Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2-0Eveeeeet 1-2 saat sonra bugünün menüleri gelir , ben ancak dünü yorumladımneyse bitti ya şükür ...
Bende menü yazayım .... %99 son oruçsuz gün .
09:00
Kahve
2 gün kurusu
10:00
Hibiskus
1 parça patatesli börek
12:00
Sade türk kahve
1 hurma
16:00
Cevizli peynirli salata
Yoğurt
su henüz 1.2 lt
Spor yapacağım bugün , aklımda pilates var .
Bizim yarış devam ediyor değil mi ? Ortimada81 ve morticanlar
Efser ve
Sarayca .... hadi hadiiii 2-0 yapalım
![]()
Benim en sevdiğim menüdür ...akmaz kokmaz :)
hadi bakalım bu hafta senden çoooook umutluyum
Tercihler , dönüşümler değişimler güzel efsercim ... sende de işe yarıyor zaten güzelim ...
o yüzden şimdilik aynen devam .
su ne kadar içtin onu da hep yaz tatlım .
yani normalde dal olman lazım dal .... daha önce de ramazanda sahursuz kilo veriyormuşsun ... dur bakalım bu hata ne olacak ? bu arada sana dediğim etap birleştirmesi kesin değil :) sen işi sıkı tut ortimmm
suyu tamamladığını düşünürsek menü güzel ... avakodo ve somon ve suşinin aynı öğünde hatta aynı günde olması dışında ... faydalı yağlar gerçi ...
ayyyy bi hamburger mi gördüm ben ? bayılayımmmmm dur tam şuracığa .... heh bayıldım .
Ekmeği de beyazdır onun şimdi . direk basene de gitmiştir kalorisi ...
Menün güzel canım ... eklerde yine bireysel derece hediyen olsun diyelim ve hafta boyunca başka kaçamak olmasın canım .
Yediğimizle doymaya çalışalım cızsız ... 69 lar gelecek ... buna değer bence ...
Hmmm sütü kakaolu hazır sütlerden içtin sanırım , o şekilde canın istediğinde sen kakao at sütün içine tatlım .
Menü güzel .
Doyurucu .... az değil .... şu an ki kilonda olması gerektiği gibi yani .
Vaaaaaaawvvvv babana kocaman tebrikler ... muhteşem ya ... özellikle sporunu ayakta alkışlıyorum ....
senin menünde şahane yine canım
arkadaşlar bu menü alıntılarımda bu şekilde kalmış , kimindi ? güzel menü ... eflalim galiba
Ben buna inanıyorum ve hiç bir zaman tek düzeyde diyet yapmıyorum vucudumuzun ezberleme yetkisi yüksek otomatiğe bağlarsa senin yeni arayışlara sürükler eminim spordada böyledir ezberledimi oda arternatif bir yol bulur mutlaka vucüdumuzun hep bir B planı varKizlarr Ntv de Osman Müftüoğlu konuşuyordu.
En sonuna denk geldim ama enteresan şeyler söyledi...
1- Herzaman aynı saatte yapılan sporu vücudumuz bildiği için kaloriyi en aza indiriyormus..
2- Hep kaos yaratın vücut için dedi.
Yani birden hizlanip birden yavaslayin..
Hatta yürüme yolunu bile değiştirin dedi....
Ben buna inanıyorum ve hiç bir zaman tek düzeyde diyet yapmıyorum vucudumuzun ezberleme yetkisi yüksek otomatiğe bağlarsa senin yeni arayışlara sürükler eminim spordada böyledir ezberledimi oda arternatif bir yol bulur mutlaka vucüdumuzun hep bir B planı var
Mesala hergün aynı acıyı üst üste icmem hep yanıltırimAynen öyle dedi..
Hatta şöyle örnek verdi.
Sunucunun adını vererek xxx hanim hergun saat 5 de yürüme bandına yuruyorsa.
Vücut diyormus kii hazırlan xx hanım yürüme bandına çıkacak az kalori harca...
Yurudugumuz yol bile hep düz olmamaliymis falan. .
Aklıma sen geldin
Nare83 saatlerini değiştir sporunun mümkünse.
Evetttt canım nasıl muazzam bir sistemimiz var degil mi?Mesala hergün aynı acıyı üst üste icmem hep yanıltırim
Bir tek civam percemi oda zafılama icin icmiyorum
Evet devam ediyor iyiki varsin sayende biz kazandikEveeeeet 1-2 saat sonra bugünün menüleri gelir , ben ancak dünü yorumladımneyse bitti ya şükür ...
Bende menü yazayım .... %99 son oruçsuz gün .
09:00
Kahve
2 gün kurusu
10:00
Hibiskus
1 parça patatesli börek
12:00
Sade türk kahve
1 hurma
16:00
Cevizli peynirli salata
Yoğurt
su henüz 1.2 lt
Spor yapacağım bugün , aklımda pilates var .
Bizim yarış devam ediyor değil mi ? Ortimada81 ve morticanlar
Efser ve
Sarayca .... hadi hadiiii 2-0 yapalım
![]()
Aynen degiştir vucüdun alışma süresi 21 gün derler sık sık yürüyüş saatlerini degiştir :)))Evetttt canım nasıl muazzam bir sistemimiz var degil mi?
Bende yürüme saatimi degistireyim barii![]()
geeeel yamacımaaaaa geeeeeeeldüğüne az kaldı ben hala kilolu hissediyorum kendimi![]()
Normalde hamburger bizim hayatımızda yoktur..
Kızım bile yemez yedirmedim amma velakin dün zorunlu yedim başka hiç alternatif yoktu..
Patatesleri yemedim işte.
Basenler demeyeydin eyeydi daha da oturdu icime![]()
Evet devam ediyor iyiki varsin sayende biz kazandik)) bidaha benimle orti olmak istemeyeceksin firsat bu firsat bi hafta daha orti olayim seninle
![]()
Efsane geri döndü1- 2 yapalım
![]()
Bu gun sporda yapicam![]()
Yetişemedim sana ya kaçırdımmmmmmmhadi çıktım ben![]()
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim benim... benim bi arkadadim 36+4 gunlukken bebegi doğdu cokta saglikydi masallah... once dogurdu sonra ben 38+4 doğurdum ve benim sutum olmamisti sut annelik teklif etmisti...onun oglu benim kizim oldu...dedim yok hayatta ne olur ne olmaz sut annesi olma demistimMerabalar .. Bebegim henuz dogmadi şükür 2 güne bkr doktora gidiyoruz suyu sanci varmi kontrol ediliyor ve hareketlerini sıkı takib ediyoruz . İnşallah 2 hafta daha. Dayanirsa 36 haftada sezeryan olcaz .dualarinizda unutmayin bizideAusencia