• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Akşam bölünmüş iki ara mantıklı canım .. öğlen sıkı yersin .

Listeye eksi ile giriş yapacaksın ... o yüzden o eksinin dereceyi etkilemeyeceği bir hafta lazım ... geçen hafta öyleydi mesela ...
Sonraki haftalarda o eksiyi hayli hayli telafi edip , takıma güzel yüzdeler getireceğine adım gibi eminim zaten :KK60:
Çıtır gelin yapacağız seni Allahın izniyle ... salına salına istediğin modeli seçeceksin :süslü:

@_SARAYCA_ Kuzum sende aklımdasın ... en uygun zamanda ... ikinizi aynı hafta alabileceğim bi yüzde getirse keşke arkadaşlar ...
Ama senle ilgili tek soru işaretim ... bu 59 kırılmaz noktan mı ?:stop: ordan aşağısını görüp 55 ile mezuniyet şimdi ki kadar kolay olur mu acaba ?
Böyle olsa en az 500 600 her hafta ikili yarışlarla hooop mis gibi 55 iki aya :rapci:
9 yıl önce diyetteyken 59 dan 53 e rahat inmiştim, ama şimdi bilemiyorum, benim kırılmaz noktam 64 ile 62 idi kaptanım onu atlattım :rolleyes:

@Ausencia kaptanım istersen 58 leride görürüm, benim liste için acelem yok, tamamen sana bırakıyorum, ben böyle de gayet motiveyim @igdedali hayrişimiz öncelikli liste uygun olursa önce onu almalısın, hem verecek kilosu var, hem daha büyük amacı/hedefi var (kuğu gibi gelin olmak) :KK60:

benim keyfi kilolarım kaldı :cool:deyip havamı da atayım:KK70::KK70:

@Ausencia kaptanim makarna yapcam da yiyebilir miyim???
Yersem ne kadar yiyebilirim?
:confused:Makarna diyor :rolleyes:

5.webp

Yaldır yaldıııır :KK70::KK70:

Ortam yok mimum ... ya hep ya hiç :KK70:

Söylersin gülüm corttadanak ... zor geldi len yapmıyommm dersin :KK70: seni en çok bu yüzden seviyorummmm :KK68:

Tabii yarın ki bildirime göre sevgimmm acı bir öfkeye dönüşmesin di miii can parem :confused:

Yazmasaydın da olurdu :KK70::KK70:

Delyyyyy bak ağustos gibi eskişehirden geçecemmmmm .... seni 75 görmeyeyimmmm.... cananı mumla ararsın :KK70::KK70::KK70:

Ummuduğumdan azmış artılar banu:rolleyes::rolleyes:

Tünaydınnnnnnnnnnnnnn ..... cheesecakelere batasıcalar :confused:

Begümden şaşırtmayan emoji :confused:

Hmmmmm mesaj alındı eflal .
Diyosun kiiii...ben içtim beni bi günde 1 kilo zayıflattı .... sizde deneyinnn :KK73:

Favoriye ekledim ... hatta konusunu açayım ben bunun :KK5:

:KK70:

Iyi fikiiiir :KK58::KK58::KK58:

Sopamın ucuna acı biber bağlayayımmm bundan sonra :KK70:

Benim içime doğan çıkar ... öyle temiz saf kalpliyimdir :confused:
az önce baktım o 1.2 yi pek yakalayamayacağım gibi. Bugün de içiyorum detoks çorbasını. Eksi gelecek yarına ama 1.2 sanmam :D

Back
X