Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bilmem:işsiz: ramazan onu yuttu galiba :)))

bizde seni aramaya çıkacaktık artık :))

işyeri sorunlu zaman daralıyor hasta sayısı olarak gerekli sayıyı sağlayamadım.görevlendirme hemşire geldi oda hasta kayıt için ev ev gezmeye pek sıcak bakmıyor.iş yeri karışık.bilen bilir biz 3 druz,diğer ikisi fena tartıstı.ben resmen arada kaldım.
evede anca girip iftar hazırlıgı iftar teravih vs derken 5dk zmanım olmuyor.
okulda bitti bakıcı kurs ayarla idare et.:confused::confused::confused::confused::confused:

çarşambadan itibaren izinliyim.perşembe ankara yolcusuyum.en azından 1 hafta kalayım dedim ama eşim gelemiycek oyüzden salıya dönecegim.
Allah kolaylık versin meslegin zor ve sabır gerektiren bir meslek Rabbim yardımcın olsun...Bizim sitemimiz seni özledigimizden :KK19:
Hayırlı tatiller bol dinlenmer olsun :KK37:

işyeri sorunlu zaman daralıyor hasta sayısı olarak gerekli sayıyı sağlayamadım.görevlendirme hemşire geldi oda hasta kayıt için ev ev gezmeye pek sıcak bakmıyor.iş yeri karışık.bilen bilir biz 3 druz,diğer ikisi fena tartıstı.ben resmen arada kaldım.
okulda bitti bakıcı kurs ayarla idare et.:confused::confused::confused::confused::confused:

Allah kolaylık versin canım

diğer 2 doktor senin hastalarını kapıyolardı şimdide birbirine mi düştüler:işsiz:arada kalman kötü olmuş:KK43:
sizinde işiniz zor ,yeterli hasta olmazsa ne oluyor peki?
teraviye gidebiliyomusun helal olsun valla:KK9:

Paylaşım alanı biraz çalkantılı ... oraya da baktım derken çıkamadım daha .

Cuma biildiirmi yedireceğim misafirlere anlaşıldı ....

Buyrun efenim arkadaşımın verdiği 900 gr dan kadın budu köfte :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
:70: :70: :70:

Ay fena olmuş doktorum ne olacak gerçekten yeterli sayıya ulaşamazsan.hakkında hayırlısı olsun.
çarşambadan itibaren izinliyim.perşembe ankara yolcusuyum.en azından 1 hafta kalayım dedim ama eşim gelemiycek oyüzden salıya dönecegim.
Çok azmış be kelebekim.görüşemiyecekmiyiz.oruç olmasaydık bi Kızılay yapardık.gerçi benim regl yakında.

***7.TAKIM 522. ETAP***

Ahu060812(72.7///%)
mimu88 (66.8///%)kilosu sabit.
masumm (63.6///%)kilosu sabit
saydın78 (59.3///%)
ecemavi (67.7/67/0.7/%1.03)
ada81 (67.9///%)
Efser (85.8/84.9/0.9/%1.05)
irmae (72.8///%)
exmadon (110///%)
eflalim (74///%)
ErSeSi (72.6/70.8/1.8/%2.48)

7. Takım Ortalaması %

522.Etap Liste dışı ve İzinde Olan Güzeller

@_SARAYCA_ 60.7/
@kelebekolacam 69.2/
@WhiTe Lily 85.1/
@daydream- 74/
@DelyDoly 80.3/
@Nefs 56.2/
@Dilekiyi 70.4/
@Betulina 77.5/
@igdedali 77.6/
@Sherrysherrylady 71.3/

@koza16 65.6///%
@MorVampirella 63.5///%
@mirjam 69.5/

522.Etap Korumadaki Güzeller

@nehirnil111 53/
@begum75 56.6/
@Ausencia 60.1/58.5/1.6/%2.66

@Bebetomm 59.3/
@Lunya 58.3/

Son düzenleme:
Günaydınlar güzelleeeer :KK200:

Motivasyonunuz yüksek ... inancınız yüksek ... bir Cuma olsun.

Geceden bi baskın yaşamışım ... Balkonda bıraktığım bi tencere kuru dolmamı ve tatlımı karınca basmış :rolleyes:

Kurtarılacak gibi ... değil ... en azından misafire ... nasip ... vardır bunda da bi hayır . Canım sıkılmadı değil ama sıkılsa da patlasa da oldu işte .
Birazdan kolları sıvayacağım .

Şimdi ayılma ve kahve zamanı.
aus cok feci ya emegine yazik olmus kolay gelsin canim

ada81 ada81 ben biraz geç tartılacam yazarım beş gibi
saydin78 saydin78 abla tadilat nasıl gidiyo
Canım bugün döşemeye başladılar şükür. Babamla hastaneye geldik. Sabah erkenden çıktım, ev ne alemde bilemiyorum :) umarım herşey yolundadır

Back
X