Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sarayca Sarayca cnm kurabiyeler çok güzel görünüyor tarif verirmisin çocuklara yapayım

_AYNURA_ _AYNURA_ bende yahu leptin zarar görecek diye aklım çıkıyor bende ne yesem diye düşünüyorum ama iki haslama yumurta yiycem maydanoz marul yıkadım. .:halay:

Salatamı yaptım yaptım yarın için
Goturceklerimide hazırladım
Sabah yürüyüşten gelir saçımı yaparım hemen bu arada bende çok açım :deli:

Kizlarr esimin kuzeni evlenecekmis bu:63: senee eylul ayinin basinda 1 eylulde benim 58 olmam lazim ....gorumcem ve kaynanamla kesin karsilasiriz :63::63: ayyy cook zayif olmaliyim ... guzel elbise giyip kusanacagim onlarin onunden gecip onlara bakmayacagim :KK66:)) ayyy fena gaza geldim artik daha bi hirslandimmmm :KK66:)

Iki guzel elbise alacam kafamda deli alisverisler :halay::halay:

Ada senin zaman var ne güzel aman iyi değerlendir benim gibi sıkışma

Ada senin zaman var ne güzel aman iyi değerlendir benim gibi sıkışma
Insallah canim cok iyi degerlendirecemmm bakalim..58 olmaliyimmm takdim kafaya ;))) ayyyy aslinda hic kiloma laf etmediler ama 2 yildir konusmuyoruz yaaa kesin dugunde karsilacagiz boyle gözleri acik kalsin artik ben bu yaz dondurma bile yemem o kadar gaza geldim ;)))

Kizlarr esimin kuzeni evlenecekmis bu:63: senee eylul ayinin basinda 1 eylulde benim 58 olmam lazim ....gorumcem ve kaynanamla kesin karsilasiriz :63::63: ayyy cook zayif olmaliyim ... guzel elbise giyip kusanacagim onlarin onunden gecip onlara bakmayacagim :KK66:)) ayyy fena gaza geldim artik daha bi hirslandimmmm :KK66:)

Iki guzel elbise alacam kafamda deli alisverisler :halay::halay:
Ne güzel daha bi azimle kilo verirsin. Ama yerinde olsam selam verirdim. İnsanlık sende kalsın ;)

Ne güzel daha bi azimle kilo verirsin. Ama yerinde olsam selam verirdim. İnsanlık sende kalsın :KK66:
Hayatta vermem onlar slm versin insanlık onlarda kalsin bende kalmasın :KK70::KK70:

Simdiye kadar insanlik bende kalsin diye davrandim yok artik bende kalmasin onlarda kalsin yeni felsefem bu :KK70::KK70:

Sarayca Sarayca cnm kurabiyeler çok güzel görünüyor tarif verirmisin çocuklara yapayım

_AYNURA_ _AYNURA_ bende yahu leptin zarar görecek diye aklım çıkıyor bende ne yesem diye düşünüyorum ama iki haslama yumurta yiycem maydanoz marul yıkadım. .:halay:

Salatamı yaptım yaptım yarın için
Goturceklerimide hazırladım
Sabah yürüyüşten gelir saçımı yaparım hemen bu arada bende çok açım :deli:
Canım aeben in konusu var karlidag kurabiye diye o tarifli yaptım. Ama üzerine sos yapmadım. İnan tadına bile bakmadım ama çocuklar baya yediler demek ki güzel olmuş :D

hayirli geceler ve hayirli kandiller canlar..
dun gelemedim misafirlerim vardi yatiya kaldilar aksam ustu yolcu ettim bari bugun menu vereyim
dun mifarime bisuru yemekler yaptim tatlilar yaptim ama cogunun tadina bile bakmadim :)
bugunku menum
sabah herkes oglene kadar uyurken benim miniklerim sabahin 6sinda ayakta :)bende son gunlerde kesfettigim ve benim gayet iyi tok tutan yani yulaf ceviz uzum kurusu ve yogurtlu karisimimdan yedim

ogle, biraz cisli oldu yani :(
2 dilim beyaz ekmek:(
sebzeli omlet
domates salata
azcik peynir
ve zeytin

ara bir portakal

aksam, yarim kase mercimek
4 kofte
bol salata

su 2,5 lt oldu

spor skinny jeans platese basladim yaklasik 1 saat ve yarim saat yuruyus

İyigeceler hanımlar bugünde gelemedim çocukları sirk e götürdük pekde sirk denemezdi ama işte gösteri..kahvaltı sonrası çıktık Sonra kv görümce kandil programı derken bu saat oldu
Kaptanım dün pekte iyi bi menüm olmadı ayaküstü yeyince program aralarında diyet dışı oldu o yüzden yazmadım ama az yedim bugün menümü yazayım
Sabah
Kıyma
Közlenmiş sebze salatası
2 dl ekmek
Peynir
Zeytin
Söğüş
Akşam 16:00
Kabak yemeği
Yoğurt
1 dl ekmek
Su sayamadım
Spor yok malesef

Alıntılarım kaybolmuş yarısını gün içinde okudum bugünü okuyamadım
Aklımda kalanlar
ada81 ada81 izini spor yapamazsan diye ayırayım dedim sen yapınca yine yazarım ha kalayım sıfırlara razıyım dersen kal farketmez
Ausencia Ausencia aldın mı kaptanım yeşiliii
Sen benim 84 model yeşil tankımı görmedin demi.yeşil iyidir aykırıdır
IMG_0127.webp

Plakası da oğlumun adı Emirhan
A arselka bu hafta mı yazayım spor varsa yaz Cuma'dan bu yana

Alıntılarım kaybolmuş yarısını gün içinde okudum bugünü okuyamadım
Aklımda kalanlar
ada81 ada81 izini spor yapamazsan diye ayırayım dedim sen yapınca yine yazarım ha kalayım sıfırlara razıyım dersen kal farketmez
Ausencia Ausencia aldın mı kaptanım yeşiliii
Sen benim 84 model yeşil tankımı görmedin demi.yeşil iyidir aykırıdır
Eki Görüntüle 1986484
Plakası da oğlumun adı Emirhan
A arselka bu hafta mı yazayım spor varsa yaz Cuma'dan bu yana
Çok sağol Ahucum hu haftadan başlayayım cuma 1saat yürüyüş yaptım cumartesi pazar yok canım

Iyi geceler herkese okul çok yoğundu akşamında da ufaklık izin vermedi menumu yazamadım
Sabah çeyrek simit yeşil çay
Öğle 3 kepçe mercimek çorbası salata
Ara bir elma
Akşam fırında tavuk 2 dilim patates fırında yoğurt salata
Su 2,5
Spor yok Ausencia Ausencia

Back
X