Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı yolculuklar babana kuzumgeideyim biraz babamın yanına ... 1-2 saate çıkacak ...
Hadi bakalım görüşürüz ...
şimdi bi kahvem ileolaydı eser geçerdim buralarda ... değil i
mimu88
![]()
Bu gün mü?
Kolay gelsin canım
Çok dertliyiz çok:)))
Allah kolaylık versinEvet bu gun teşekkürler ins kolay gelir
Oooo maşallahh güzelimmm vallahii kolay gelsinn işin zorrr daktırımzz kayıplarda umarım iyidir iyii mii iiiyii mi özledimm yaaaaYaprak mevsimi bana geldi demismiydim
Gecen hafta bu hafta misafirlere haftasonu annemlere dun misafirlere sardimv bugünde kv bayram yaprağını getiriyor 2 kilo iç hazirlamam lazım cumaya annemin bayram yaprağı oda en az 1.5 kilo anam bide annemin baklavası 2 tepsi sikayetcimiyim yo hayır gönlümü kirmasinlar yeterkelebekolacam annemde degerli yardimlarini bekliyorum

Kolayy gelsinn canımmmCekilmenin vakti geldi geciyor ben cekileyim hazır kütügüm gitmişken evi toplayayım görüşürüz![]()
Ben tavuklu yedim çok beğendim ama ben etli yaparım yaparsam malum tavuk şüpheli.seninkilerde güzel olmuştur Eminim.ellerine sağlık.annelere yardımını da Allah kabul etsin mübarek günlerde.ellerin dert görmesin.Kaptan saksi kebabını yaptım birazini tavuklu birazini etli tadina bakacağım
Hayırlı yolculuklar babana kuzum![]()
Ausencia güzelim hayırlı yolculukları olsunnn babanın canım sağ salim gidip gelsin
Kaptan saksi kebabını yaptım birazini tavuklu birazini etli tadina bakacağım