• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

çooooooooooook güzel hem de ....:kk77::kk77:

bak bak ...günümü şenlendir :halay::halay:

Eki Görüntüle 2015566

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Fatmaaaa :KK3::KK3::KK3: bu hafta 112 geliyor değil mi :KK71:

Geliyor inşallah kaptanım elimden geleni yapıyorum. Canım

@Ausencia az biraz eksiyi bende gordum tartida ama yazarsam @Antepia27 nazar eder diye korkuyorum :)))

Veren var veremeyen var :KK53:

Haaaa haa guldüm. Bak hadi bitişte suyunu hemen vericem malum bayağı dinlenmiş olucamm
:KK49::21:
Nerden nereye ....

Ausencia(65.9/64.7/1.2/%1.82) Mezun olmak istiyor. ( 06 Ocak 2017)

Şimdi mezun olduğum kiloya çıksam eteklerim tutuşur .

Mezun olalı 6 ayı doldurdum ... Aklımda deli düşünceler ... biri beni durdursunnnnnnn ....

Şöyle bir 52-53 olsam tartıda ... ama spora ağırlık verip kas kütlemi arttırsam .... şeytan bu dürtüyor işte :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

İri kemikliyim ben :KK70::KK70::KK70::KK70: ne verirsem vereyim zargana gibi duramıyorum zaten ...

Ayyy sus aus sus ...pis geliyor fikirler sağdan soldan ...tokum ya şu an :KK70:

Yürü be kaptan kim tutar Zayıflamaya doyamadım şurdan sana bi 20kilo atında onunla uğraş dermişim:KK70::KK19:

Ay bu mesaji görünce yazayim dedim nerdeyse 13 kilo verdim kardeşim ve görumcemin kv haric kimse fark etmedi yada fark etmemiş gibi yaptı bayramda
Kadin aaaa ne guzel zayıflamışsın dedi hemde kv ve görümce min yanında

Bende de kimse fark etmiyor verdiğim kiloyu, toplamda 8 kilo verdim. Onu kimse fark etmiyor ama şöyle bi bir kilo ödem yapsam herkes farkında. Hassas tartıları bi artıda devrede zaten.

Yaaaa araya bir şeyler girdi unuttum ... kimin yorumuydu fulyanın mı ?
Tavuklarından seçti derler :KK70: ayyy çok güldüm ya :KK70:

Heer gün bi top sade yiyip , 1 saat dans edersen neden olmasın :halay:

Çoook güzel efserim ... akşam kapanışa da bayıldım ...
Bol su var değil mi tatlım ?

Aferinnnn :halay:

Bende sürekli senle ilgili hesap kitap yapıyorum:deli: bi gel de kafamız rahatlasın :halay: salı dinlenir ... çarşamba perşembe detoks yapar ... ne var ne yok atar diyorum ... iyi diyorum di miii :KK70:

He ya çok sıcak bugün bi twitt okudumm çok güldüm yaaa ...

Şehir meydanı saat derece göstergesi ....59 derece gösteriyor foto ... yorum... mikail bey nerelerdesiniz ? (Tövbe yarabbim 4 büyük melekten mikail ... doğa olaylarını düzenliyor ya ):confused:

Eveeeeeet .... adanın kulakları çınlasınn ...kaptanım senin için kilo veriyorum der.:KK71:

Çoook mu iyi gidiyorsun ne :21:

Ohhh bol yumurta ... bol protein ...harika bir gün olmuş white ...
Spor yok mu spor ?

Öğle mısırdan mütevellit biraz sıkıntılı.
Ama toparlanma açısından güzel gayet güzel.
Biraz fazla kuruyemişli buluyorum gerçi menülerini... bu da dip not :KK60:

Oyyyy iki öğün ...
Oy kuş kadar...
Savulun sarayca geliyoooor :rapci:

Hadi bakalım rast gele ... 4 güne pzt mi başlıyorsun ece ?

Ikinizin fikri de benimle aynı .
Yine de bekleyelim .
Olmazsa sadece isteyen için koyarız hedef .

Kaptanım ben yine dönemiyorum. Yemin ederim bermuda şeytan üçgenine döndü artık buradaki kalışımız, giren çıkamıyor. Bir de bi dünya olay, burada da açık edemiyorum aralarından biri çıkar diye tam sinir küpüne döndüm. Salıya kaldı dönüşümüz, yani inşallah diyeyim bu sefer. Sanırım yolda 12 saat söyleneceğim yol boyu, öyle doluyum. :(

Dünün menüsü:

Kahvaltı :
1 fincan kahve
1 dikim beyaz peynir
2 dilim domates
1 tane salatalık

Öğlen:
3 yemek kaşığı yaz türlüsü

Akşam:
İçim kazandığında bir tane yulaflı bisküvi yedim (paket değil, bir tane)

Bir de kötü haber salı ya da çarşamba hala bekleniyor. :KK43: Ama iyi haber tabii ki artı yok. :)

ben de mutfakta birşeyler hazırladım geldim. amannn mutfak işi uzun sürüyor yaa. az dinleneyim de duşa gircem. bunaldım iyice. uyku bastı yine. sonra da bir filtre kahve patlatayım:kahve::halay:

nasıl gelecek bu 79:işsiz: ben gel dedikçe benden kaçıyor:KK4::KK11:

cuma menü faciasından dolayı çok şiştim. tabi o menüyü buraya yazmamıştım:KK17: o yüzden 2 gündür tartıya bakmıyorum. az wc sorunu da vardı. bugün daha iyi hissediyorum ama çıkmayacağım tartıya. şimdi farklı bir rakam çıkarsa moralim bozulur. yarın akşam iş dönüşü çıkarım tartıya:KK73::KK24:

Burda olanlara bi danisayim.

Simcik ben 4 te oturdum yemege bunlari yedim.

1 dolu kase kremali mantar
1 dolu tabak semizotu
2 kasik bulgur pilavi (ekmek yerine)
1 buyuk bardak koyu sodali ayran

Corba farkli olsaydi daha iyiydi ama o vardi.
Simdi aksam ben ne yesem daha iyi olur?
Listeye gore bir ogun protein bir ogun corba sebze var.
Ogle yemegi icinde gec bi saat 4.
Ara ogun gibimi gecistirsem yoksa ara ogunsuz biseylermi yesem bilmiyorum dusunuyorum iste.
Cay icecegimiz bi yere gidicez mutlaka yine biseyler olucak gelen arkadaslar fit insanlar :63: kalori hesabi yapmiyolar boyle ortamlarda.

Hadi bakalim @Ahu060812 rövanş kimin bakalim o vakit bana ben seni gecerdimde... demistin
Bakalım bu sefer ne olacak ecemavi uzun süren durağanlığın üstüne kork benden (:
@Ahu060812

Eyyyyyy yumurtaya can veren Rabbimmmm ... hikmetinden sual olunmaz .... bu gözler bu takımda açlıktan uyuyamayan ahu da gördü ya :KK70:
Aşkolsun kaptaniçem çok aç uyudum bu diyet sürecinde.sadece yazmıyodum.eşime bi sorsan ben açıııım dedikçe evde ekmek mi yok diyodu anti empatik odun

Doktolarımız gelse sorardım o_Oantibiyotiklerin yan etkilerinde ödem var mı.
Ben ßuraya sorumu bırakayım görüřler belki o_O
Antibiyotik şişirir canım moralini bozma

Mutlu pazarlar bizde yine görümce ailesi ile haşır neşiriz malak gibi çimlere yayıldık namaza girdim içeri bi sizi okuyum dedim bu sefer kahvaltıdan başladı birliktelik ne aile sadeti ama
Neyse bugün bi spor aleti aldım basit bide bant alacam aşağıyı spor odasına çevirmeyi kafaya koydum ikinci el falan düzecem çeyizimi :-):-)

Burda olanlara bi danisayim.

Simcik ben 4 te oturdum yemege bunlari yedim.

1 dolu kase kremali mantar
1 dolu tabak semizotu
2 kasik bulgur pilavi (ekmek yerine)
1 buyuk bardak koyu sodali ayran

Corba farkli olsaydi daha iyiydi ama o vardi.
Simdi aksam ben ne yesem daha iyi olur?
Listeye gore bir ogun protein bir ogun corba sebze var.
Ogle yemegi icinde gec bi saat 4.
Ara ogun gibimi gecistirsem yoksa ara ogunsuz biseylermi yesem bilmiyorum dusunuyorum iste.
Cay icecegimiz bi yere gidicez mutlaka yine biseyler olucak gelen arkadaslar fit insanlar :63: kalori hesabi yapmiyolar boyle ortamlarda.
tavuklu salata yiyebilirsin.

alıntılamadım unutmadan yazayım önce @Ahu060812 ve @saydin78 sizi var yaaaa .... su içilmez beeee .... hem de bu sıcakta .... :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli: 2.5 lt ahuuu en azzz , saydın sen de en az 2 :sinirli::sinirli::sinirli:

canım nasıldı sınav ? hadi bakalım güzel sonuçlar gelir umarım , haber ver ...
+100 de iyiymiş ...
sen bir haftada yok eder , eksileri koyar , 64.5 yaparsın en az

81.9 pazarrtesi kulağa çok hoş geliyor :halay:

süt içebilirsin tabii . yoğurdun meta hızlandırma ve yağ yakma özelliği olduğu için süte göre tercih sebebi.
Az yağlı süt tüket ama

Transeksüellerin alışveriş i konusu :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Bulursam özelden link atarım ...konu kapandı , herkes ceza aldı zaten .

3 numarayı yerim ben :KK200::KK200:

bende tam yüzmeye gidiyordum ... bana şimdi 2 puan için deli gibi yüzeceksin diyorsun heeee :halay::halay::halay:

en sevdiğim mesajlar bunlar ... okurken daha mutluluk sarıyor içimi :KK71::KK71::KK71:

güzel sedacım ... aynen devam ... bugünde böyle güzel geçti umarım ...hafta sonu pür dikkat ... daha sık gel ... geçmişi okurken çıkıyorsun konuşamıyoruz hiç ...

ve hedefine kilitlen ... bu hafta cidden omuzlarında yük var.

Sen , @irmae artıları ile ... @Ahu060812 @eflalim sabitleri .... @ecemavi .... @mimu88 gr ları şenlendirdikleri listeyi haftaya şaha kaldıracaksınız :sampiyon:

Hadi bakalım .... akşam da cacık yapacakmışsın ... salata falan geçiştir ...

İçindeki ot salata yerine geçmezzzz :)

sahte deme beeee ....buz gibi gerçek o ....

Çardaklardan bulacağız artık seni desene :KK71:

:rapci::rapci::rapci:

süpeeeeeeeeeeeeeer . spor :super::super::super::super::super::super:

irmae irmae .... hadi artık dön ...
Bu hafta heddefler cidden yüksek .
takım için elinden gelenin fazlasını .... döndüğünde yapacaksın eminim ... cumaya bomba :KK71:

vaaay vaaaay teyze müthiş desene ... takıma çağırsaydın nisa :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Sadece matematik ve geometrinin olduğu 80 soru düşün ablacım :KK45: Yaptıklarım doğruysa güzel olucak inşallah yarın öğrenicem bakalım hayırlısı :))
64.5 süpermiş :spor: Umarım yakalarım hedefi bu hafta :KK54:

Karın için bunu aldım
IMG_1077.webp

Tamamdır ozaman 40 point doğrudur

@koza16 sende yüzmeni belirt canım gidip gelerek yüzmek ayrı bekleye bekleye yüzmek ayrı..dakika tutarak yüz spor anca öyle olur
Abla zaten ben suda hiç durmuyorum nerdeyse. Sabit durduğum zaman da bacak hareketlerri yapıyorum 1-2 dk :KK49: Havuza girerken ve çıktığımda bakıyorum saate.. Aradaki süre hep tempolu ..

Şimdi çıkıyorum ben ... yusufla etkinlik yapacağız ...sonra biraz kuran çalışacağız .. sonra ütü yapacağım ....
ahanda bunlar bitince damlayacağım :rapci:

bugün boşum demiştim değil mi :KK49:

dedimmmm ve geldim ...:KK3::KK3:

Yukardakiler bitti .. üzerine dışarı çıktık Yusufla ... oyyyyyyyyyy nasıl bir sıcak bu yarabbim dedirtti ... market , park biraz ...nefes alamadık kısa kestik :rolleyes: millet sokaklarda valla ... güneşin alnı , sıcağın ortası demeden yayılmışlar ... gölge bulun hacıııı bari diyesim geldi :KK70::KK70:

O terle eve gelince sporu duşu da aradan çıkarttım ...

@Ahu060812 canım 45*2 den 90 puan ... egzersizim var .

30 dk kadar pilates
geri kalanda plank, wall sit,twister ve 3 set ön arka kol çalıştım ... yeter ...buna da şükür dedim :KK71:

Hanımlar merhaba :)) tilki dönüp dolaşıp kürkçü dükkanına geri dönermiş :) kullanıcı adım değişti sadece ben namı diğer dersaadet :) evet bi dönem saldım çayıra mevlam kayıra tabi bu da bana 10 kilo olarak döndü. Bi insan iki ayda nasıl 10 kilo alır bilmiyorum bilmek de istemiyorum. Ben nasıl kilo verilir onu bilmek istiyorum sadece. Geri dönmek istiyorum beni aranıza kabul eder misinizzzzz :))

Menü de yazayım önce sonra geçmişe uçayım ...

09:00
maydanozlu su /limon

09:30
2 kepekli etimek
1 kk süzme beyaz peynir
Acı kırmızı biber
Dere otu maydanoz bol...

09:45
Sade kahve
2 gün kurusu

13:30
1 tabak kıymalı kırmızı biberli kabak sote
1 kase yoğurt
Salata

18:00
1 kase yayla çorbası
3 ızgara köfte
1 salatalık
1 domates

su şuan 2.1 ..daha içerim ...

Şu an yine sade kahvemi içiyorum :kahve: muhtemeldir ki 2 saat sonra meyve yer , ağzımı kaparım

Back
X