- Emoji Skoru
- 2.800
- Puanlar
- 63
Teşsekkürler kızlar
Valla öyle aus.:))))
Sagol hemşom:)))
Teşşekürler benim minoşum
Abla 97. 7le başladım ama ara ara dömeden yetiklerimden 100 de olmuşumdur bir ara korkudan cıkmiyordum tardıya çok şiş ödemlerimde oldu 100 bilen geçmişimdir ben bir iki hafta diyetisyen randevümmü beklerken uğraştım
Ne güzel bir haber hedefe yaklaşırkken 2 kilo yağ büyük başarı maşallah hemşom...
Bence tamamen kıskanclık boşver kuzum bunlardan etrafta bir ton hangisi ile uğraşasın salla gittin bir ara bir reblik vardi bu olaya cuk oturyor yav he he deyip gec gittsin
Şu devirde senin gibi bir gelin bulmuşlar yağlarınmı batmıs onların dünyadan haberdar degiller sanırım bak bizim yigen evlenecekti eften büften bir sebebten ayrıldılar bu devirde doğru birkişiyi bulmak aileye almak çok zor düzgün olsun 3 5 kilo fazla olsun akıla zarar degil kilo bedene zarar boş ver sen onları boş bogazlık etmişler ağlama sakin bir daha....
Sağol kuzum.. Valla normalde birşey demezler hiç bu sefer neden böyle oldu anlamadım, ben de şaşkınlıktan sanırım biraz fazla etkilendim. Nedense kilo verebileceğime kimse inanmıyor ama bunu motivasyon düşüşü olarak değil de gaz olarak değerlendireceğim. Göstereceğim o kilolar nasıl gidermiş.
Hedefimi aldım elimden geleni yapıp, bu hafta geçmiş artıyı telafi edeceğim inşallah kaptanım.@Ahu060812 69.9
@mimu88 64.9
@ecemavi 65
@Efser 81
@irmae 70.2
@eflalim 70
@ErSeSi 69
@White Lily 81.4
@_SARAYCA_ 58.5
@igdedali 72.5
@masumm 62
@Nefs 56.2
@60kiloyum 80.2
@suspushanimcim 74.8
@kuzularinannesi 78
@Sherrysherrylady 72.5
@Antepia27 112
@Bonus 105
@nehirnil111 53
@begum75 56.4
@Ausencia 57
Evet şu ana kadar gelen bildirimlere göre bende kolları sıvadım .. Her hafta olduğu gibi yine hedef listesi için ... bu hafta bir çoğunuz hedefleri unuttu gitti ... kendim çalıp kendim söylemişim gibi oldu ...
Ama gördüm ki çok heveslisiniz önümüzdeki cuma için ..eminim bu haftada ellerim boş dönmeyecek hedef listesinden .
Ki dönmemeli de ...
Listenin yanına hedeflerinizi yazıyorum .. Özellikle göz önüne yine son 2 hafta ki kilo verişleri , meta hızınızı , diyete yeni başlamış olmanızı... takım listesini ... vs ... alıyorum .. Onun ki az benim ki çok demesin kimse .
itirazı olan varsa ya şimdi konuşsun ya cumaya kadar sussun