- Emoji Skoru
- 30.728
- Puanlar
- 598
Pili çıkarıp takınca kilon değişti mi?Benim tartı eksik tartiyor sanırım
Sürekli tepesindeyim, ondan olabilirmi acaba , gerçek kilom 62.8 değil sanırım
Allah'tan listede değilim komşum geldi eksik tartiyor dedi![]()
Bu ara kestim ekmegi. Keserek yiyorum![]()
Bencede şanslı ve bunun farkında olması çok güzel aferin ona.Geldimmmmm .
Akşam bizim sahile inelim dedik ... baba oğul takılırken ben bi yürüyüş yaptım ... sonra sahilde şişme oyun alanı kurulur , yusufa söz verdik hadi götürelim dedik ama açılmamış .. bastık gaza İzmite fuar lunaparkına ...![]()
Ne kadar şanslıyım ben ... başka anne baba olsa , aaa açılmamış der eve dönerdik dedi ya ... yetti be ...
Şaka maka lunapark çok severim ..bende eğlendim
şimdi bakayım kim ne yemiş,ne demiş![]()
Gözüme kestirdigim @eflalim aslında...İlla ki listede olması gerekmez ... hayırdır gözüne kestirdiğin biri mi var yoksa
görümceye popo beğendiremedik mübarek
![]()
Hem başka yerlere gidip banlanmaz..
Bende yardım etmek isterim ama okul zamanı malum gündüzleri hiç giremem yarı yolda birakmaktansa hiç baslamamak tercihimdir...
Tabii ki yinede yapacağım bişey varsa söyle canım elimden geleni yaparım.
Günaydın görüştüm müze görevlisi ile hafıza kartım bulunmuş şükür
@Ausencia @_SARAYCA_ kilo almış başını gitmiş maalesef 62,4 kilo idim sabah
Diyete spora sıkıca sarılıp hızlı geleni hızlıca göndericem inşallah  sopanı göster Ausum
18-20 sinde izne çıkıcaz göndermeliyim bu kiloları, wc yok gibi 2 gündür, su az içiyorum acil plan yapmalıyım
Günün En güzel haberiii..
Çokkkk sevindim canım gözün aydın.
Bendede 4 tane 14,10,4,2 evet zor onlari kendinden önce düşünüyorsun ama sende onların bi nevi sigortasısın kilo sağlığı da götürüyor onlar icin kendin icin

(alyanak ses tonunda
keyif yap mortim,dinlen çok yoruldun,zaten bide işyeride taşınacak ordada yorulcan kendini fazla yorma emi

tellak aradı beni