Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy ne güzelBahçeye çıkınca giresim gelmiyo yahu bahçeden soğan nane kuzu kulağı maydonoz topladım ilk hasat![]()
Sütlü Nescafe
Yada dondurmabelki bide sütlü cocopops
Bahçeye çıkınca giresim gelmiyo yahu bahçeden soğan nane kuzu kulağı maydonoz topladım ilk hasat![]()
Emret babaammİç sütlü kahveni çekil köşene evlaat .
Ohh misssssss
Eve geldim mantı yaptım
Bende acı kahve ile eşlik ediyorum onlara size bakayım dedim
Onlara mantı da ..sana da kahve de afiyet olsun .
Yapışır o hamurlar mideye ... kahve ne lezzetliiiii
Bugün icmemistim kahvemi , ay hiç cnm istemedi inanki
Celali çok pis yamultasım var begümmm![]()
Melege gitme derken uyuz oldum bende sen yamultmaya kiyamazsan haber et ben hallederim![]()
Sekercikiz ın hepinize selamı var ... ameliyatı çok iyi geçmiş . ağrıları varmış biraz sadece ..olacak tabii o kadar ..her şey yolundaymış yani
![]()
Ben az önce soracaktım...acaba nasıl oldu diye.Sekercikiz ın hepinize selamı var ... ameliyatı çok iyi geçmiş . ağrıları varmış biraz sadece ..olacak tabii o kadar ..her şey yolundaymış yani
![]()
MENÜ 19.04.2017
kahvaltı
az peynir
mantarlı omlet
maydonoz
ögle
ton balıklı salata
1 peksimet
1 portakal
ara
türk kahvesi, az kuruyemiş,1 hurma
akşam
zeytinyaglı kabak yemeği
dereotlu yoğurt
su : 2000 ml
Geliyorum AhuBahçeye çıkınca giresim gelmiyo yahu bahçeden soğan nane kuzu kulağı maydonoz topladım ilk hasat![]()
Sekercikiz ın hepinize selamı var ... ameliyatı çok iyi geçmiş . ağrıları varmış biraz sadece ..olacak tabii o kadar ..her şey yolundaymış yani
![]()
Masumum 15-20dakika kahvaltı zamanı yiyorum 15-20de akşam.bide ikisinin de 4saat sonra leptine geçtiyini hesaplarsak...günün 14-15saatı yağ yakıyorum...A.s Biran önce toparlar inşallah
A.s. inşallah en kısa sürede aramiza dönerSekercikiz ın hepinize selamı var ... ameliyatı çok iyi geçmiş . ağrıları varmış biraz sadece ..olacak tabii o kadar ..her şey yolundaymış yani
![]()
Yarın Karnıbahar var yemekte
Ay valla heyecan yaptım Karnıbahar için yazik bana
Yok beee kıyım kıyım kıyarım ... gaddarımdır ben azucuk![]()
Masumum 15-20dakika kahvaltı zamanı yiyorum 15-20de akşam.bide ikisinin de 4saat sonra leptine geçtiyini hesaplarsak...günün 13-14saatı yağ yakıyorum...