- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
- 798

Salatamı yaptım yaptım yarın için
Goturceklerimide hazırladım
Sabah yürüyüşten gelir saçımı yaparım hemen bu arada bende çok açım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlarr esimin kuzeni evlenecekmis busenee eylul ayinin basinda 1 eylulde benim 58 olmam lazim ....gorumcem ve kaynanamla kesin karsilasiriz
ayyy cook zayif olmaliyim ... guzel elbise giyip kusanacagim onlarin onunden gecip onlara bakmayacagim
)) ayyy fena gaza geldim artik daha bi hirslandimmmm
)
Iki guzel elbise alacam kafamda deli alisverisler![]()
Insallah canim cok iyi degerlendirecemmm bakalim..58 olmaliyimmm takdim kafayaAda senin zaman var ne güzel aman iyi değerlendir benim gibi sıkışma
Ne güzel daha bi azimle kilo verirsin. Ama yerinde olsam selam verirdim. İnsanlık sende kalsınKizlarr esimin kuzeni evlenecekmis busenee eylul ayinin basinda 1 eylulde benim 58 olmam lazim ....gorumcem ve kaynanamla kesin karsilasiriz
ayyy cook zayif olmaliyim ... guzel elbise giyip kusanacagim onlarin onunden gecip onlara bakmayacagim
)) ayyy fena gaza geldim artik daha bi hirslandimmmm
)
Iki guzel elbise alacam kafamda deli alisverisler![]()
Hayatta vermem onlar slm versin insanlık onlarda kalsin bende kalmasınNe güzel daha bi azimle kilo verirsin. Ama yerinde olsam selam verirdim. İnsanlık sende kalsın![]()
Canım aeben in konusu var karlidag kurabiye diye o tarifli yaptım. Ama üzerine sos yapmadım. İnan tadına bile bakmadım ama çocuklar baya yediler demek ki güzel olmuşSarayca cnm kurabiyeler çok güzel görünüyor tarif verirmisin çocuklara yapayım
_AYNURA_ bende yahu leptin zarar görecek diye aklım çıkıyor bende ne yesem diye düşünüyorum ama iki haslama yumurta yiycem maydanoz marul yıkadım. .
Salatamı yaptım yaptım yarın için
Goturceklerimide hazırladım
Sabah yürüyüşten gelir saçımı yaparım hemen bu arada bende çok açım![]()
Bunların karları eksik yahu
Usendim acikcasiBunların karları eksik yahu
Ellerine sağlık canım.
Aynuram kalk kalk bi depsiiii baklava yolluyorum sana yiiii hemen, aramızda söz kimseye dememHahayyyyy...sen yesen ya nefis şeylerden...çok kilo verdin halsiz kalacanbi şerbetli datlı ye de öyle gel
Çok sağol Ahucum hu haftadan başlayayım cuma 1saat yürüyüş yaptım cumartesi pazar yok canımAlıntılarım kaybolmuş yarısını gün içinde okudum bugünü okuyamadım
Aklımda kalanlar
ada81 izini spor yapamazsan diye ayırayım dedim sen yapınca yine yazarım ha kalayım sıfırlara razıyım dersen kal farketmez
Ausencia aldın mı kaptanım yeşiliii
Sen benim 84 model yeşil tankımı görmedin demi.yeşil iyidir aykırıdır
Eki Görüntüle 1986484
Plakası da oğlumun adı Emirhan
A arselka bu hafta mı yazayım spor varsa yaz Cuma'dan bu yana
Meyve 1-2 porsiyon . Her meyve olabilir demişti diyetisyen hanım .
Yogurttan zarar gelmez 1 br . Yada kase iyidir![]()