- 6 Ocak 2015
- 13.997
- 72.318
- 798
- 44
Kizz sende ben gibi erkenden ne hortladinnSu isteğim kadar olmuyor ama olacak yeşil çay ictim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizz sende ben gibi erkenden ne hortladinnSu isteğim kadar olmuyor ama olacak yeşil çay ictim
Günaydın kaptanım.dün misafirlikden annemlere geldik.kızımın ateşi de falan da vardı.onunla ilgilendim sora kütt diye uyumuşum...menümü vereyim...dün akşam leptini yapamadım...heç akşam geç oldu hem aralı...gözüme ilişmeyen menüler ..liste içi ...
ecemavi
_AYNURA_
@Lunya
@Sherrysherrylady
@Dersaadet_
@mimu88
@Ahu060812
Oooohhh indir indir
Allah kabul etsin canım .
Sana Mayıs sonuna ne hedef koymuşum ben ? 63 tü galiba
Geçmiş olsun aynuram .Günaydın kızlar...annemlerdeyim.dün de kızım ateşlendi biraz...az gele bilirim burada...çok zorlansamda diyet devam edecek...
Vayyy maviş pek iddalı gördüm seni bacımŞöyle bir bakıyorum da daha bir düzen gerekiyor sanırım rakibelerimi yenip o kupayı yeniden almalıyım
Kaptan yol göster bende onlara gününü göstereyim![]()
Teşekkürler canım benim...inşallah iyi olurda burda burnumnan gelmezGeçmiş olsun aynuram .Öperim o tombik yanacıklarından damlamı .
Betüş buhafta böyle menülerle kaç verdin sen?Ausencia
_AYNURA_
CUMA Menüsü
Sabah
2dl tam tahıl ekmek
Domates, biber
Öğlen
Yoğurt
3 hurma
Ara
3 sunta
1 akide şekeri
Akşam
Tavuk haşlama, minik patates
Salata
2 lt su
CUMARTESİ MENUSU
Sabah
Limonlu chiali ılık su
2 hurma
Kahvalti
Peynirli omlet
2 dl tam tahıl ekmek
Domates
Kıvırcık
İkindi
Bir dl ekmek ile tost
Kız biber, patlıcan
Aksam
Yarim portakal
1 dl elma
2 lt su
ilk defa biri bana mor diyor![]()
Ankarada kar yağıyor
Birde hava durumuna baktım şimdi 6 derece ilerleyen saatlerde öğleyin -1 kar yağışlı
23 nüsın kutlamaları bu havada imkan yok ertelemişlermiydi ?
Kizz sende ben gibi erkenden ne hortladinncok dişli bir rakibesinn sennnnn hahaha gunaydin guzelimm.
Geçmiş olsun Allah şifa versinGünaydın kızlar...annemlerdeyim.dün de kızım ateşlendi biraz...az gele bilirim burada...çok zorlansamda diyet devam edecek...
Vayyy maviş pek iddalı gördüm seni bacım![]()