• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Teşsekkürler kızlar

Valla öyle aus.:))))

Sagol hemşom:)))

Teşşekürler benim minoşum

Abla 97. 7le başladım ama ara ara dömeden yetiklerimden 100 de olmuşumdur bir ara korkudan cıkmiyordum tardıya çok şiş ödemlerimde oldu 100 bilen geçmişimdir ben bir iki hafta diyetisyen randevümmü beklerken uğraştım

Ne güzel bir haber hedefe yaklaşırkken 2 kilo yağ büyük başarı maşallah hemşom...

Bence tamamen kıskanclık boşver kuzum bunlardan etrafta bir ton hangisi ile uğraşasın salla gittin bir ara bir reblik vardi bu olaya cuk oturyor yav he he deyip gec gittsin

Şu devirde senin gibi bir gelin bulmuşlar yağlarınmı batmıs onların dünyadan haberdar degiller sanırım bak bizim yigen evlenecekti eften büften bir sebebten ayrıldılar bu devirde doğru birkişiyi bulmak aileye almak çok zor düzgün olsun 3 5 kilo fazla olsun akıla zarar degil kilo bedene zarar boş ver sen onları boş bogazlık etmişler ağlama sakin bir daha....

Sağol kuzum.. Valla normalde birşey demezler hiç bu sefer neden böyle oldu anlamadım, ben de şaşkınlıktan sanırım biraz fazla etkilendim. Nedense kilo verebileceğime kimse inanmıyor ama bunu motivasyon düşüşü olarak değil de gaz olarak değerlendireceğim. Göstereceğim o kilolar nasıl gidermiş.

@Ahu060812 69.9
@mimu88 64.9
@ecemavi 65
@Efser 81
@irmae 70.2
@eflalim 70
@ErSeSi 69
@White Lily 81.4
@_SARAYCA_ 58.5
@igdedali 72.5
@masumm 62
@Nefs 56.2
@60kiloyum 80.2
@suspushanimcim 74.8
@kuzularinannesi 78
@Sherrysherrylady 72.5
@Antepia27 112
@Bonus 105
@nehirnil111 53
@begum75 56.4
@Ausencia 57

Evet şu ana kadar gelen bildirimlere göre bende kolları sıvadım .. Her hafta olduğu gibi yine hedef listesi için ... bu hafta bir çoğunuz hedefleri unuttu gitti ... kendim çalıp kendim söylemişim gibi oldu ...
Ama gördüm ki çok heveslisiniz önümüzdeki cuma için ..eminim bu haftada ellerim boş dönmeyecek hedef listesinden .
Ki dönmemeli de ...

Listenin yanına hedeflerinizi yazıyorum .. Özellikle göz önüne yine son 2 hafta ki kilo verişleri , meta hızınızı , diyete yeni başlamış olmanızı... takım listesini ... vs ... alıyorum .. Onun ki az benim ki çok demesin kimse .

itirazı olan varsa ya şimdi konuşsun ya cumaya kadar sussun :cool::cool::cool:

Hedefimi aldım elimden geleni yapıp, bu hafta geçmiş artıyı telafi edeceğim inşallah kaptanım.

Yine hazır yoldayken buraya geldim ben de. Yolda da çoğu yerde çekmiyor internet buldukça kaçırmadan gelmeye çalışıyorum.

Dünün menüsü:
Kahvaltı:
2 dilim çörekotlu antakya peyniri
Yarım salatalık
1 dilim beyaz ekmek( burada başkasının evinde olunca be varsa onu yiyorum malesef yoksa tadını hiç sevmesem de)
2 dilim de domates

Öğle yemeği:

Ekşili kebabın köfterelerinden 4-5 tane yedim (pinpon topundan biraz daha küçük yuvarlak köfteler)
2-3 kaşık salata
1 bardak ayran

Akşamı yine es geçtim. Yollarımız bitmediği için çok şişiyorum o yüzden akşam yemeklerini elimden geldiğince iptal ediyorum bugünlerde.

Bir fırsat bulmuşken bakayım dedim canlar ...

Şimdi geçmişe döneceğim de önce selam sabah :KK200:

Bizimkilerin kahvaltısı benim öğle atıştırmalığım oldu ... sonra balkona çiçekleri çıkarttık , budama bakım .. yeni filizden çiçek diktik ... benim el gudubettir , çiçek bakamam ... bu sefer yusuf dikti , kesin tutar :KK49:

Sonra ben kuaföre çıktım ...baba oğul tamir yaptılar evde . Kuaföre tam tempo yürüyerek gittim ... eveeeeeeeeeet bu sıcakta :ruh::ruh::ruh::ruh: daha da fenası yürüyerek çıktım ki ..bizim ev tepede ... yokuş eşek anırtan yokuşu :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Şimdi yemek yedim veeeeee ... deniz sezonunu açacağız :halay::halay::halay::halay::halay:

6-8 arası çok güzel oluyor ...

Sonrasında pert şekilde eve gelirim :deli:

şimdi dönüyorum geçmişe ... en çok efseri merak ediyorum ne yedi kaynanada :KK70::KK70::KK70::KK70:

Sağol kuzum.. Valla normalde birşey demezler hiç bu sefer neden böyle oldu anlamadım, ben de şaşkınlıktan sanırım biraz fazla etkilendim. Nedense kilo verebileceğime kimse inanmıyor ama bunu motivasyon düşüşü olarak değil de gaz olarak değerlendireceğim. Göstereceğim o kilolar nasıl gidermiş.

Hedefimi aldım elimden geleni yapıp, bu hafta geçmiş artıyı telafi edeceğim inşallah kaptanım.
Aynen bunu motivasyon olarak al boşver gün gelir gıbtayla bakacaklar ...
Ay aklıma geldi biz gecen hafta görümceme davetlitik sanırım bayramın 3. Günü eltimin oğlu beli agŕiyor 20 yaşında arabayada sıgamayınca gel yer degiştirelim o uca ben oturayım dedi patavatsız eltimin kızı ayyy yenge kilo verdinde o küçücük yere sıgarımmı diyosun dedi yok canım ben kardesime acıdım da şimdiye kadar kilo verme mevzü hıç olmadı verdin yada aldın denilmedi ne eltim nede görümcelerim ama laf sokma mevzüsü oldumu herkesden önce atlıyolar bugün eltim yanındakilerle konuşuyor ayyy evde kızlar diyete girdi diye ben bundan kendime pay mı cıkartacagım hayırlı olsun diyetiniz hiç laf sokma niyetinde degilm..
Diyecegim o ki bun insanlar bizim cevremizdeyse bunların ağzını bir karış açtırmak lazım aynı seviyedeyken degil kendi seviyenle agızlarının payını hepberaber verecegiz....

Abla sen 39 yaşındasın senin en az 5-10 senen var meneboza sözüm meclisten dışarı bizimkiler ayılıyolar bayılıyolar ama gündenden dedikodudan geri kalmıyolar bugünde iyice midem bulandı bu gün mevzusundan zaten kadın eltisine misafir eltisi mutfağa gidiyor bıt bıt arkasından konuşuyor bir iki rahatsız olduğumu belli ettim bunu benim annem yaşındaki insanlar yapıyor valla büyük olsam orda onun ağzının payını verirdim

Yok efser canim alınmadım bu aralar sıkıntım varya onu anlatmak icin tesbih yaptım bende boyle yerlere giderken pazarlık yapardım dedikodu varsa ben yokum diye cok tartıştık annemin komsulari akrabalarla maalesef birinin ardindan konusmak cok kolay bide soyle düşünün birinin ardindan konuşan mutlaka sizin olmadığınız yerde sizin arkanızdan da konuşuyordur

Pek bi enerji doluyum bugün. Halacığımın eli kulağında ama ödem mödem hak getire:KK73: Hemen menümü de fıncırtayım buraya :KK68:
Kahvaltı(09:00)
2 yumurtayla menemen
1,5 dilim çavdar ekmeği
biraz peynir
bi de yeşilçaydan uyduruk şekersiz buzlu çay 1 kupa

Ara(11:30)
şekersiz hibisküs şerbeti(şekersiz şerbet nası oluyorsa artık:confused:)

Öğlen(13:00)
5 köfte
salata

Ara(15:00)
1 top limonlu dondurma:dondurma:

Akşam(17:00)
1 parça tavuk haşlanmış
1 bardak ayran
Salata

Su: 2 litre şimdilik
Spor: 1 saat hızlı yürüyüş+ 30 dk bölgesel egzersiz
Bi de 20 dk müzik açıp oynamışım kendi kendime. Dondurma yediğim için. O da sayılır mı:KK53: @Ahu060812 @Ausencia

Bir fırsat bulmuşken bakayım dedim canlar ...

Şimdi geçmişe döneceğim de önce selam sabah :KK200:

Bizimkilerin kahvaltısı benim öğle atıştırmalığım oldu ... sonra balkona çiçekleri çıkarttık , budama bakım .. yeni filizden çiçek diktik ... benim el gudubettir , çiçek bakamam ... bu sefer yusuf dikti , kesin tutar :KK49:

Sonra ben kuaföre çıktım ...baba oğul tamir yaptılar evde . Kuaföre tam tempo yürüyerek gittim ... eveeeeeeeeeet bu sıcakta :ruh::ruh::ruh::ruh: daha da fenası yürüyerek çıktım ki ..bizim ev tepede ... yokuş eşek anırtan yokuşu :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Şimdi yemek yedim veeeeee ... deniz sezonunu açacağız :halay::halay::halay::halay::halay:

6-8 arası çok güzel oluyor ...

Sonrasında pert şekilde eve gelirim :deli:

şimdi dönüyorum geçmişe ... en çok efseri merak ediyorum ne yedi kaynanada :KK70::KK70::KK70::KK70:
Bak bakalım begenecekmisin kaynananın gün arkadaşlarıyla toplantık toplantık :))))

Yok efser canim alınmadım bu aralar sıkıntım varya onu anlatmak icin tesbih yaptım bende boyle yerlere giderken pazarlık yapardım dedikodu varsa ben yokum diye cok tartıştık annemin komsulari akrabalarla maalesef birinin ardindan konusmak cok kolay bide soyle düşünün birinin ardindan konuşan mutlaka sizin olmadığınız yerde sizin arkanızdan da konuşuyordur
Bunu bir tek ben böyle anlıyordum sanıyordum benim gibi anlayanda var ama benim kv anlamıyor kuzum sonra çok üzülecek haberi yok
Gitmemek bizim buralada biraz ayıp kacıyor birde gellinsen hiç olmuyor mecbur kv ile gün yollarına baş koyuyorum işte....

alıntılamadım unutmadan yazayım önce @Ahu060812 ve @saydin78 sizi var yaaaa .... su içilmez beeee .... hem de bu sıcakta .... :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli: 2.5 lt ahuuu en azzz , saydın sen de en az 2 :sinirli::sinirli::sinirli:

Selamlar :KK200: Gelemedim uzun süredir çünkü yoğun ve stresliydim.. Bahsetmiştim bugün seviye belirleme sınavı oldum.. Cidden rahatladım, hayırlısı olsun artık :KK200:

@Ausencia Ablacım kilom cuma günü 66.1 idii.. Yani +100 .. Ama bu bana göre çok iyiydi çünkü bayramda şehir dışına çıktık ve baya bir yedim :KK51: Neysee yola devam :KK55:

canım nasıldı sınav ? hadi bakalım güzel sonuçlar gelir umarım , haber ver ...
+100 de iyiymiş ...
sen bir haftada yok eder , eksileri koyar , 64.5 yaparsın en az

hafif bir menüm var evet ama 81.9 dedin ya :KK70: kaptan bu haftanın 9. takımı gibi olmamızı istiyor sanırım cumaya. 4 kilo veren vardi.

Bu arada süt içebilir miyim? Ara olarak 1 bardak? Agir mi olur süt? Burda birkaç hafta önce okumuştum sütle ilgili bir şey net hatırlamıyorum. :KK64:

81.9 pazarrtesi kulağa çok hoş geliyor :halay:

süt içebilirsin tabii . yoğurdun meta hızlandırma ve yağ yakma özelliği olduğu için süte göre tercih sebebi.
Az yağlı süt tüket ama

Ay acaba nereye ne yazdi aklimda deli sorular:deli:

Beğendim bu olumlamalari taşınmaya gelince @Ahu060812 ve @Nefs de yazmış evet zor ama buraya tasindigimda küçük 4 aylik buyuk 2 yaşındaydı okulda başlamıştı yardim etmesi gerekenler yani yardim derken cocuklar icin sadece balkondan seyrettiler

Onu unuttum 3 numeroda anaokuluna gidecek:KK53::KK70::KK70::KK70:

Transeksüellerin alışveriş i konusu :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Bulursam özelden link atarım ...konu kapandı , herkes ceza aldı zaten .

3 numarayı yerim ben :KK200::KK200:

Canım spor puanlamasını değiştirdik 1.sayfada var sen yine normal yaz ben puanlarım

@Ausencia yüzmeyi de tabloya ekleyelim
Normal yüzmeyi aynı dakikadan alıcam
Durmadan gidip gelerek yüzmeyi 2 ile çarpıcam çünkü durup durup yüzme yavaş tempoda yürüyüş gibi etki ediyo ama dakika tutulur hiç durmadan gidip gelinir onu 2 zorluk derecesi ile çarpıcam

bende tam yüzmeye gidiyordum ... bana şimdi 2 puan için deli gibi yüzeceksin diyorsun heeee :halay::halay::halay:

Mimu ve hamamda verdiği yarim kiloya gelince 3gun hamamdan çıkmayıp kese yaptirsa geçemez beni
Benianca hormonlarım alt eder onada izin yok sabahtan beri adacayi corek otu neokuduysam yapiyorum hala icin

en sevdiğim mesajlar bunlar ... okurken daha mutluluk sarıyor içimi :KK71::KK71::KK71:

selam kizlar 200 den fazla mesaj var okuyacagim.once dunku menumu yazayim

sabah
iki dilik tb ekmegi
beyaz penir
domates
2 dilim salam
siyah cay

ogle
izgara kofteli.salata

aralarda sade kahve ve yesil cay wardi yaninda iki uc tane mini grisini ile

aksam domates corbasi
bol salata

su 3 litre
1 saat yuruyus @Ahu060812 @Ausencia

güzel sedacım ... aynen devam ... bugünde böyle güzel geçti umarım ...hafta sonu pür dikkat ... daha sık gel ... geçmişi okurken çıkıyorsun konuşamıyoruz hiç ...

ve hedefine kilitlen ... bu hafta cidden omuzlarında yük var.

Sen , @irmae artıları ile ... @Ahu060812 @eflalim sabitleri .... @ecemavi .... @mimu88 gr ları şenlendirdikleri listeyi haftaya şaha kaldıracaksınız :sampiyon:

Naklen yayın
Evde iki ara öğün yaptım her ihtimale karşı uygun bir menü çıkar umuduyla saglaolsun ev sahibinden müsadesi ile kendi sevrisimi kendim aldım
Zannettigim gibi salata meze yoktu bende
tavuklu pilavın tavuğundan 2 kaşık tavuk 1 kaşıktan az pirinc pilavı 1 kepceden az yayla corbası aldım
Sarma bulgur köftesi tatlı yemedim

Hadi bakalım .... akşam da cacık yapacakmışsın ... salata falan geçiştir ...

Eki Görüntüle 2015337

Hala alisamadim bizim topige koydugumu burayada koymaya.

4 kasik yogurt, 1 salatalik, 5 dal semiz, dereotu nane ile yogun bir cacik.

@aeben gelince bak olarmi

Simdi listede diyoki

120 gr 4 kofte kadar et yada 6-7 kasik baklagil
1 kase yogurt/cacik/ayran
Karisik salata
2 dilim tam bugday (baklagil yenince ekmek yokmus)

Ben naptim 8 kasik yesil mercimek (koyarken 7 idi yerken saydim 8 di :))
Birde bu cacugu yidim.
Icindeki ot salata yerine gecsin daha salata yiyemem doydum

İçindeki ot salata yerine geçmezzzz :)

@Bonus

gece yemesi diyince adımı anmis aus ve cidden ben bir orn eğim bu bi hastalık, isteyerek lmuyor özelliklede kh ve şekerli şeyler istiyor insanın canı, ben hergün aynı saatte uyanır birde sevinirdim yemek yiyeceğim için, o saatte yine ara ara uyanıp şu içip yatıyorum

ben .metformin kullanarak atlattım cnm birde tarçın attım suyun içine gece yanınca onu içtim

ve şuan sahtede olsa :KK70: :KK70: 62 kilollar dayım

sahte deme beeee ....buz gibi gerçek o ....

Çardaklardan bulacağız artık seni desene :KK71:

Selamlar citirlar
Sabah 7de yuruyuse gittim.
1saat kosmali tempolu yuruyus yaptim.
20dk da normal yuruyus.
Sabah erken yapinca sporu daha rahat oluyor sanki.
3mil de leslie yapmayi dusunuyorum.
Bide ayran asi iciyorum bugun .
Bakalin etkisi olacak mi

:rapci::rapci::rapci:

süpeeeeeeeeeeeeeer . spor :super::super::super::super::super::super:

Yine hazır yoldayken buraya geldim ben de. Yolda da çoğu yerde çekmiyor internet buldukça kaçırmadan gelmeye çalışıyorum.

Dünün menüsü:
Kahvaltı:
2 dilim çörekotlu antakya peyniri
Yarım salatalık
1 dilim beyaz ekmek( burada başkasının evinde olunca be varsa onu yiyorum malesef yoksa tadını hiç sevmesem de)
2 dilim de domates

Öğle yemeği:

Ekşili kebabın köfterelerinden 4-5 tane yedim (pinpon topundan biraz daha küçük yuvarlak köfteler)
2-3 kaşık salata
1 bardak ayran

Akşamı yine es geçtim. Yollarımız bitmediği için çok şişiyorum o yüzden akşam yemeklerini elimden geldiğince iptal ediyorum bugünlerde.

irmae irmae .... hadi artık dön ...
Bu hafta heddefler cidden yüksek .
takım için elinden gelenin fazlasını .... döndüğünde yapacaksın eminim ... cumaya bomba :KK71:

Parkta bi teyzeyle yurudum.
Ama ne yuruyus. Teyze Kemal Sunalin postaci filmindeki gibi.
Yurumuyor ucuyor sanki.
4 5 aydir yuruyormus 20 kilo vermis.
Parkta benim evimin yani.
Teyze uzaktan geliyormus sirf yuruyus icin

vaaay vaaaay teyze müthiş desene ... takıma çağırsaydın nisa :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

alıntılamadım unutmadan yazayım önce @Ahu060812 ve @saydin78 sizi var yaaaa .... su içilmez beeee .... hem de bu sıcakta .... :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli: 2.5 lt ahuuu en azzz , saydın sen de en az 2 :sinirli::sinirli::sinirli:

canım nasıldı sınav ? hadi bakalım güzel sonuçlar gelir umarım , haber ver ...
+100 de iyiymiş ...
sen bir haftada yok eder , eksileri koyar , 64.5 yaparsın en az

81.9 pazarrtesi kulağa çok hoş geliyor :halay:

süt içebilirsin tabii . yoğurdun meta hızlandırma ve yağ yakma özelliği olduğu için süte göre tercih sebebi.
Az yağlı süt tüket ama

Transeksüellerin alışveriş i konusu :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Bulursam özelden link atarım ...konu kapandı , herkes ceza aldı zaten .

3 numarayı yerim ben :KK200::KK200:

bende tam yüzmeye gidiyordum ... bana şimdi 2 puan için deli gibi yüzeceksin diyorsun heeee :halay::halay::halay:

en sevdiğim mesajlar bunlar ... okurken daha mutluluk sarıyor içimi :KK71::KK71::KK71:

güzel sedacım ... aynen devam ... bugünde böyle güzel geçti umarım ...hafta sonu pür dikkat ... daha sık gel ... geçmişi okurken çıkıyorsun konuşamıyoruz hiç ...

ve hedefine kilitlen ... bu hafta cidden omuzlarında yük var.

Sen , @irmae artıları ile ... @Ahu060812 @eflalim sabitleri .... @ecemavi .... @mimu88 gr ları şenlendirdikleri listeyi haftaya şaha kaldıracaksınız :sampiyon:

Hadi bakalım .... akşam da cacık yapacakmışsın ... salata falan geçiştir ...

İçindeki ot salata yerine geçmezzzz :)

sahte deme beeee ....buz gibi gerçek o ....

Çardaklardan bulacağız artık seni desene :KK71:

:rapci::rapci::rapci:

süpeeeeeeeeeeeeeer . spor :super::super::super::super::super::super:

irmae irmae .... hadi artık dön ...
Bu hafta heddefler cidden yüksek .
takım için elinden gelenin fazlasını .... döndüğünde yapacaksın eminim ... cumaya bomba :KK71:

vaaay vaaaay teyze müthiş desene ... takıma çağırsaydın nisa :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Bu sıcakta bàşka bir séy düşünem yemek görmek istemiyorummm....

Pek bi enerji doluyum bugün. Halacığımın eli kulağında ama ödem mödem hak getire:KK73: Hemen menümü de fıncırtayım buraya :KK68:
Kahvaltı(09:00)
2 yumurtayla menemen
1,5 dilim çavdar ekmeği
biraz peynir
bi de yeşilçaydan uyduruk şekersiz buzlu çay 1 kupa

Ara(11:30)
şekersiz hibisküs şerbeti(şekersiz şerbet nası oluyorsa artık:confused:)

Öğlen(13:00)
5 köfte
salata

Ara(15:00)
1 top limonlu dondurma:dondurma:

Akşam(17:00)
1 parça tavuk haşlanmış
1 bardak ayran
Salata

Su: 2 litre şimdilik
Spor: 1 saat hızlı yürüyüş+ 30 dk bölgesel egzersiz
Bi de 20 dk müzik açıp oynamışım kendi kendime. Dondurma yediğim için. O da sayılır mı:KK53: @Ahu060812 @Ausencia

fıncırttığın menünü yerimmmm :halay::halay::halay::halay::halay:
bu hafta hep oyna öyle kendi kendine :rapci::rapci::rapci::rapci::rapci::rapci:

Bak bakalım begenecekmisin kaynananın gün arkadaşlarıyla toplantık toplantık :))))

beğendim ama yine de pilavı sevemedim :KK54:

Neyyy o 300 puan olan arkadas ne yapmisti?
@igdedali :nazar:

Genel olarak her gün 2 saat spor yaptım ama 300 puana tekabül ettiğini görünce ben de şaşırdım:rolleyes: 1 saat yürüyüş+ 1 saat callanetics yaptım
Kızlar spor dakikaları zorluk derecesine göre çarpılıyor o yüzden iğdedalının puanı 150 dk çarpı 2 idi bana 150 dk spor bildirmiştin dün yanlış mı

Bende Harika spor yaptım bugün
60 dk eliptik
Üstüne
Butt lifting
Squat
Plank
100 ip
Kol karın bacak egzersizleri
Toplam 100 dk yaptım
Şimdi kv yi aradım yemek varsa sana gelicem diye bebeleri orda yedircem bende evdeki ot yemeğini yer giderim

Back
X