- 9 Mart 2012
- 22.666
- 74.714
- 598
bende hissettim, yazıdıklarını okuyunca direk bu aklıma geldi,kalp kalbe karşıymış demek kiAminAynen bende onu baz alarak söylemiştim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende hissettim, yazıdıklarını okuyunca direk bu aklıma geldi,kalp kalbe karşıymış demek kiAminAynen bende onu baz alarak söylemiştim
![]()
evet canım aynen...ilk 3ay bu kiloları korursam iyi...kusmalar başladığında inerim bile ama çok şükür yoklar dahaTebrikler canım çok güzel
Bundan sonra almazsan sıkıntı olmaz canım bıraktığın an çıkman normal genelde bende öyle çıkarım seninde aslında kırılış noktan 65 o yüzden çıkıyorsun![]()
Ramazanın başında böyle oldu geri gitti şimdi yine aynıyım bu sefer karnım daha çok agrıyor başladımı zaten bitmez benimdeBenimde ilk günler öyle oldu sonra da bitmek bilmedi yine az az insanı deli ediyor![]()
Aynen Begüşüm kalbimiz birbende hissettim, yazıdıklarını okuyunca direk bu aklıma geldi,kalp kalbe karşıymış demek ki![]()
Mide bulantıların inşallah olmaz canım çok zor bir süreç diye duydum kilo verilir en azındanevet canım aynen...ilk 3ay bu kiloları korursam iyi...kusmalar başladığında inerim bile ama çok şükür yoklar daha![]()
Geçmiş olsun canım son hafta böyle geçecek deseneRamazanın başında böyle oldu geri gitti şimdi yine aynıyım bu sefer karnım daha çok agrıyor başladımı zaten bitmez benimde![]()
En çok kadir gecesine üzülüyorum ...Aynen Begüşüm kalbimiz bir
Mide bulantıların inşallah olmaz canım çok zor bir süreç diye duydum kilo verilir en azından
Geçmiş olsun canım son hafta böyle geçecek desene![]()
Yazarken inanır mısın benimde aklıma geldi ama söylemek istemedimEn çok kadir gecesine üzülüyorum ...
Aynen kuzum...Yazarken inanır mısın benimde aklıma geldi ama söylemek istemedimOlsun canım Rabbim biliyor elbet ne yapacaksın
![]()
Olsun canım inşallah daha güzel bir hafta olur senin içingünaydınnnnnnn
kilom sabit..
bu hafta çok verimsiz bir hafta geçiridm spor yok,az su,dengesiz menüler oldu
bugünden itibaren yine start verdim
herkese gunaydin, hayirli cumalar diliyorum
gecen hafta 72.600
bu hafta 70.800
fark 1800
sabahki tartim dun iftar oncesine gore fazla cikti ama dunu almak zorunda oldugum icin dunu yazdim.
Tebrik ederim canım çok iyiherkese gunaydin, hayirli cumalar diliyorum
gecen hafta 72.600
bu hafta 70.800
fark 1800
sabahki tartim dun iftar oncesine gore fazla cikti ama dunu almak zorunda oldugum icin dunu yazdim.
Günaydınlar güzelleeeer
Motivasyonunuz yüksek ... inancınız yüksek ... bir Cuma olsun.
Geceden bi baskın yaşamışım ... Balkonda bıraktığım bi tencere kuru dolmamı ve tatlımı karınca basmış![]()
Kurtarılacak gibi ... değil ... en azından misafire ... nasip ... vardır bunda da bi hayır . Canım sıkılmadı değil ama sıkılsa da patlasa da oldu işte .
Birazdan kolları sıvayacağım .
Şimdi ayılma ve kahve zamanı.
Günaydın kaptanım çok kötü olmuş ya kuru dolma da bir lezzetlidir ki şimdi yeniden yapacaksın Rabbim kolaylık versin karıncalar çok beğenmiş demek ki kendilerini alamamışlarGünaydınlar güzelleeeer
Geceden bi baskın yaşamışım ... Balkonda bıraktığım bi tencere kuru dolmamı ve tatlımı karınca basmış![]()
Kurtarılacak gibi ... değil ... en azından misafire ... nasip ... vardır bunda da bi hayır . Canım sıkılmadı değil ama sıkılsa da patlasa da oldu işte .
ayyy ne kötü olmuş kaptanım...ayarlarsın sen bi şeyler. işini artmış deseneGünaydınlar güzelleeeer
masumum sabitmişsin...zaten sebebini de biliyorsun...inşallah bu hafta daha güzel olacak...
ayyyyyyyyyyyy ausssss içi bi hş oldu
karınca diyince ve yemekte düşününceeee
yok canım yaaa bulanmasın kilo da vermeyeyim...çok kötü oluyooo...kızımda miydem bulandığı için yemiyordum bir şeyler o zaman da halsiz kalıyordum...şimdi bulanıyo aç olunca ama mecbur bir şeyler yiyorum ki halsiz kalmayayım...Aynen Begüşüm kalbimiz bir
Mide bulantıların inşallah olmaz canım çok zor bir süreç diye duydum kilo verilir en azından
Geçmiş olsun canım son hafta böyle geçecek desene![]()
Ay çok kötü olmuş canımGünaydınlar güzelleeeer