Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Valla erkeklerin hemen hepsi aynı da ben özellikle erkek annelerine sesleniyorum ... yetiştiren biziz .
Ben oğluma iş yaptırırım ... amaaaan erkek çocuğu demem .
Makine biter dıt dıt sesini duymamışım , gider benden önce çıkarır balkona getirir
MAASALLAH aferim ona

Yok yok olmaz.. benim detoks sonrasi yedigim icin gelmisti o arti.

Aman çorbadan gelmesin de önümüzdeki hafta mercimekten uzak durayım ben yine de ne olur ne olmaz.
Bence böyle:KK9: yardim ediyorsa Maaşallah

Çok şükür yardımcıdır ama o erkeğin yerdeki bardağı şuradan alıp şuraya koymama ve varlığından rahatsız olmama olayı var, o da genetik kodlarında geliyor herhalde. Aksi olanı görmedim daha. :)

Canlar belimmm koptu .... ayyyy perşembe perşembe ödemlere gelmesiyeciye auuuus :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Hep Sarayca Sarayca nın işi bunlar ... bi de beni kandırdı 700 gr diye :KK70::KK70:

Yemekleri saymayayım ama tatlı dahil 6 çeşit bitti , hatta 7 nin yarısı :KK71:

Yarına çorba,salata,pilav ... ana yemeğin birleşme kısmı sosu cartı curtu kaldı:confused:

Yani bi şey kalmadı :cool:

Bende kalmadım ama :confused:

Bostan patlıcanı bulamamıştım gündüz , eşime dedim sen al .... dedi ne kadar alayayım ...dedim 15 tane al :confused::confused:
Şu an bi dünya bostan patlıcanım kaldı ... istwyene yollayayım .. kolum kadar almış her birini :KK70:

Neyse yarın misafirler giderken her birine dağıtayım :rolleyes:

Şimdi mutfağı toplayayım ... mis gibi uyuyayım ...

Sabah görüşürüz nasipse :KK15:

Pon ponlu tartılaaaar her bir güzele :halay::KK73:

Geçmişe bakmazsam çatlardım :KK53:

Daydream- Daydream- Geçmiş olsun canım ...:KK200:

irmae irmae seni şişirmeyecek canım , min.600 gr eksiden bahsi açıyorum :halay:

ecemavi ecemavi 76 yazmışım di mi :deli:yazmışım valla :KK70:
Tebrik ederim canım bu arada ... süper gidiyorsun ... nazarlara gelmeden okuyup üfledim bi de :KK15:

Sarayca Sarayca 300 gr. Bildim de bacımmm .. yarın ne olacak yarın :KK53: 60 a tamam diyeydim keşke .. gitmeyeydim kutuma :KK70:
:KK70:

ada81 ada81 Aradığımız formül yağ içmek mi yoksa sana :KK70: hem fissüre de iyi gelir :confused:

Tamam tamammm sustum ve gittim .:KK25:

Canım mortim tebrikler ... son 2 günü kötü geçirdin ve yine de misss gibi 700 gr :KK9:

Afiyet olsun canım .
2 kase cacık prş.günü şişirir mi diyerek sesli düşünüyorum şu an :KK64:

Dönersin inşallah canım ... hala içeri ödem dışarı olur :)

Mutlaka bir şey etkiliyordur ama neyin etkilediğini bulmak için tüm gününü analiz etmek gerek :deli: yediklerin değil onu biliyoruz ... onlar ortada ..
Çok uyku...
Az uyku...
Fazla ayakta kalma ...
Stres...
Sana özel seni şişiren bi yiyecek ...
Hepsi olabilir

:KK200::KK200: bende bu geceden çoğu işimi hallediyorum nasipse canım .
Buralarda olacağım nasipse . Tekrar kocaman teşekkür.

Senin fazladan yaptığın karnıyarığını yerim :KK200: ahu çok güzel anlatmış canım ... 5 ve yukarı hooop bi üstte.

Geçmiş olsun canım :KK200:

76 diyorsun yaniiii :KK73:

Akşamı sevmedim canım , çorba,ekmek ... az yemek için tercih ettin muhtemelen ama gözüm yeşillik yoğurt illa ki arar benim :cool:

Afiyet olsun canım .
Iki gündür biraz farklı akşamların, daha doyurucu ... inşallah ihtiyacın olan budur da yarın oynatırız tartıyı .

O yorgunlukla bi de mücver mi kızatan kıyamammmmm diyerek tuzak sorumu sorayım ?

Tamam canım coşmuş halini kaybetmeyelim de :)

Daha güzel anlatılamazdı tatlım :KK200:

:mad: gelir pzt yarın yine gelir.

Yok kuxum süpriz derken size de bana da
Su oranı kendim için yükseltiyorum listede 2 kase o dan içtim

Iyi günler hanımlar. Gecen hafta perşembe tartılmıştım bu nedenle bu guntartildim yine

Gecen hafta 60.7 kg
Bu hafta 60.0 kg
Fark 0.7 kg

Uzgunum ortim Efser Efser :KK43:
Tebrikler canım gayet iyi daha ne olsun
Karnım oldu davul :KK43:

Agrimda var kasıklarda
Benim kistlerin var sanırım onlar sisiriyor beni , agriyida kist yapıyor ovuasyon döneminde
Kist yapıyor ağrı, dolgunluk hissi bende de var hissediyorum da gidemedim bir türlü
Ah kızlar bu gun basima gelmedik kalmadi. Su an hic ama hic bir sey yemedim guya bu gun serbest gun yapacaktım. Midem bulaniyor. Esimde bir sey yiyemedi. En cok ona uzuldum. Yemegin icine yanlislikla baska bir yag kattim patatesleri dokmustum ama koftenin icine kattigimi unutmusum tam iftarda esim farketti. Bende salak gibi yok o koku kekik kokusu diyorum. Birden hatirladim. Hemen lavaboya kostum. Hala midem bulanıyor. Esimde cikti evde degil. Zehirlenmesek bari :KK43:
Ay çok geçmiş olsun canım
Valla erkeklerin hemen hepsi aynı da ben özellikle erkek annelerine sesleniyorum ... yetiştiren biziz .
Ben oğluma iş yaptırırım ... amaaaan erkek çocuğu demem .
Makine biter dıt dıt sesini duymamışım , gider benden önce çıkarır balkona getirir
Bende öyle yetiştiriyorum ;)
Canlar belimmm koptu .... ayyyy perşembe perşembe ödemlere gelmesiyeciye auuuus :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Hep Sarayca Sarayca nın işi bunlar ... bi de beni kandırdı 700 gr diye :KK70::KK70:

Yemekleri saymayayım ama tatlı dahil 6 çeşit bitti , hatta 7 nin yarısı :KK71:

Yarına çorba,salata,pilav ... ana yemeğin birleşme kısmı sosu cartı curtu kaldı:confused:

Yani bi şey kalmadı :cool:

Bende kalmadım ama :confused:

Bostan patlıcanı bulamamıştım gündüz , eşime dedim sen al .... dedi ne kadar alayayım ...dedim 15 tane al :confused::confused:
Şu an bi dünya bostan patlıcanım kaldı ... istwyene yollayayım .. kolum kadar almış her birini :KK70:

Neyse yarın misafirler giderken her birine dağıtayım :rolleyes:

Şimdi mutfağı toplayayım ... mis gibi uyuyayım ...

Sabah görüşürüz nasipse :KK15:

Pon ponlu tartılaaaar her bir güzele :halay::KK73:

Ohh ellerine sağlık

Back
X