- 5 Haziran 2015
- 5.660
- 24.366
- 348
- 41
he he acı der ama böyle yüzüne çarpmaz.usulca diyverir gizli saklı.

Burda hepimiz dost hepimiz arkidiş acıları paylaşıyoruz babysi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he he acı der ama böyle yüzüne çarpmaz.usulca diyverir gizli saklı.
Ev senin üstüne olursa tabiki de hak iddia edemezler herkesin malı kendininYok öyle birşey değil, miras hukukuna giriyor sanırım ama girmiyorda olabilir. Yani şöyle diyeyim ben mesela şimdi annemle yaşıyor ayrıca ev aldım kredi ödüyorum sonra ablamlar falan bu evde hak iddia edebilir mi![]()
yok anammmmm ben ne spor nede çene yetirebilirim bu ahu ya en iyisi kilo verme duasına çıkmak.![]()
![]()
Burda hepimiz dost hepimiz arkidiş acıları paylaşıyoruz babysi
afiyet olsun
sen artık bişey yemiycen demi? eğer öyleyse sorun yok çünkü bunun için güçlü beslenmen gerekiyodu onuda yapmışsın
Eferin at öyle ağzına üstüne de yas tut tamamdırAy kendime nazar deydirdim
Pogacayi fırından tepsisinden alırken kopan bir parça hop ağzıma
Gitti gül gibi leptin gettiii
Şimdi giden leptinimin ardından sade kahvem ve 2 gün kurusuyla yas tutuyoruz
tapu senin üzerineyse kimse hak idda edemez ama anneninse kardeşler hepinizin ortaktır,yani bence böyle,hukukçu varsa soralımYok öyle birşey değil, miras hukukuna giriyor sanırım ama girmiyorda olabilir. Yani şöyle diyeyim ben mesela şimdi annemle yaşıyorum ayrıca ev aldım kredi ödüyorum sonra ablamlar falan bu evde hak iddia edebilir mi![]()
yok anammmmm ben ne spor nede çene yetirebilirim bu ahu ya en iyisi kilo verme duasına çıkmak.
Ama ben annem ile yaşadığım için sonra ortak olabilirler dedi burdaki arkadaş ama ben kendi hakkımı verdim peşinat için. Ablamlar öyle birşey yapmaz ama yinede başım ağrısın istememEv senin üstüne olursa tabiki de hak iddia edemezler herkesin malı kendinin
Geçmiş kandiliniz mübarek olsun canlar![]()
Ortak gelir söz konusu olduğu için dedi sanırım ama böyle olursa ben ölene kadar bir şey almayayımtapu senin üzerineyse kimse hak idda edemez ama anneninse kardeşler hepinizin ortaktır,yani bence böyle,hukukçu varsa soralım![]()
Ama ben annem ile yaşadığım için sonra ortak olabilirler dedi burdaki arkadaş ama ben kendi hakkımı verdim peşinat için. Ablamlar öyle birşey yapmaz ama yinede başım ağrısın istemem
Sen bi eve niyetlendin peşinat olarak da annenden kendi hakkına düşen para alıp verdin üstüne kredi çektin ev senin üstüne olacak demi. Öyle olsa da kimse hak iddia edemezAma ben annem ile yaşadığım için sonra ortak olabilirler dedi burdaki arkadaş ama ben kendi hakkımı verdim peşinat için. Ablamlar öyle birşey yapmaz ama yinede başım ağrısın istemem
ooo süperrr tam rahat kapanır inşallahh güzelimmm iyii günlerinizde kullann analı kızl süslüler siziiEvvet lcwden geliyorum.
Beli zar zor kapanan 1 40 beden kot aldım.
Acilen içine giymeliyim.
Kızıma da birkac parca cici aldım.
Asıl begendiklerimi sezon sonuna sakladım. Havalar iyice ısınsın öyle ..
Şimdi şöyle; biz babamdan kalan evi 4 e bölmek yerine 3 kız kardeş halkımızdan feragat ederek anneme bıraktık. Bir miktar bankadaki parada biz 3 kardeşe bölündü. Bende parayı peşinat yaparak (ihtiyaç krediside çektik azda olsa) ev için kullanmıştım ama kendi hakkımdı sonuçta.Sen bi eve niyetlendin peşinat olarak da annenden kendi hakkına düşen para alıp verdin üstüne kredi çektin ev senin üstüne olacak demi. Öyle olsa da kimse hak iddia edemez
nehirnil111 nerde bugün sesi çıkmıyorrrr
Evvet lcwden geliyorum.
Beli zar zor kapanan 1 40 beden kot aldım.
Acilen içine girmeliyim.
Kızıma da birkac parca cici aldım.
Asıl begendiklerimi sezon sonuna sakladım. Havalar iyice ısınsın öyle ..