• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Işte minnakta ... o bi başladı mııı korkuyorum ondan :KK53:

Her daim çantasında çatal kaşıkla dolaşıyor hissim var ona dair ... olur da bi yemeğe denk gelirse diye:KK70:
Yemeğe değil de baklavaya dondurmaya karşı zaafı var diyolar :sus:bir de ekmek ekmek :KK70:

Işte minnakta ... o bi başladı mııı korkuyorum ondan :KK53:

Her daim çantasında çatal kaşıkla dolaşıyor hissim var ona dair ... olur da bi yemeğe denk gelirse diye:KK70:

upload_2017-6-29_13-45-7.webp

çantamda bundan var :KK70:kaptanım karşıma çıkan nasipten yararlanmak için bunlar:ıslık:

kaptanım bende kendimden korkmaya başladım,sabah 7,30 da yiyiyorum,öğlen 11,40 da işin kötüsü bu arada ara öğün çekiyo canım önceden olmazdı böyle,ramazandan sonra bünye resetlendi:bicak:

@Ausencia kaptanım istersen 58 leride görürüm, benim liste için acelem yok, tamamen sana bırakıyorum, ben böyle de gayet motiveyim @igdedali hayrişimiz öncelikli liste uygun olursa önce onu almalısın, hem verecek kilosu var, hem daha büyük amacı/hedefi var (kuğu gibi gelin olmak) :KK60:

benim keyfi kilolarım kaldı :cool:deyip havamı da atayım:KK70::KK70:
Dedi ve literatüre yeni bir kavram ekledi sarayca. "keyfi kilolar":-):-)

Yemeğe değil de baklavaya dondurmaya karşı zaafı var diyolar :sus:bir de ekmek ekmek :KK70:

eksik yazdın kuzum cevizli ekmek olcak :KK70:
allaahhh dondurmalı baklava,kaymaklı ekmek kadayıfıı:confused:
daha fazla konuşmasak iyi olacak:confused:

Bizim burada bir yer var çok uygun ve çok leziz gelirsen oraya götürürüm seni kendi ellerimle açamam ama :sus::KK70:

olsun sen oraya getir beni ellerinde açmış gibi yerim ben onu:kk77:
kaptan sanırım bu emojiden:kk77: çantamda kaşık çatal taşıdığım hissine kapıldı:KK70:

Eki Görüntüle 2014288
çantamda bundan var :KK70:kaptanım karşıma çıkan nasipten yararlanmak için bunlar:ıslık:

kaptanım bende kendimden korkmaya başladım,sabah 7,30 da yiyiyorum,öğlen 11,40 da işin kötüsü bu arada ara öğün çekiyo canım önceden olmazdı böyle,ramazandan sonra bünye resetlendi:bicak:

11:40 ne kadar erkn ya öglen için

Eki Görüntüle 2014288

Cidden mi :KK57::KK57::KK70:

Bende çok acıkıyorum bu aralar ya Allah sonumuzu hayretsin 12 yi zor yapıyorum :deli:Akşam karnım delinmiş gibi aç eve gidiyorum ne oluyor bana :confused:Bütün Ramazan aç gezmiştim oysaki:cry:
eksik yazdın kuzum cevizli ekmek olcak :KK70:
allaahhh dondurmalı baklava,kaymaklı ekmek kadayıfıı:confused:
daha fazla konuşmasak iyi olacak:confused:

olsun sen oraya getir beni ellerinde açmış gibi yerim ben onu:kk77:
kaptan sanırım bu emojiden:kk77: çantamda kaşık çatal taşıdığım hissine kapıldı:KK70:
Oyy Begüş yaktın içimi yemeden susadım:KK70:

Yeriz bence de :sus::KK53:İfade gözüne battı demekki:kk77::halay:

images

marketteyken ben:confused::confused::confused: :KK70::KK70::KK70:

Ahahaha :deli:
markette-aburcubur-reyonuna-girince-ben-capsi.webp

Cidden mi :KK57::KK57::KK70:

Bende çok acıkıyorum bu aralar ya Allah sonumuzu hayretsin 12 yi zor yapıyorum :deli:Akşam karnım delinmiş gibi aç eve gidiyorum ne oluyor bana :confused:Bütün Ramazan aç gezmiştim oysaki:cry:

Oyy Begüş yaktın içimi yemeden susadım:KK70:

Yeriz bence de :sus::KK53:İfade gözüne battı demekki:kk77::halay:

Ahahaha :deli:
Eki Görüntüle 2014296
aynı şeyi dün eşime söyledim,sanki ramazanda oruç tutan ben değildim,ne bu açlık anlamadım,dün akşam resmen savaş verdim kendimle,karpuz dondurma çekti canım, allahtan evde yoktu,eşime almaya git dedim,gitmedi, ayda yılda bir işe yaradı:KK70:

aynı şeyi dün eşime söyledim,sanki ramazanda oruç tutan ben değildim,ne bu açlık anlamadım,dün akşam resmen savaş verdim kendimle,karpuz dondurma çekti canım, allahtan evde yoktu,eşime almaya git dedim,gitmedi, ayda yılda bir işe yaradı:KK70:
Ahahahaha :KK70:Bizim evde de dondurma yok bak bu akşam annemlerdeyiz çok güzel yemekler var kız kardeşimin erkek arkadaşının ailesi annemlerle nasipse tanışmaya gelecekler heyecandan pek yiyemem ama acayip şeyler var :rolleyes::rolleyes:

Ahahahaha :KK70:Bizim evde de dondurma yok bak bu akşam annemlerdeyiz çok güzel yemekler var kız kardeşimin erkek arkadaşının ailesi annemlerle nasipse tanışmaya gelecekler heyecandan pek yiyemem ama acayip şeyler var :rolleyes::rolleyes:
pek heyecanlı ama sen yinede az ye kuzum, daha bunun sözü, nişanı var :rolleyes:

Benim hereke ... senin gebzedir herhalde ...

53 yazdım aklıma :deli:

Cıkssss 71 di ... bak şimdi 71.6 hissettim :deli:

Yoook yoook insan minnak olunca ... yemek hakkı oluyor diyelim biz ona ..manzaralı manzarasız her türlü :deli: begüm duymasın :KK70:
gebze, adalar ...

kaptanım 53 aslında bana çok yakışıyor ama yaşım geçti mi ne... 55 iyi iyi :spor::KK55::rolleyes:

@Efser civanperçemi sende işe yaradı mı
Halam bir göz kırptı ama ne gelen var ne giden civanperçemi dökem yollarına
Ramazani yarim gün hariç tam tuttumda artik nazlanmasa

koşturmacada yiyemezsin sen şimdi:KK48:
kardeşin için,rabbim hayırlı eylesin, hayırlısıyla tamamına erdirsin kuzum

Back
X