• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende kilo bildirimi yapayım .

Size bayram sonrasını sansürsüz yayınlacağıma söz vermiştim :KK71:

Geçen Cuma : 57.4 :süslü:

Salı Bayram Dönüşü : 59.8 :rolleyes::rolleyes::rolleyes:(5 gün wc siz:confused:)

Bu Cuma : 57.8:21:(3 günde 2 kilo gidebilme motivesi olsun size)

58 altına eşimden ambargo var ... ama ben net 57.0 görmek istiyorum ... bakalım :cool:
Kaptanım harikasın bende vereceğim yerleşmeden gitmeli :halay:

Emrin olur kaptanmmmmm.
Spor yapamiyorum ama benim ev yaniyooooooooo.
Yürüyüş yapayim aksama diyorum sanki oda zor. Dur kv gelsin planlairm var.
Eceyi kucağına atip atup kacarim :))
Harbiden çok sıcak ... şu sıcaklarda 30 dk spor yapsak normalde kaybedeceğimizden daha fazla kalori kaybedeceğimize eminim ...
hadi bekliyorum kontesim .. artı 1.9 senin için mesele değil ..
önce onu temizleyelim ay sonuna kadar bence .. bak sana da relaks diyet tarifesi :deli:

Kaptanım harikasın bende vereceğim yerleşmeden gitmeli :halay:

Yok kuzum nereye yerleşiyor , onlar pzt ye gidecek gör bak :KK19:

günaydın kaptanım :KK52:
kilo bildireyrum : 56,8 ne aldum ne verdum:işsiz: amacım hala 55,5 civarında olmak ama ben buralarda takıldım kaldım:kızgın:
Geçtin beni morti :lülülü:Tebrikler Begüşüm sabit kalmak harika:KK73::rolleyes::KK9:
Aferin evlaaaat .... valla koruma güzellerinin medar-ı iftiharı oldun .... gördün mü nehirle beni :KK49: hele nehiri :confused:
:KK23::KK22::KK35:
teşekkür ederim babam:cool::KK60:
nehiri gördüm tatil dönüşü düzensiz yemek yemek ve dün akşamki stres, geç uyku bu günlük tartıya böyle yansımış olabilir bana kalırsa geçici bir durumHoppa
sende pik yapmışsın :-)ama toparlamışsın:KK9:
İnşallah kuzum inşallah bu akşamda kına var hafta sonu bayağı toparlayacağım:KK61:
Evet kendimce bildirim yapayim.
Çarşamba sabahi yol yorgunluğu regl etkisi ile olacak 75 e dayanmıştm. Ay kabus.
74.9 idi
Bugun 73. 0 dumduk :))
Şu durumda 1900 gr artim var izne ayrildigimdan beri.
Dun detoks olsun diye.değil ama sicaktan bisi yenmiyor ayran corbas yaptıydim soguk.
Kiraz sapı çayı ve bol su.
Az biraz moralim duzeld valla

Hoşgeldin şeker :KK19:

Harbiden çok sıcak ... şu sıcaklarda 30 dk spor yapsak normalde kaybedeceğimizden daha fazla kalori kaybedeceğimize eminim ...
hadi bekliyorum kontesim .. artı 1.9 senin için mesele değil ..
önce onu temizleyelim ay sonuna kadar bence .. bak sana da relaks diyet tarifesi :deli:

Yok kuzum nereye yerleşiyor , onlar pzt ye gidecek gör bak :KK19:
Aynen aynen :KK19::KK31::KK71:

Gunaydin hayirli sabahlar hanimlar. Kilom 59.5 yani sabit.

Diyetisyene gittim bu ay 2 kg yag gitmis :halay:

Eklentiler

• 20170630_102731.webp
    20170630_102731.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 69
biliyorum canım durumunu . Allah kolaylık versin sana :KK60:
Yazın iznin yokmu? toplanalım angarada ,austa gelsin :KK45:
bu sene bana tatil yok.izinlerim bakıcıya,cocuklara ve eşime endeksli.işi bırakıp gidemiyorum zaten.3 ay mühletim kaldı hasta sayımı arttırmam lazım.ortalık kurtlar sofrası.ay ne gıcık durum ya.kimseye güven yok.

Back
X