- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen 6 li rakamlari gorucem insCanım çok çok tebrikler ...
Hala mala ödem mödem derken iyi iş ... bir de cepte bi 500 eksi daha var aslında .. o da ne güzel gelecek haftaya yatırım
ayyyy alemsin ya +500 gögüsler
Canım kilo almanın en güzel halini yaşıyorsun şu an ..tadını çıkar ama tabii işin suyunu çıkarma
Günaydınnnnnnnnnn .
Yeni startın hayırlı uğurlu ola banucum .
Eksik yapılan listesi varsa o iş tamamdır.
Günaydın canım hayırlı cumalar
Süpersin canım... Sana ramazan sistemi yarıyor bu belli oldu .
Yaaaa 69 lar geliyor farkında mısın![]()
ya bayram sonrasi da devam edelim edelim:))Yaaaa ben oynamıyorum yaaaa
![]()
Canım bu hafta 30 dakika yürüyüş, 2 mil leslie, 2 mil leslie, 2 mil leslie yaptımNego azönce spormu bildirmiştin diye sormuştum ama baktım onu bu listeye ekleyecektim yanlışlıkla
Çok geçmiş oldun ablam.Allah yardımcın olsunCanım bugün döşemeye başladılar şükür. Babamla hastaneye geldik. Sabah erkenden çıktım, ev ne alemde bilemiyorum :) umarım herşey yolundadır
Edelim edelim sen oruçta ediyom ben spor yapamıyom tam adapte olamadım o yüzden devam edelimya bayram sonrasi da devam edelim edelim:))
Dün tartıldım da akşam iftar sonrası ödem çayı falan içtim belki etkiler diye bekliycem.hangisi azsa onu yazacam ptesi-1 dim zira regl yaklaştıkça şiştimahu eflal dun tartilmadinizmi kizlar??
canim ben sporun s sini yapamadim ramazandan dolayi bu kadar cok verdim sanirim ins gecici degildir bu rakamalr ramzan sonrasi cok.dikat edip spor da eklicem insÇok geçmiş oldun ablam.Allah yardımcın olsun
Edelim edelim sen oruçta ediyom ben spor yapamıyom tam adapte olamadım o yüzden devam edelim
Dün tartıldım da akşam iftar sonrası ödem çayı falan içtim belki etkiler diye bekliycem.hangisi azsa onu yazacam ptesi-1 dim zira regl yaklaştıkça şiştim
Bence birazı gelircanim ben sporun s sini yapamadim ramazandan dolayi bu kadar cok verdim sanirim ins gecici degildir bu rakamalr ramzan sonrasi cok.dikat edip spor da eklicem ins
Saraycam geçmiş olsun ...
Canlar belimmm koptu .... ayyyy perşembe perşembe ödemlere gelmesiyeciye auuuus
HepSarayca nın işi bunlar ... bi de beni kandırdı 700 gr diye
Yemekleri saymayayım ama tatlı dahil 6 çeşit bitti , hatta 7 nin yarısı
Yarına çorba,salata,pilav ... ana yemeğin birleşme kısmı sosu cartı curtu kaldı
Yani bi şey kalmadı
Bende kalmadım ama
Bostan patlıcanı bulamamıştım gündüz , eşime dedim sen al .... dedi ne kadar alayayım ...dedim 15 tane al![]()
Şu an bi dünya bostan patlıcanım kaldı ... istwyene yollayayım .. kolum kadar almış her birini
Neyse yarın misafirler giderken her birine dağıtayım
Şimdi mutfağı toplayayım ... mis gibi uyuyayım ...
Sabah görüşürüz nasipse
Pon ponlu tartılaaaar her bir güzele![]()
çok teşekkür ederim canımSarayca canım çok geçmiş olsun be kuzum...
Tebrikler canım gayet iyi daha ne olsun
Kist yapıyor ağrı, dolgunluk hissi bende de var hissediyorum da gidemedim bir türlü
Ay çok geçmiş olsun canım
Bende öyle yetiştiriyorum
Ohh ellerine sağlık
Gecen haftaki kilom 85.8
Bu haftaki kilom 84.9
Fark 900 gr
Yüzde.1.06
herkese gunaydin, hayirli cumalar diliyorum
gecen hafta 72.600
bu hafta 70.800
fark 1800
sabahki tartim dun iftar oncesine gore fazla cikti ama dunu almak zorunda oldugum icin dunu yazdim.
Günaydınlar güzelleeeer
Motivasyonunuz yüksek ... inancınız yüksek ... bir Cuma olsun.
Geceden bi baskın yaşamışım ... Balkonda bıraktığım bi tencere kuru dolmamı ve tatlımı karınca basmış![]()
Kurtarılacak gibi ... değil ... en azından misafire ... nasip ... vardır bunda da bi hayır . Canım sıkılmadı değil ama sıkılsa da patlasa da oldu işte .
Birazdan kolları sıvayacağım .
Şimdi ayılma ve kahve zamanı.
***7.TAKIM 522. ETAP***
Ahu060812(72.7///%)
mimu88 (66.8///%)kilosu sabit.
masumm (63.6///%)kilosu sabit
saydın78 (59.3///%)
ecemavi (67.7/67/0.7/%1.03)
ada81 (67.9///%)
Efser (85.8/84.9/0.9/%1.05)
irmae (72.8///%)
exmadon (110///%)
eflalim (74///%)
ErSeSi (72.6/70.8/1.8/%2.48)
7. Takım Ortalaması %
@WhiTe Lily 85.1/
@daydream- 74/
@DelyDoly 80.3/
@Nefs 56.2/
@Dilekiyi 70.4/
@Betulina 77.5/
@igdedali 77.6/
@Sherrysherrylady 71.3/
@koza16 65.6///%
@MorVampirella 63.5///%
@mirjam 69.5/
522.Etap Korumadaki Güzeller
@nehirnil111 53/
@begum75 56.6/
@Ausencia 60.1/58.5/1.6/%2.66
@Bebetomm 59.3/
@Lunya 58.3/
canım dünkü geçerli ben bu dışarda olacağımSarayca ortim kuzum bu gün ne zaman tartılacaksın ?
Önümüzdeki hafta buraları yıkacagız ortimteşekkür ederim aebenim, nerelerdesin, pek göremiyorum seni
ellerine sağlık kaptanım
çok teşekkür ederim canım
teşekkür ederim
tebrik ederim ortim
tebrik ederim canım
olamazzzzz
2,66 yüzde mi olamazzzzz
ada81 adacım dünkü kilom 60 kg , bu gün tartılamıycam çünkü
Tamam kuzumcanım dünkü geçerli ben bu dışarda olacağım
dün akşam talihsiz bir olay yaşadım yemek konusunda ortim mühim değil çok şükür, zehirlenmedim iyiyimÖnümüzdeki hafta buraları yıkacagız ortim
Ne oldu ortim hastamıydın ben kacırmışım![]()
Aaaa gercekten midün akşam talihsiz bir olay yaşadım yemek konusunda ortim mühim değil çok şükür, zehirlenmedim iyiyim
haftaya yine orti mi olalım diyorsun![]()