• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dün gece regl oldum ama bir damla. Hayatımda ilk defa böyle birşey yaşıyorum. Döktürmesi için ilaç mı içmek gerekiyor ya da önerebileceğiniz başka birşey

Keza şu anda hem ağrım çok hemde çok şişim

limonlu su, kekik , kira bunlar söker cnm birde aspirin içebilirsin

:skandal:

Ekstra önlem günü efser ... 4 gün var ...
Senin metan çalışmaya niyetlensin şiş miş kalmaz.

Bi gün bekle kuzum ...bazen ilk gün öyle olur ...
Ekstra içecek kızlar tavsiye edecektir ...içen çok .
Civanperçemi içiyorlar galiba sökmesi için.
İnşallah kuzum :işsiz:

He yaaa.... fena fena .. bana sağolsun çok sevgili halamdan miras migren ...
Egzamalarımı dayılarımdan..
Bağırsak rahatsızlığımı teyze ve teyze oğlundan...

Bi amcam yok , olaydı ondan da bi meret alırdım kesin ....:rolleyes:

He ya 200 gr kalmış kafamdaki hedefe söylemesi ayıp:KK70:

Sen ortinden korkma ... o bu hafta listeninde şerefine 58.5 olmadan gelmez:KK71:

Sen kendinden haber et bize sık sık

ne hayırlı akrabalarmış:işsiz:
zaten akrabadan kalan en büyük en güzel miras ''hastalıklar'' hayırlı bir işe yaradıkları nadir görülür...

Dün gece regl oldum ama bir damla. Hayatımda ilk defa böyle birşey yaşıyorum. Döktürmesi için ilaç mı içmek gerekiyor ya da önerebileceğiniz başka birşey

Keza şu anda hem ağrım çok hemde çok şişim

uğraşması zor ama soğan kürü deneyebilirsin birde kekik çayımı ne içiyorlardı,birde aspirin sulandırır derler o_O

:skandal:

Ekstra önlem günü efser ... 4 gün var ...
Senin metan çalışmaya niyetlensin şiş miş kalmaz.

Bi gün bekle kuzum ...bazen ilk gün öyle olur ...
Ekstra içecek kızlar tavsiye edecektir ...içen çok .
Civanperçemi içiyorlar galiba sökmesi için.

Eczaneye gidecektim de tamam o zaman bekleyeyim bugün biraz bitki çayı içip ilk defa böyle oldum hele geçen ay musluk gibiydim ve 1 hafta sürdü bu sefer niye böyle oldu anlamadım

limonlu su, kekik , kira bunlar söker cnm birde aspirin içebilirsin

9 lu çay almıştım o belki söker canım onu da içeyim bugün

ne hayırlı akrabalarmış:işsiz:
zaten akrabadan kalan en büyük en güzel miras ''hastalıklar'' hayırlı bir işe yaradıkları nadir görülür...

uğraşması zor ama soğan kürü deneyebilirsin birde kekik çayımı ne içiyorlardı,birde aspirin sulandırır derler o_O

Evet aspirin içebilirim aslında

Bi de heryerimi sivilce bastı bu durumdan bi sudocream alıcam

@Ausencia bi gece hayatim var iste benimde :D

Valla dikkat ediyorum menu yaziyorum ayni zamanda kendi tarihimide yaziyorum.
Cok fazla yiyen yemek bagimlisi biri olarak.

2 aksam ust uste cikinca birisini koruyamadim.
Her gunum ayni olmuyo bazen 1 yumurta peynirle doyuyorum bazen mumkun degil

Balik bizdede yazin hic olmuyo babam almisti bunlari kisin uygun bulupta dondurucuya koymustuk son kalani artik yapim daha durmasin.

Günaydın , hayırlı haftalar olsun :68:

Niğdeye gitmek iyide her hafta 3-4 saat yol çekilmiyor yahu :45:
2. Su Kaçagınıda bulduk , su basınç motoru sonkimbi kaçak daha var diyoo çokkkk sinir bozucu :45:
Evi öylece kalk gidelim diyo nerdeyse yarı parkeleri söktük . Neyseki bağ bahçe düzene girdi ilk mahsüllerimi almaya başladım ;).

Sizler naparsınız bakslım . Malum geçmiş okumak gibi bir lüksüm yok :(.

Hepiniz iyisiniz inş .:68:

Ben çıktım canlar ... yusufu bırakacağım kursa ... dönüşte sahile inip yürümeyi planlıyorum :halay: en az 1 saat yüksek tempo ...

Hadi bakalım...görüşürüz öğlwden önce nasipse

Herkese Günaydıııın:KK76::KK76::KK76:
Mutlu bir gün ve musmutlu bol eksili Cuma gününe birincilik getirtecek bir hafta diliyorum hepimiz içiiin:KK76::KK76::KK76::KK76:(Formasyonda hiç ama hiç sevmediğim bir kızla aynı sınıftayım ve kendisi inanılmaz zayıflamış. Kendimi çok motive hissediyorum. Dün akşam bir stalkladım da :KK70::KK70::KK70: @Ausencia hiç merak etme daha da hırslıyım artık:KK59:)
Ara öğünlerimi aldım yanıma. Kahvaltım da tamam. Tabi halamın gelirken +1,5 kilo getirmesi çok tatlı oldu. Bu konuyu kendisiyle bizzat konuşacam :KK70:

Birazdan evden çıkacam. Bana dua edin de o kız bana bulaşmasın olur mu? Kendisi çok müsait bulaşmaya. Ben de çok müsaitim onu yolmaya :ıslık:

Günaydın , hayırlı haftalar olsun :KK68:

Niğdeye gitmek iyide her hafta 3-4 saat yol çekilmiyor yahu :KK45:
2. Su Kaçagınıda bulduk , su basınç motoru sonkimbi kaçak daha var diyoo çokkkk sinir bozucu :KK45:
Evi öylece kalk gidelim diyo nerdeyse yarı parkeleri söktük . Neyseki bağ bahçe düzene girdi ilk mahsüllerimi almaya başladım :KK66:.

Sizler naparsınız bakslım . Malum geçmiş okumak gibi bir lüksüm yok :KK43:.

Hepiniz iyisiniz inş .:KK68:
kolay gelsin aebenim

Herkese Günaydıııın:KK76::KK76::KK76:
Mutlu bir gün ve musmutlu bol eksili Cuma gününe birincilik getirtecek bir hafta diliyorum hepimiz içiiin:KK76::KK76::KK76::KK76:(Formasyonda hiç ama hiç sevmediğim bir kızla aynı sınıftayım ve kendisi inanılmaz zayıflamış. Kendimi çok motive hissediyorum. Dün akşam bir stalkladım da :KK70::KK70::KK70: @Ausencia hiç merak etme daha da hırslıyım artık:KK59:)
Ara öğünlerimi aldım yanıma. Kahvaltım da tamam. Tabi halamın gelirken +1,5 kilo getirmesi çok tatlı oldu. Bu konuyu kendisiyle bizzat konuşacam :KK70:

Birazdan evden çıkacam. Bana dua edin de o kız bana bulaşmasın olur mu? Kendisi çok müsait bulaşmaya. Ben de çok müsaitim onu yolmaya :ıslık:
ooo daha bi motive hayriş nasıl olacak acaba:KK71:

Benim +1 kilo ne olacak bu artılar ortim :skandal:
günaydın ortim, sende mi artısın, biz ne artıları eksi yaptık, bundan mı korkacağız, ben dün biraz düzensiz beslendim ondan oldu, hala da bekliyorum belki ondan da olabilir, ama tek bildiğim veririz biz:rolleyes:

Günaydın , hayırlı haftalar olsun :KK68:

Niğdeye gitmek iyide her hafta 3-4 saat yol çekilmiyor yahu :KK45:
2. Su Kaçagınıda bulduk , su basınç motoru sonkimbi kaçak daha var diyoo çokkkk sinir bozucu :KK45:
Evi öylece kalk gidelim diyo nerdeyse yarı parkeleri söktük . Neyseki bağ bahçe düzene girdi ilk mahsüllerimi almaya başladım :KK66:.

Sizler naparsınız bakslım . Malum geçmiş okumak gibi bir lüksüm yok :KK43:.

Hepiniz iyisiniz inş .:KK68:
Günaydın kolay gelsin :KK19:

kaptanım o migreni gerçekten çeken bilir,bazen kafamın tepesini delipte ordaki basınçlı kanı fışkırtasım geliyor,bazende de kafayı kesip atıp ağrı bittikten sonra geri takasım geliyor:deli:

hafta sonu dinlenmiştim ki bugünü pazar sanan kuzenlerin gece 1 de evden gidip benimde 1,30 da ancak yatabildiğim ve güne uykusuz başlayışım:uykucu:la devam etmekte...

Hacamatı tarif etmissin sanki :))
Siddetle tavsiye ederim migrene ilactir sifadir.

He yaaa.... fena fena .. bana sağolsun çok sevgili halamdan miras migren ...
Egzamalarımı dayılarımdan..
Bağırsak rahatsızlığımı teyze ve teyze oğlundan...

Bi amcam yok , olaydı ondan da bi meret alırdım kesin ....:rolleyes:

He ya 200 gr kalmış kafamdaki hedefe söylemesi ayıp:KK70:

Sen ortinden korkma ... o bu hafta listeninde şerefine 58.5 olmadan gelmez:KK71:

Sen kendinden haber et bize sık sık
bu 4 gün bol spor ve az yiyeceğim ;) gidecek o kilolar merak etme kaptanım, ama senin hedefe pek az kalmış, az bir şeyler ye :D

Back
X