Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar günaydın Hayırlı Cumalarınız olsun
Günaydın göremedim 63 u
Geçen hafta: 64.8
Bu hafta: 64
Fark: 80 gr
Yüzde: 1.23
Ausencia ablam şuan kendimi yıkılmış hissediyorum
o kadar emeğe hasta oldum, emeğim puffff
Kilo bildirimi
Geçen hafta: 62.5
Bu hafta: 61.3
Fark: 1.2
Günaydın
Geçen hafta :67.6
Bu hafta :67.0
Giden :600 gr
Günaydın
Geçen hafta 63.9
Bu hafta 62.5
Fark 1.4 kg
Yüzde 2.19 gibi bir şey
Cuma cuma yiyecem şimdi![]()
@nehirnil111heee o ne ? Veda konuşması gibi :)
Canım asıl ben sana yürekten teşekkür ederimmçok kısa sürede takımın daimi güzellerinden oldun . Sohbetin ... menülerin :) amaaaaa tabii ki de burdasın . Daha mücverimi mezun edeceğiz beraber.
Tebrikler bu aradaevet 52 - 53 diyorduk ... akşam ki makarnalara mercimeklere rağmen görmüşsün de
Koruma güzellerine terfi ettin artık
@Dilekiyi canımmmkocaman tebrikler
diyetisyenle beraber verdiğin en iyi kilo olmuş bu hafta .
Hiç durmadan devam edecek azmin daim olsun
@Bebetomm canımgüzel bir hafta geçmiş . Çok kaçamak olmadı diye hatırlıyorum .. öyle bakılınca 300 gr az gelebilir... ama amacımız bu kiloyu sende oturtmak .
kaptanım çok teşekkür ederim, sizin sayenizde, buraya gelmeseydim belki 70 olurdum bu gün. çok iyi geldi burası bana. hedefimi tutturdum, gerçekten mutluyum. seviyorum sizi
Hayırlı Cumalar canım
Geerçekten harika gidiyorsun ... kafana koydun . Hedefe kitlendin
Azmin daim olsun![]()
tebrik ederim canım gayet güzelgünaydın kızlar
benimde umduğum gibi bir sonuç olmadı ama olsun geçen haftaya göre daha iyiyim
geçen hafta:58,7
bugün:57,9
fark:800 gram
yüzde:%1,36
şunuda diyim wc ye çıkmadan böyleyim![]()
Canım benimmm çokkk tebrik ederim seni...reglin bitmesiyle daha da güzel rakamlar göreceksinnn inşallah.salmak yok aynen devammmkaptanım çok teşekkür ederim, sizin sayenizde, buraya gelmeseydim belki 70 olurdum bu gün. çok iyi geldi burası bana. hedefimi tutturdum, gerçekten mutluyum. seviyorum sizi![]()
Sanada tebrikler masumum...güzel kilo vermişsin...hava buzzzzzzzzzzzkeşke cumartesi olsaydı dedimm
elimde kahvemmm balkondaaaneyse artık yarınnnnn
tebrikler kuzum, senden hiç şüphem yok verirsin. bu arada kaptanımızın sana yaptığı karikatürü görmüşmüydün sen şu leptinli olanınıGünaydınlarrrr...çok mutluyum çokkkk...kaptanımmm çok iyi kilo vermişim...koyduğum hedefi geçtim bileee...
Geçen hafta:68.3
Bu hafta:66.9
Fark:1400
Yüzde 2li bir şeylerrrr...gelsin ponponlarımmm...
Ya inanamıyorum...bu hafta çok garip oldu ya...son 2gen indim bayaà...dünden bugüne saf pro ile 1100gitmişşşş...Allahımmm maşallah maşallah...demekki yürekten istemek ve emek vermek gerekiyor istediyini almak için![]()
inşallah bu sefer kilomu verip koruycam aynuram, yetti gari, kilo al kilo verCanım benimmm çokkk tebrik ederim seni...reglin bitmesiyle daha da güzel rakamlar göreceksinnn inşallah.salmak yok aynen devammm
Yooo ne zaman yapmış ki?nasıl kaçırırım amannnn...tebrikler kuzum, senden hiç şüphem yok verirsin. bu arada kaptanımızın sana yaptığı karikatürü görmüşmüydün sen şu leptinli olanını![]()
teşekkürler aynura bende seni tebrik ederim güzel kilo vermişsin
ha ha ha tahmin ettim görmediğini bulayım durYooo ne zaman yapmış ki?nasıl kaçırırım amannnn...
Günaydın göremedim 63 u
Geçen hafta: 64.8
Bu hafta: 64
Fark: 80 gr
Yüzde: 1.23
Ausencia ablam şuan kendimi yıkılmış hissediyorum
o kadar emeğe hasta oldum, emeğim puffff
Kilo bildirimi
Geçen hafta: 62.5
Bu hafta: 61.3
Fark: 1.2
Günaydın
Geçen hafta 63.9
Bu hafta 62.5
Fark 1.4 kg
Yüzde 2.19 gibi bir şey
Ausencia
Kaptanım dün ki menüm
Sabah; 07:40 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın + 1 tatlı kaşığı çörek otu yağı
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:00 - Yarım kase tavuk suyu çorbası + 1 porsiyon kıymalı patlıcan musakka + 1 kase salata
Ara; 13:30 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Akşam; 20:00 - Yarım kase mercimek çorbası + 2 ymk kaşığı makarna + 1 kase salata (misafir ağırlayınca böyle geç ve az zararlı oldu)
Geçen hafta ki kilom 53.2
Bu hafta ki kilom 52.8
Aradaki fark 0,4
Yüzde 0,75
Şükürler olsun hedefime ulaştım belki tam 52 değil ama zaten baştan da belirttiğim gibi 52-53 arası yerlerde hep dolanıp duracağım korumamı böyle seçtim 52 rakamına da inebilirim 1 ay içinde bir görelimTeşekkürler ederim kaptanım öncelikle sana en içtenliğine yardımcı olduğun için sonra da arkadaşlarıma beni aralarına aldıkları için
Veda konuşması gibi oldu ama inşallah bundan sonrada buradayım beraber koruyacağız
![]()
GOnaydjn kızlar kilo bildirimi
Geçen hafta 59.6
Bu hafta 59.3
Fark 300 gr
günaydın kızlar
benimde umduğum gibi bir sonuç olmadı ama olsun geçen haftaya göre daha iyiyim
geçen hafta:58,7
bugün:57,9
fark:800 gram
yüzde:%1,36
şunuda diyim wc ye çıkmadan böyleyim![]()
Günaydınlarrrr...çok mutluyum çokkkk...kaptanımmm çok iyi kilo vermişim...koyduğum hedefi geçtim bileee...
Geçen hafta:68.3
Bu hafta:66.9
Fark:1400
Yüzde 2li bir şeylerrrr...gelsin ponponlarımmm...
Ya inanamıyorum...bu hafta çok garip oldu ya...son 2gen indim bayaà...dünden bugüne saf pro ile 1100gitmişşşş...Allahımmm maşallah maşallah...demekki yürekten istemek ve emek vermek gerekiyor istediyini almak için![]()