Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yurt dışından geldik bir müddet onlarda kalmamiz icap etti ya yemek temizlik alışveriş ne varsa bizde
Çocukların yediğinden terbiyesinden evde herşeye ellerini sürmeleri den sayılarından aldığımız bayramlıklar dan 2 aylık bebeğimin ağlaması dan herşey ama herşey mübarek ramazan günü dert oldu bizi kovmaktan beter etti iftar sofrasında eşime sofradan tabak fırlattı niye eşim anne sakin ol demiş inan bunlar sadece ucu gerisini bende unutuyum zaten depresyona girdim 10 günde en sonunda eşyalı ev tuttuk ama yine o bize küstü biz gönül aldık suçlu biz olduk

saydin78 saydin78 benim güzel rakibem bu gün nasılsın?
Canım benim iyiyim çok şükür bitanem♡♡♡ hastaneden işimiz erken bitti çok şükür eve geldim, az önce öğle yemeğimi yedim. Sanırım babam perşembe anjio olacak tekrar :KK43: onun stresi üzüntüsü var biraz. Diyet iyi gidiyor ♡♡♡ sen nasılsın canım?

Yurt dışından geldik bir müddet onlarda kalmamiz icap etti ya yemek temizlik alışveriş ne varsa bizde
Çocukların yediğinden terbiyesinden evde herşeye ellerini sürmeleri den sayılarından aldığımız bayramlıklar dan 2 aylık bebeğimin ağlaması dan herşey ama herşey mübarek ramazan günü dert oldu bizi kovmaktan beter etti iftar sofrasında eşime sofradan tabak fırlattı niye eşim anne sakin ol demiş inan bunlar sadece ucu gerisini bende unutuyum zaten depresyona girdim 10 günde en sonunda eşyalı ev tuttuk ama yine o bize küstü biz gönül aldık suçlu biz olduk
Ayy bu ne ya.
İşte ben bu yüzden işe girip kızıma kv baktıracagıma sogan ekmek yerim evimde huzurum olur.
Nokta..
Şimdi her halde görüşüyorsunuz hala.
Anne ya o hep haklıdır !

Canım benim iyiyim çok şükür bitanem♡♡♡ hastaneden işimiz erken bitti çok şükür eve geldim, az önce öğle yemeğimi yedim. Sanırım babam perşembe anjio olacak tekrar :KK43: onun stresi üzüntüsü var biraz. Diyet iyi gidiyor ♡♡♡ sen nasılsın canım?
Geçmiş olsun kuzum

geçmiş olsun canım, cabucak atlatır inşallah babacın.

ben iyi gidiyorum ama şişlik var, sabahtan 600 gr fazlam vardı, ama geçecek:olamaz:

Ayy aslında anne bile anlatmam önyargı olmasın diye bide dedikodu
Arkadaşlardan der ya senin hicmi sorunun yok bahsetmiyorsun diye
Boş verelim eşimin annesi onu. Büyütmüş çocuk. Büyütmek çok zor işte mecburen saygı
gayet güzel düşünüyorsun, sonuçta eşinin annesi, saygı duymak lazım

Sağol canım. Anjio yapılırken bacak damarlarıda işlem sırasında sanıyorum açılacak, inşallah :dua:

Yok canım damar açmıyorlar ama kasıktan damara tel gibi ucundan kamera olan bir aletle girdiklerini düşün onun gibi tedviren belki 1 gece yatırırlar belkide kalmaz bile sonuçlar iyi çıkar inş

Bak ben Arabistan'dan bile arardım hal hatır sormak için şimdi aramıyorum içimden gelmiyor eşim arıyor zaten arada ara diye tutturur onu üzmek için demem ama içimde birşeyler öldü en zor zamanlarimiz dı burnumuzdan getirdiler ama geldiklerinde yada gidince ( bayramdan bayrama) hürmette kusur etmem
baştan acaba böyle iki yüzlülük mü diye çok düşündüm ama inan benimki eşime bide anne makamına saygıdan

Back
X