• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ausum dogru diyosun cocuklar istiyo diye arada aliyorum bende.

Kendimde nerde pis sey var severim :)) ama yemiyorum surekli

Dün gece ki gizli hedeflerimizi okuyunca ; sonumuz bu mu diye düşünmeden edemedim :confused:

sendefikibokde-karikatur-temmuz-1-310x165.png
bana da benziyor heeee :KK70::KK70::KK70::KK70:

Sen ne yiyosun yada yiycen kahvaltida?
Bir de 3 kasik kepek 2 dilik ekmege es degermi sence?
Bence degmeli fazlasi olmamali :KK45:

Ben uyanır uyanmaz maydanoz suyumu içip limon kemirdim ...
sonra kahvaltımda peynir, acı biber, salatalık , dere tere maydanoz ... 2 dlm kepekli etimek yedim ..
Az önce kahvemi içip 2 de gün kurusu yedim ...

Anam böyle yazınca sanki habire yemişim :confused::confused:

günaydınnnnnnnn
iyi pazarlar

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn:KK3::KK3::KK3:

sabah sabah kulaklarını çınlattım yine :KK70:

Annanem olsa rahmetli derdiki ölim o dilleren aus ne güzel gözleren var :KK70:

oyyyy rahmetli ... rabbim cennet eylesin mekanını :KK68:

(kendi rahmetli anneannemi çok sevdiğimden tüm anneannelere aşırı sempatim var , örneği babaanne üzerinden vereydin yorumum farklı olurdu :KK70:)

Oooooo bacımmmm peyniri uyutup dedin beni benden aldın ... en az 800 gr bu yemekten gider sadece :KK71:
Aus ben antıbiyotige başladım başlıyalı 1 kilo fazla cıkıyorum üstelik bagırsaklarımıda fena bozdu o halde 1 kilo fazlayım cok canım sıkkın :işsiz:

Aus ben antıbiyotige başladım başlıyalı 1 kilo fazla cıkıyorum üstelik bagırsaklarımıda fena bozdu o halde 1 kilo fazlayım cok canım sıkkın :işsiz:

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: aman efserim ne diyorsun ? bak içimi bi yumruk oturdu ?
1 kg fazla mı ?
daha verecekseksin bir de eksi 1.5 .... gidecek olan 2.5 :rolleyes: oyyy içim şişti bak ...

Back
X