Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Halam geldi dün :KK43::KK45:
Ne güzel hayallerim vardı bebeleri toplayıp büyük camilerden birine gidecektim , sonrada yanındaki cami savaha kadar açık orda arkadaşlarla sabahlıycaktık :KK43: inşallahmı demedim konuşurken naptım :KK43: ... Geçen yılda aynen böyle olmuş idi .
Ya nasip , senden gelene hamdolsun rabbımmm ...

Dua eder dua bekleriz hanımlar ...:KK68:
Herkesin sinesinde kendi sıkıntıları ve duaları gizli , dile dökülen yada sinede kalan ...
Rabbım dualarınızın hayırlılarını kabul etsin inşallah ve hepimizede iki cihan saadeti versin , AMİN...
Yaaaa tühh tamdaa aynı andaa yazmışımmm hayırlısı olsun güzelimmm Rabbim dualarını kabul etsin.

evet 5 gün var diyor takvim ama sanırım daha erken gelecek gibi
beyaz ekmle helva yeiştim bi geçen
az yedigim için gtmiyor kilom ben farkındayım
ilk if yatgıım hafta dolu dolu yerdim
az yiyince kitliyor vucut
Hem onun şişkinliği vardır güzelim birde vücudunu sen daha iyi tanırsın belkide dediğin gibi vücut korumaya aldı kendini :( :(

O zaman canım limonu artır tansiyon sıkıntın yoksa eğer çabucak iyileş güzelimm daha dedikodunun dibini yapcaz :KK70: :KK70: :KK70:
Daha ucundan yaparken çarpıltık devamı gelirse hiç düşünemiyorum :))))
Günaydın hanımlar, hepinizin Kadir geceniz mübarek olsun. Allah önümüzdeki seneye de ulaşmayı nasip etsin hayırlısıyla inşallah.

Efser Efser kuzum çok geçmiş olsun. Bol ada çayı gargarası yap boğazına alerjin de varsa çok iyi geliyor.
Amin..
Eşime söyleyeyim gelirken alsın bogazım yanıyor şuan ...

Bi günaydın bırakayım canlar ve çıkayım .
Yusufu bırakıp gelince yürüyüş ... sonra uyuyabilirim biraz ... sesim çıkmazsa haberiniz olsun:)

Az uyuyayım ... yoksa bu gece baş ağrısı yaşamak istemem ...

Rabbim dualarınızı kabul etsin şimdiden ...ibadetleriniz kurtarıcınız olsun ... kadir geceniz hayırlı olsun güzeller .

Aus çıkar :KK200:

Halam geldi dün :KK43::KK45:
Ne güzel hayallerim vardı bebeleri toplayıp büyük camilerden birine gidecektim , sonrada yanımdaki cami sabaha kadar açık orda arkadaşlarla sabahlıycaktık :KK43: inşallahmı demedim konuşurken naptım :KK43: ... Geçen yılda aynen böyle olmuş idi .
Ya nasip , senden gelene hamdolsun rabbımmm ...

Dua eder dua bekleriz hanımlar ...:KK68:
Herkesin sinesinde kendi sıkıntıları ve duaları gizli , dile dökülen yada sinede kalan ...
Rabbım dualarınızın hayırlılarını kabul etsin inşallah ve hepimizede iki cihan saadeti versin , AMİN...
Benimde hayallerim vardı biz de bol bol dua ederiz artık kuzum rabbimi zikir ederiz bundada var hikmet...

Daha ucundan yaparken çarpıltık devamı gelirse hiç düşünemiyorum :))))

Amin..
Eşime söyleyeyim gelirken alsın bogazım yanıyor şuan ...
Doktorumda yazmis kesinlikle ada cayi gargarasi yap biliyirsunuz ben ne cektim yapmadigim bisey kalmamisti... en son aktara gidip aldim gargara 3 defa yaptim şıp diye agri kesildi duzeldim......mutlaka yap hic boşuna çekme o agriyi canim..

Back
X