Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım bu videonun fragmanı , benim dediğim 56 dk lık bi video

inşallah canım, açıkçası test yapmaya bile korkuyorum

benimde öyle ya bu gün son gömleğimi giyindim, mecburen yapacağım yoksa giyecek bir şey kalmadı

öğlen tatilimiz 12.30-1.30 arası, ama ben 12 ye 15 kala çıkıyorum, aslında herkes öyle çıkıyor, yemeğe, dışarıya, pek sorun olmuyor. iş yerimin hemen karşısında kapalı havuz,

Canım Hakkında hayırlısı olsun, madem müdür değişti, biraz sabırlı ol derim.

kolay gelsin canım, pazar gününden sonra rahat edersin.

ney fragman mı
aslı 56 dakikamı :KK57:
56 dakikada yapılmazki o hareketler sıkılıyorum ben,bana kardiyolu bişeyler olcak:rapci:
fragmanda işe yarar ama demi yarar yarar:KK45:

ney fragman mı
aslı 56 dakikamı :KK57:
56 dakikada yapılmazki o hareketler sıkılıyorum ben,bana kardiyolu bişeyler olcak:rapci:
fragmanda işe yarar ama demi yarar yarar:KK45:
videoyu bulamadım zaten, bence sen ilk etap da jillian 30 day diye videosu var 25 dk lık 1 ay düzenli yapıldığında yine çok iyi incelme oluyor, hem süresi de az.

videoyu bulamadım zaten, bence sen ilk etap da jillian 30 day diye videosu var 25 dk lık 1 ay düzenli yapıldığında yine çok iyi incelme oluyor, hem süresi de az.
ben zaten sporla zayıfladım
farklı kardiyoları yaptım,eliptik yaptım,jillanda yaptım tabi zayıflarken illaki sıkılaşmışımdır ama daha da sıkı olmam lazım görüntü öyle diyo çünkü o yüzden kardiyo videolarıyla sıkılaşmam artık ağırlıklarla yapılan bişeyler yapmam lazım ama onu tam planlayamadım

ben zaten sporla zayıfladım
farklı kardiyoları yaptım,eliptik yaptım,jillanda yaptım tabi zayıflarken illaki sıkılaşmışımdır ama daha da sıkı olmam lazım görüntü öyle diyo çünkü o yüzden kardiyo videolarıyla sıkılaşmam artık ağırlıklarla yapılan bişeyler yapmam lazım ama onu tam planlayamadım
o zaman ya jillianın 56 dk videosu ya da pilates,

bana sorarsan ben pilatesten nefret ederim,

bu videoya bayılıyorum hem cardio gibi fazla yormuyor insanı

benimde öyle ya bu gün son gömleğimi giyindim, mecburen yapacağım yoksa giyecek bir şey kalmadı

öğlen tatilimiz 12.30-1.30 arası, ama ben 12 ye 15 kala çıkıyorum, aslında herkes öyle çıkıyor, yemeğe, dışarıya, pek sorun olmuyor. iş yerimin hemen karşısında kapalı havuz,

Anca bitti canım ya. Çok yoruldum ama değdi :KK66: bir sürü ütü yaptım :) darısı sana ;)

kivinin mevsimi geçti pahalı gerçekten hatta buralarda yok abile artık alan olmaz diye getirmiyolar sanırım

sen turizm şirketindeydin demi
hemen öfkeyle hareket etme sakin ol,yeni müdürle işlerin rayına girmesi zaman alır müdürüne bi şans ver :cool::KK70:

yok canım reklam ajansı benim. çalıştığımız iş yaptığımız firmanın genel müdürü değişti benim değil... biz de patronla atıştık benim ne suçum varsa.

yok canım reklam ajansı benim. çalıştığımız iş yaptığımız firmanın genel müdürü değişti benim değil... biz de patronla atıştık benim ne suçum varsa.
sen varken başka adam mı arasınlar mimuu,her zaman altta kalanın canı çıksın mantığı vardır bizde herkes gücünün yettiğine bağıyor

sağol canım , haftaya salı yada çarşamba misafirlerim gelecek babam ve ablamlar kalabalık olacağız onlar gelmeden temizlik bitsin istedim onlar gidincede rahat ederim ;)))

bi müşterimiz aylık büyük bi müşteri projenin koordinatörü benim sözleşmeyi fesh ediyor. sorun sizle ya da performansla ilgili değil dediler. amaaa trip yedim sabah sabah bi ton. genel müdürü değişti yeni firmanın.. bu suratı çekemeyeceğimi düşünüp istifa etmeme ramak kalıyor gidip bi duman çekiyorum geliyorum.
Kötü olmuş canım ama senlik bir şey yok sonuçta sıkma canını:KK68:
kivinin mevsimi geçti pahalı gerçekten hatta buralarda yok abile artık alan olmaz diye getirmiyolar sanırım

sen turizm şirketindeydin demi
hemen öfkeyle hareket etme sakin ol,yeni müdürle işlerin rayına girmesi zaman alır müdürüne bi şans ver :cool::KK70:

Evet canım çekiyor ama çok pahalı ya alasım gelmiyor yoksa alsam alırım:KK53:

bi müşterimiz aylık büyük bi müşteri projenin koordinatörü benim sözleşmeyi fesh ediyor. sorun sizle ya da performansla ilgili değil dediler. amaaa trip yedim sabah sabah bi ton. genel müdürü değişti yeni firmanın.. bu suratı çekemeyeceğimi düşünüp istifa etmeme ramak kalıyor gidip bi duman çekiyorum geliyorum.
Oy canım kıyamam kesin değişen patronun çalıştığı başka bi şirket var ona verecek işleri sizi aradan çıkarıyor başka bişey gelmiyo aklıma senlik bi sorun değilse la havle çek sabret kuzum Allah hayıra getirsin inşallah işini gücünü

Sütçüden süt aldım yarısı kesildi yarısı süt neden oldu ki acaba.komşulara da ulaşamadım onların ki de kesildiyse Sütçüoğlu arıtmam.yinede yoğurt mayalasam tutarmı süzdürdüm sütü

evet plates banada sıkıcı geliyo
şu videoyu merak ettim ama internette yok bulamadım:KK43:

bende bulamadım, kaldırmışlar, benim pc de kayıtlı var

sağol canım , haftaya salı yada çarşamba misafirlerim gelecek babam ve ablamlar kalabalık olacağız onlar gelmeden temizlik bitsin istedim onlar gidincede rahat ederim :KK66:))
şimdiden gözün aydın
Kaç kilosun canım şu an?

Cuma 63.9 kg dım canım bakalım bu cuma ne kadar olacağım

Back
X