Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın göremedim 63 u :KK43:

Geçen hafta: 64.8
Bu hafta: 64
Fark: 80 gr
Yüzde: 1.23

Ausencia Ausencia ablam şuan kendimi yıkılmış hissediyorum :KK43: o kadar emeğe hasta oldum, emeğim puffff:KK43:

Kilo bildirimi
Geçen hafta: 62.5
Bu hafta: 61.3
Fark: 1.2

Günaydın
Geçen hafta :67.6
Bu hafta :67.0
Giden :600 gr

Günaydın
Geçen hafta 63.9
Bu hafta 62.5
Fark 1.4 kg
Yüzde 2.19 gibi bir şey

Cuma cuma yiyecem şimdi :KK70:

@nehirnil111 :KK200: heee o ne ? Veda konuşması gibi :)
Canım asıl ben sana yürekten teşekkür ederimm :KK60: çok kısa sürede takımın daimi güzellerinden oldun . Sohbetin ... menülerin :) amaaaaa tabii ki de burdasın . Daha mücverimi mezun edeceğiz beraber.
Tebrikler bu arada :sampiyon: evet 52 - 53 diyorduk ... akşam ki makarnalara mercimeklere rağmen görmüşsün de :KK70:

Koruma güzellerine terfi ettin artık :KK71:

@Dilekiyi canımmm :KK60: kocaman tebrikler :sampiyon: diyetisyenle beraber verdiğin en iyi kilo olmuş bu hafta .
Hiç durmadan devam edecek azmin daim olsun :KK73:

@Bebetomm canım :KK60: güzel bir hafta geçmiş . Çok kaçamak olmadı diye hatırlıyorum .. öyle bakılınca 300 gr az gelebilir... ama amacımız bu kiloyu sende oturtmak .

kızlar hepinizi tebrik ederim:nazar::nazar::nazar::KK9::KK9::KK9:,az diye kimse üzülmesin bu hafta az gider haftaya çok gider vücutta kendini dengede tutmaya çalışıyor

nill ne yiyecen bugün?:confused:hedefe ulaştım diye ödül mü vercen kendine:rolleyes:zaten sınırdasın anında 53 ü görersin dikkatli ye

kaptanım ben bu istikrarla mezun olamam,bitiş çizgisine gelmiş ipin önünde patinaj yapan araba gibi hissediyorum kendimi

Hayırlı Cumalar canım :KK200:

Geerçekten harika gidiyorsun ... kafana koydun . Hedefe kitlendin :halay:

Azmin daim olsun :KK19:
kaptanım çok teşekkür ederim, sizin sayenizde, buraya gelmeseydim belki 70 olurdum bu gün. çok iyi geldi burası bana. hedefimi tutturdum, gerçekten mutluyum. seviyorum sizi:KK200::KK68:

Günaydınlarrrr...çok mutluyum çokkkk...kaptanımmm çok iyi kilo vermişim...koyduğum hedefi geçtim bileee...

Geçen hafta:68.3
Bu hafta:66.9
Fark:1400
Yüzde 2li bir şeylerrrr...gelsin ponponlarımmm...

Ya inanamıyorum...bu hafta çok garip oldu ya...son 2gen indim bayaà...dünden bugüne saf pro ile 1100gitmişşşş...Allahımmm maşallah maşallah...demekki yürekten istemek ve emek vermek gerekiyor istediyini almak için;)

kaptanım çok teşekkür ederim, sizin sayenizde, buraya gelmeseydim belki 70 olurdum bu gün. çok iyi geldi burası bana. hedefimi tutturdum, gerçekten mutluyum. seviyorum sizi:KK200::KK68:
Canım benimmm çokkk tebrik ederim seni...reglin bitmesiyle daha da güzel rakamlar göreceksinnn inşallah.salmak yok aynen devammm

Günaydınlarrrr...çok mutluyum çokkkk...kaptanımmm çok iyi kilo vermişim...koyduğum hedefi geçtim bileee...

Ya inanamıyorum...bu hafta çok garip oldu ya...son 2gen indim bayaà...dünden bugüne saf pro ile 1100gitmişşşş...Allahımmm maşallah maşallah...demekki yürekten istemek ve emek vermek gerekiyor istediyini almak için:KK66:
tebrikler kuzum, senden hiç şüphem yok verirsin. bu arada kaptanımızın sana yaptığı karikatürü görmüşmüydün sen şu leptinli olanını:rolleyes:

maşallah herkes yine güzel kilolar vermişşşş tebriler herkesi ben biraz daha bekleyecem çook umudum yok ama işte adet yerini bulsun bekleyecem biraz daha ;)))

resmen pertim çıkmış akşam yorgunluktan uyuyamadım ben çok yorulunca uyuyamıyorummm .....bugünde işlerim var azaltıyorum sanıyorum ay dur şurayıda yapayım ay burayıda yapayım derken bayağı iş çıktı yineee ;))) bugünde iş çıkardım kendimeeee ;)))

Günaydın göremedim 63 u :KK43:

Geçen hafta: 64.8
Bu hafta: 64
Fark: 80 gr
Yüzde: 1.23

Ausencia Ausencia ablam şuan kendimi yıkılmış hissediyorum :KK43: o kadar emeğe hasta oldum, emeğim puffff:KK43:

Kilo bildirimi
Geçen hafta: 62.5
Bu hafta: 61.3
Fark: 1.2

Günaydın
Geçen hafta 63.9
Bu hafta 62.5
Fark 1.4 kg
Yüzde 2.19 gibi bir şey

Ausencia Ausencia :KK200:

Kaptanım dün ki menüm :KK52:

Sabah; 07:40 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın + 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:00 - Yarım kase tavuk suyu çorbası + 1 porsiyon kıymalı patlıcan musakka + 1 kase salata
Ara; 13:30 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Akşam; 20:00 - Yarım kase mercimek çorbası + 2 ymk kaşığı makarna + 1 kase salata (misafir ağırlayınca böyle geç ve az zararlı oldu)

Geçen hafta ki kilom 53.2
Bu hafta ki kilom 52.8
Aradaki fark 0,4
Yüzde 0,75

Şükürler olsun hedefime ulaştım belki tam 52 değil ama zaten baştan da belirttiğim gibi 52-53 arası yerlerde hep dolanıp duracağım korumamı böyle seçtim 52 rakamına da inebilirim 1 ay içinde bir görelim:halay::KK68:Teşekkürler ederim kaptanım öncelikle sana en içtenliğine yardımcı olduğun için sonra da arkadaşlarıma beni aralarına aldıkları için :KK19:Veda konuşması gibi oldu ama inşallah bundan sonrada buradayım beraber koruyacağız :KK31::KK73::KK73::KK73::KK73::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK71::KK71::KK71::halay::halay::halay::KK76::KK76::KK76::rapci::rapci::rapci:

GOnaydjn kızlar kilo bildirimi
Geçen hafta 59.6
Bu hafta 59.3
Fark 300 gr

günaydın kızlar :21:
benimde umduğum gibi bir sonuç olmadı ama olsun geçen haftaya göre daha iyiyim
geçen hafta:58,7
bugün:57,9
fark:800 gram
yüzde:%1,36

şunuda diyim wc ye çıkmadan böyleyim :işsiz:

Ya inanamıyorum...bu hafta çok garip oldu ya...son 2gen indim bayaà...dünden bugüne saf pro ile 1100gitmişşşş...Allahımmm maşallah maşallah...demekki yürekten istemek ve emek vermek gerekiyor istediyini almak için:KK66:

tebrikler kızlar , çok güzel kilollalrrr gitmiş :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Back
X