- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
Bir türlü göremiyoruz nerde acabaselam millet ay ben kayboldum beni gören varmı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir türlü göremiyoruz nerde acabaselam millet ay ben kayboldum beni gören varmı?
Bilmemramazan onu yuttu galiba :)))
bizde seni aramaya çıkacaktık artık :))
Allah kolaylık versin meslegin zor ve sabır gerektiren bir meslek Rabbim yardımcın olsun...Bizim sitemimiz seni özledigimizdençarşambadan itibaren izinliyim.perşembe ankara yolcusuyum.en azından 1 hafta kalayım dedim ama eşim gelemiycek oyüzden salıya dönecegim.
işyeri sorunlu zaman daralıyor hasta sayısı olarak gerekli sayıyı sağlayamadım.görevlendirme hemşire geldi oda hasta kayıt için ev ev gezmeye pek sıcak bakmıyor.iş yeri karışık.bilen bilir biz 3 druz,diğer ikisi fena tartıstı.ben resmen arada kaldım.
evede anca girip iftar hazırlıgı iftar teravih vs derken 5dk zmanım olmuyor.
okulda bitti bakıcı kurs ayarla idare et.![]()
işyeri sorunlu zaman daralıyor hasta sayısı olarak gerekli sayıyı sağlayamadım.görevlendirme hemşire geldi oda hasta kayıt için ev ev gezmeye pek sıcak bakmıyor.iş yeri karışık.bilen bilir biz 3 druz,diğer ikisi fena tartıstı.ben resmen arada kaldım.
tesekkur ederim canim bende seni tebrik ederim
Paylaşım alanı biraz çalkantılı ... oraya da baktım derken çıkamadım daha .
Cuma biildiirmi yedireceğim misafirlere anlaşıldı ....
Buyrun efenim arkadaşımın verdiği 900 gr dan kadın budu köfte![]()
Ay fena olmuş doktorum ne olacak gerçekten yeterli sayıya ulaşamazsan.hakkında hayırlısı olsun.işyeri sorunlu zaman daralıyor hasta sayısı olarak gerekli sayıyı sağlayamadım.görevlendirme hemşire geldi oda hasta kayıt için ev ev gezmeye pek sıcak bakmıyor.iş yeri karışık.bilen bilir biz 3 druz,diğer ikisi fena tartıstı.ben resmen arada kaldım.
Çok azmış be kelebekim.görüşemiyecekmiyiz.oruç olmasaydık bi Kızılay yapardık.gerçi benim regl yakında.çarşambadan itibaren izinliyim.perşembe ankara yolcusuyum.en azından 1 hafta kalayım dedim ama eşim gelemiycek oyüzden salıya dönecegim.
tesekkurler canimOlsun canım inşallah daha güzel bir hafta olur senin için
Harikasın canım tebrik ederim![]()
aus cok feci ya emegine yazik olmus kolay gelsin canimGünaydınlar güzelleeeer
Motivasyonunuz yüksek ... inancınız yüksek ... bir Cuma olsun.
Geceden bi baskın yaşamışım ... Balkonda bıraktığım bi tencere kuru dolmamı ve tatlımı karınca basmış![]()
Kurtarılacak gibi ... değil ... en azından misafire ... nasip ... vardır bunda da bi hayır . Canım sıkılmadı değil ama sıkılsa da patlasa da oldu işte .
Birazdan kolları sıvayacağım .
Şimdi ayılma ve kahve zamanı.
Tamam canım ben de işlerimin çoğunu hallettim buradayım.listede 6 kişi kalmış kilosunu bildirecek olan)))
irmae canım son hali bu kaptanım sağ olsun bunları eklemiş bizde gelenleri ekleyeceğiz canım...
listede olmayanlarıda bekliyoruz)
olur canım 6 da olur burayız biz sen eksik çık yeterki
Canım bugün döşemeye başladılar şükür. Babamla hastaneye geldik. Sabah erkenden çıktım, ev ne alemde bilemiyorum :) umarım herşey yolundadır