• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tatlım konunun uzmanı @irmae ... daktırım @kelebekolacam varken bana halt yemek düşer ama ... idrar yolları enfeksiyonlarında antibiyotiğe çabuk cevap alınıyor .

seninde salıya kadar geçer diye düşünüyorum en geç ...ya da öyle umut ediyorum :confused:
İdrar yolları enfeksiyonu sıkıntılıdır @Efser kuzum ilacı sakın kesme. Biraz şişirir antibiyotik hatta antibiyotik kullanırken bol da probiyotik almak gerekir o yüzden ev yoğurdundan bol bol ye. İdrar yolları enfeksiyonunda da en basitinden sıvı atımı rahat olmadığı için ödem olayında artış görülür. O yüzden ödemi atabilmek için önce tedavinin tamamlanıp normale dönmesi gerekir. İlaç çözecek yani aman bırakma.

@ada81 ben sana demiştim :) oranın sıcağı insan öldürür nefes alınmaz ki klimanın karşısından ayrılma :)
Biz klima taktirmadik canim.. esimin klima alerjisi var.... klimali ortama girince saatlerce hapsuruyorr vantilatörle idare ediyoruz zor geciyor...

Adacım Allah kavuştursun... mu desem gözün aydınmı :-).

Heryer yanıyo canım ...
Ama kızlar nigdede gece dışarda kalın hırka giydim orası bi ayrı :-)
Valla Allah başımdan eksik etmesinde sicakta misafir agirlamak olmuyor... ekime kadar gelmezse iyi olur ;))))

günaydın, bu hacamatı eşimde deneyecek, inşallah şifa olur

inşallah olur,yaptırırsa biraz anlatırmısın
Adacım Allah kavuştursun... mu desem gözün aydınmı :-).

Heryer yanıyo canım ...
Ama kızlar nigdede gece dışarda kalın hırka giydim orası bi ayrı :-)

aeben ablama katılıyorum @ada81 hem allah kavuştursun hemde gözün aydın :KK48:

Migrenin çaresi botox canım, ve artık çok doğalları var migren için yapıyorlar

burası küçük yer öyle şeyler yok malesef anca hacamat var bildiğim

Senin sıkıntına baglı. Bi mevsimde 3 kere anca oluyo zaten. 15 gun arayla.

Sac kesiliyor evet. Simdi jole surup yapiyolarmis kesmeden sadece bi miktar gidiyomus.
Tek kusuru zaten o kesik yeri.
Ilk kez hacamat yaptiran birine bastan yapmiyolar 2.de yapiyolar.

denemek istiyorum ama bi cesaret lazım işte:işsiz:

begüşüm korkma ben ilk baharda yaptırmıştım sırttan korkacak bişi yok çok minik acı minik cız diye o baş agrından iyidir ...
Benim görünürde sıkıntım yoktu genel sağlık için yaptırmısım .

Ben geldimm .. günlerdir öyle kötü bir düzen var ki gelemiyorum bile buraya kaç gün evde olamadım evdeyken de hep misafir geldi bugün yine gelecek gerçekten o kadar sıkıldım ve bunaldım ki gün aşırı misafir gelmesinden .. Ben ki misafiri çok severim kalabalığı çok severim ama hoşlanmadığım insanlarla sürekli vakit geçirmek zorunda olmak beni psikolojik olarak inanılmaz yıprattı. Bu süreçte onlara kek pasta börek yapacağım diye kendimle ilgilenemez oldum. Ders çalışayım diyorum onu da parça parça yapabildiğim kadar götürmeye çalışıyorum. @Ausencia abla cuma sabah kalktım kahvaltı yapıp çıktım evden tartıyı bile unutmuşum inan çünkü ben o günü perşembe sanıyordum .. gün kavramım kalmadı son zamanalrda. Dikkat etmekte çok zorluk yaşıyorum misafir sabah akşam burda bende hizmet etmekten öğün zamanlarımı hep kaçırıyorum moral olarak diyet konusunda çok kötüyüm şu an umarım çabuk toplarım hiç iyi hissetmiyorum kendimi :KK61:

Merhabalar 29 haziran 14 :58 de bebeğim doğdu. Cok şükür sıkıntı miz yok eve çıkmıştık dun sarilik kontrolune geldik ve gece hastaneds kaldik biraz once taburcu etti ama öğleden sonra cikicaz dua edin bebeğim icin @Ausencia. @saydin78. Canim teşekkürler Allah razi olsun darisi sana tez vakitte hayirlisiyla

Merhabalar 29 haziran 14 :58 de bebeğim doğdu. Cok şükür sıkıntı miz yok eve çıkmıştık dun sarilik kontrolune geldik ve gece hastaneds kaldik biraz once taburcu etti ama öğleden sonra cikicaz dua edin bebeğim icin @Ausencia. @saydin78. Canim teşekkürler Allah razi olsun darisi sana tez vakitte hayirlisiyla

cnm gözün aydın
güle güle büyüt bebişiniii:KK200::KK200::KK200:

:anne:ortim gözünüz aydın,allah analı babalı sağlıklı büyütmek nasip etsin, hayırlı ömür versin...:emir_bebek:

begüşüm korkma ben ilk baharda yaptırmıştım sırttan korkacak bişi yok çok minik acı minik cız diye o baş agrından iyidir ...
Benim görünürde sıkıntım yoktu genel sağlık için yaptırmısım .
haklısın aslında baş ağrısından iyidir...
yazında yapılırmı acaba...biraz araştırmak lazım...

Ekmek yok ... karbon eser miktar...bi iki çatal pattis seni sallamaz ... eee iyi yani iyiiii ... ama bugün daha da iyisini bekliyorum :halay:

Olur tabiii ala olur ... kızartma olmayacak di mi balık :sinirli:

Günaydınn. Cumaya göre di miii efser ?

@eflalim iyi oku şekerim ... modifiye yok ...harika bi liste ... ilk gün yorar ama iyi ki yapmışım dedirten sonuç aldırır.

Evet ececim üye girişi yapmadan ziyaretçi olarak okuyabilir ...okuyormuş zayçten öyle duyum aldım :)

Günaydınnnnnnnnnnnn :KK54:

Dinlendin mi bakim hafta sonu?

Sen müthiş zeki bir kadınsın :sus:

Günaydınnnnnnnn :KK60:

Sağol canım ... migreni yaşayan bilir derler
..kafamı söküp atasım geliyor da çok lazım bişey işte :deli:
:KK23:

GünaaaaYdın sevgili takımımmm veee mortim @ecemavi yumurtamı haşladım benle işe geliyor :)

Dün gece regl oldum ama bir damla. Hayatımda ilk defa böyle birşey yaşıyorum. Döktürmesi için ilaç mı içmek gerekiyor ya da önerebileceğiniz başka birşey

Keza şu anda hem ağrım çok hemde çok şişim
Son zamanlarda en çok araştırdığım konu
Kekik cayi maydonoz suyu adacayi civanpercemi cayi papatya cayi sogan kürü nar biberiue cayi tavsiye edilenler benim sorun biraz farkli sen ozellikle.gunde 3 defa kekik cayini bir dene istersen

limonlu su, kekik , kira bunlar söker cnm birde aspirin içebilirsin
Aspirin hariç hepsini denedim:KK43:

haklısın aslında baş ağrısından iyidir...
yazında yapılırmı acaba...biraz araştırmak lazım...
Belirli bir takvimi var belirli günlerde yapiliyor bir bak istersen

Geçmiş olsun birçok bebek geçiriyor sarılık tedavi de almış bir sorun olmaz :) Hayırlı olsun bebişşşş :)

Biz klima taktirmadik canim.. esimin klima alerjisi var.... klimali ortama girince saatlerce hapsuruyorr vantilatörle idare ediyoruz zor geciyor...

aaa o zaman çok zor işin kuzumm Allah kolaylık versinn...

canım sen neredeydin ki?
:KK23:

Son zamanlarda en çok araştırdığım konu
Kekik cayi maydonoz suyu adacayi civanpercemi cayi papatya cayi sogan kürü nar biberiue cayi tavsiye edilenler benim sorun biraz farkli sen ozellikle.gunde 3 defa kekik cayini bir dene istersen

Aspirin hariç hepsini denedim:KK43:

Belirli bir takvimi var belirli günlerde yapiliyor bir bak istersen

yanımda bugün yeşilçay, 9 lu çay ve ebegümeci var he biraz da biberiye çayı :) deneyeceğim mortim bunları...

Teşekkürler arkadaşlar inşallah saglikli sihhatli büyütmek nasip olur
Sağlıkla analı babalı büyütün şimdi ne güzel korkuyordur bol bol tadını çıkar sonra insan yaptığı sıkıntılara çok üzülüyor
Bu zamanlar cok güzel ve kıymetli

İdrar yolları enfeksiyonu sıkıntılıdır @Efser kuzum ilacı sakın kesme. Biraz şişirir antibiyotik hatta antibiyotik kullanırken bol da probiyotik almak gerekir o yüzden ev yoğurdundan bol bol ye. İdrar yolları enfeksiyonunda da en basitinden sıvı atımı rahat olmadığı için ödem olayında artış görülür. O yüzden ödemi atabilmek için önce tedavinin tamamlanıp normale dönmesi gerekir. İlaç çözecek yani aman bırakma.
Sağol kuzum şimdi daha iyi anladım illaclarımı bırakmadım devam ediyorum inşallah cumaya bir süpriz yapar bakalım

Back
X