Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın arkadaşlar...çok soğuk baküden yumurtlayan şişmiş Aynuradan herkese günaydlnlarrr...
Nare83 canım ortim olala görmüşsün çok şükür...her gün eksi görürsün inşallah...
kuzularinannesi canım dün menün iyiydi hatırladığım kadarıyla...sakın pes etme aynen devam...bu kez son başlanğıç olmalı...hedefe ulaşmak gerek...
Hahhaha kız sahii sen nerde yakşıyoın kii herkese toplu 9 sünnet töreni gibi![]()
![]()
![]()
Benimde mâyısın 3 randevum kanal açacaklar
Bizim buradaki hastane saat saat veriyor randevusu o nasıl sistem Begüm
Ah canimm ya nede guzel tarif etmissin beni :))Arkadaş hem yerli hem misafir hem takımdan hem eskiden aynuram ne sayarsan hepsinden.
90 üstü gurubundan ayrıca bı kandırıp takıma alamadık inad ediyo şişko kalayım diye takıma girmiyo.
Totosu sıkıya gelmiyo hatunun![]()
Merhaba arkadaşım.yenimisin?
Merhaba :) ara ara bir selam veriyorum ama takima girmeyi gozum kesmiyo.
Eskiyim baya gencligim gitti diyet topiklerinde.
Ins burda menapoza girmem
begum75 kız olmadımı diş kontorolün
çarşamba çok geç degil neyseki
Kaçıncı hedefe varış ve geri dönüş ben de unuttum artıkGünaydın arkadaşlar...çok soğuk baküden yumurtlayan şişmiş Aynuradan herkese günaydlnlarrr...
Nare83 canım ortim olala görmüşsün çok şükür...her gün eksi görürsün inşallah...
kuzularinannesi canım dün menün iyiydi hatırladığım kadarıyla...sakın pes etme aynen devam...bu kez son başlanğıç olmalı...hedefe ulaşmak gerek...
Bu ilk bu ilkKaçıncı hedefe varış ve geri dönüş ben de unuttum artık![]()
63 ile 77 benim sınır noktalarım. 9 yıl önce 63 kiloydum evlendiğimde. İleri geri derken 77 ile hamile kaldım 87 ile doğum yapıp 3 gün sonra 74e inmiştimBu ilk bu ilk
Aynuram canini sikma bende geceb hafta ayni senin gibiydim.Ausum ben akşama yeşillik Yiyeceyimi biliyordum o da ekmekle güzeldi ondan kahvaltıda yimedim akşama bıraktım...bu kadar eziyetime fedakarlığıma rağmen annemlerin tartısında artıdayım.aslında evet ovulyasyondan eminim ama moralim bozuluyor....bi de bugün annemlerde köyden gelme özel bi yeşillikle gözleme yapılacak.dayımlarda deyirmenden alınma halis kepekli un vardı.annem ondan kendine ve bana incecik yufkada erkenden yağsız Gözleme yapacaktı ama artı canımı çok sıkınca deyil gözleme kahvaltıda ekmeyi çıkardım...kahvaltı öncesi maydanoz limon kürünü yaptım...kahvaltımı da yumurta ve lorla saf pro yaptım.bu şişliyi atmam lazım.ama karnım fena ağrılı ve şiş...moralim çok bozuk...
buda omu acaba ???
Bende çok severim bayağı kıtır kıtır gidiyor gerçekten![]()
kızlar ben bundan alıyorum degişiklik oluyor
eskiden 1 paketi gömerdim şimdi tabi sadece 2-3 adet yiyorum
3 tanesi 1 dlm ekmek yeirne geçiyor
Herkes ogle arasinda galiba. Pc baslari bos
Aclik değilde sanki degisik bi durum ya.
Yine basim agriyor kahvaltımı 09.30 da yaptim.
Ogle yemegim 14.30 da
Malum 5 saat arayla yemem lazim
Dayanmaya çalışıyorum
MasumdA ac bende diyorum yani o ac ama değil
Eee bende oyle![]()
Herkes ogle arasinda galiba. Pc baslari bos
Aclik değilde sanki degisik bi durum ya.
Yine basim agriyor kahvaltımı 09.30 da yaptim.
Ogle yemegim 14.30 da
Malum 5 saat arayla yemem lazim
Dayanmaya çalışıyorum
MasumdA ac bende diyorum yani o ac ama değil
Eee bende oyle![]()