Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kuzummmm aynurammm yine ye, hiç çekinme ye ye, bı lokmada tatlı aldın mı tamamdır :rolleyes::rolleyes:

Sakin ol panpa , herşey yolunda :stop: cumaya kadar su hariç hiç bir şey yemek içmek yok, sıkı yönetim ilan ediyoruz , böylece kimse bizi yenemez :sus:

Kuzummmm ne zaman 23 çünkü haftaya geldin ne çabuk geçmiş zaman:eek: eks kaptan nananais ben :KK60:
Evet cnm cabuk geciyor sen nasilsn neler yapiyosun ptofil ismin falan degistitmissin

görev tanımın ne oldu satın alma sorumlumusun satış sorumlusu mu?
say bakim görevlerini
1-:KK70:
uff nil bu iş ömür törpüsü:bicak:
Kalite kontrol sorumlusu :KK70:Satıştakilere görevlerini dağıtıyorum kaşeler personel dosyaları falan hep bende :KK61:Kullanılan malzemeler poşetlemelerin örnekleri falan hep hep :süslü:

Kalite kontrol sorumlusu :KK70:Satıştakilere görevlerini dağıtıyorum kaşeler personel dosyaları falan hep bende :KK61:Kullanılan malzemeler poşetlemelerin örnekleri falan hep hep :süslü:

Allah yardımcın olsun nilişkom :KK19::işsiz:
sormak istediğin bişey olursa özelden şeet bildiğim kadarıyla yardımcı olurum:confused:
bitek o mu başka görev tanımın yok mu? satış/satın alma:ukala:

Son düzenleme:
ecemavi ecemavi turbo yağ yakıcı çaymı didin az önce içtiğimden bahsediyorsun heralde...:-):-) yemeklerden önce bi bardak diye biliyorum

Vay saman altından turbo yağ yakıcı yürütülüyor muş ya haberimiz yokmuş gibi:-)

Harikaymış canım.
Çok güzel gitmiş, geri de gelmedi sanırım.
Maşallah diyelim de nazar değmesin. :nazar::nazar:

Sıkıysa gelsin senin austan haberin varmı:-)
Aha aha ama biz Ece ile hem rakip hem orti olamayız ki biraz tezat olur :-):-) ama biz sıkı bi yenilgi istiyoruz diyorsan sonuçlarımızı kapıştırırız cuma günü :-):-)
Bakacağız turbo değil süper dizel icsen nafile:KK71:

Avm de bişi yemedim kosa kosa eve geldim
Yagsız fırın karnabahr ve 1 kase yoğurt yedim.
Su konusunda da iyi gidiyorum4. 500 ml lik bardagımı da doldurdum :halay: ahey ahey ahey :halay:
Tebrikler seriyimmm. Aldıkların da hayirla giyin. Ece çok tatlı olmuştur kesin lcw de kız çeşitleri çok güzel ..erkeklerinki tırt ben dé aldım da bi kaç parca

18119024_10155235878318185_7516315939869992031_n.webp

Allah yardımcın olsun nilişkom :KK19::işsiz:
sormak istediğin bişey olursa özelden şeet bildiğim kadarıyla yardımcı olurum:confused:
bitek o mu başka görev tanımın yok mu? satış/satın alma:ukala:
Satın alma da Müdürümüz var satışta pazarlamacılarımız var ben evrakları toplamayla ilgili görevliyim hepimize dağıtmaya çalıştı görevleri :confused:Sağol Begüşüm takıldığım bir yer olursa soracağım tabisi:ıslık:Visio programımı kullanıyorsun sende :cool:

Mart ayını bi hatırlatayımmm ......

Mart Ayı Nasıl Geçti ?
1 Ayda kim kaç kilo verdi ?
4 haftalık Mart bilançosu :)))

@Ausencia 4.0 kg:sampiyon:
@mimu88 3.7 kg:sampiyon:
@cydnz_1 3.5 kg:sampiyon:

@tuba52 2.3 kg:KK51:
DelyDoly DelyDoly 2.2 kg:KK51:
Kedibochi Kedibochi 2.1 kg:KK51:
@Dersaadet_ 2.0 kg:olamaz:
@Betulina 1.8 kg:olamaz:
nehirnil111 nehirnil111 1.7 kg :KK9:
@Bebetomm 1.7 kg:KK9:
vorones vorones 1.7 kg:KK9:

@pamukskr 1.7 kg:KK51:
ecemavi ecemavi 1.7 kg:KK51:

Ahu060812 Ahu060812 1.7 kg:olamaz:
@MuMu85 1.6 kg:olamaz:
@_SARAYCA_ 1.5 kg ( 2 haftalık):KK9:
@Daydream- 1.3 kg:KK51:

@ada81 1.2 kg:olamaz:
kelebekolacam kelebekolacam 1.2 kg.:olamaz:

@arselka 1.0 kg:olamaz:
Nare83 Nare83 900 gr:olamaz:
@aeben 900 gr.:olamaz:

@Sekercikiz 200gr.:sinirli:
begum75 begum75 0 kg.:sinirli:
@Dilekiyi +500 gr.:sinirli:
Kaptanım ben yokum ama kaç verdim acaba

Satın alma da Müdürümüz var satışta pazarlamacılarımız var ben evrakları toplamayla ilgili görevliyim hepimize dağıtmaya çalıştı görevleri :confused:Sağol Begüşüm takıldığım bir yer olursa soracağım tabisi:ıslık:Visio programımı kullanıyorsun sende :cool:
nilişko ben o programı bilmiyorum,nedir o?
ben sana bana sor derken bak önce sen bana öğretmeye başladın:-)
bizden geçmiş yeni nesil cin gibi maşallah:nazar::KK9:

Tebrikler seriyimmm. Aldıkların da hayirla giyin. Ece çok tatlı olmuştur kesin lcw de kız çeşitleri çok güzel ..erkeklerinki tırt ben dé aldım da bi kaç parca
sagol canım
valla alışveriş soz knusu oldugunda daha bir memnun oluyorum kızım olduguna..
eceye henüz giydirmedim yıkamadan giydirmiyorum giyim eşyalarını.
erkeklerin de çok güzel şeyleri var aslında. böyle papyonlu takım tarzı şeylere bende bayılıyorum tabi lcw de yok.
ömere alabilirsin böyle şeyler.
ay inşallah karnndaki kızdır hayırlısıyla da bol bol ciciler alırsın kızına :halay:

Kendimi çok kötü hissediyorum, sürekli yeme isteğim var :KK34::KK34::KK34: ne oluyor bana anlayamıyorum. Regle 3 gün kaldı ondan mı nedendir. Engel olmak istiyorum bu hisse. Beynim neden oyun oynuyor bana :mad::mad:

sagol canım
erkeklerin de çok güzel şeyleri var aslında. böyle papyonlu takım tarzı şeylere bende bayılıyorum tabi lcw de yok.
ömere alabilirsin böyle şeyler.
ay inşallah karnndaki kızdır hayırlısıyla da bol bol ciciler alırsın kızına :halay:
Minnoş kuzucuğun ve ciciş annesi güle güle giyin yenilerinizi ♡♡♡

sagol canım
erkeklerin de çok güzel şeyleri var aslında. böyle papyonlu takım tarzı şeylere bende bayılıyorum
ömere alabilirsin.
Ayy insallahh. Ama zerre miktar kız hissetmiyorum yaa ;) hayırlsı .. Valla ben bi kaç bişi aldım dà. Evde rahatlik ilk şarttı alt üst pijama gibi şeyler aldım geldim. ;) papyonlu falan düğmeli gömlek tarzı seyleri var hiç giydirmedım doğru düzgün. Öylece küçüldü. Rahat değil gibiler.. Ben de yikamadan giydirmem. Kızzz ben dé yazın giymelik alışveriş yapcektim guya. Gene hamis reyonuna talip ben ;)

Back
X