• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben spora çekiliyorum ... 1 saat spor ... sonra yemek .. evden çıkış ...

Fırsatı olan , evde olan hadiiiii spora :spor::spor::spor:

Sabah yürüş yapmıştım ...

Şimdi ki planım ... karın bel videolarından egzersiz .. biraz ağırlık çalışmak ... plankla kapanış :KK52::KK52:

Pazarda evde giymelik efil efil bir elbise gördüm askıda ... beden yazmıyordu ama gözüme çok minik geldi ... hala kendimi idrak edemiyorum :KK53::KK53: aldım ..dar da olsa evde giyeceğim dedim ... cuk oldu .:süslü: mutluyum yaniii ...

Darısı bu takıma o veya bu şekilde klavyesi ve gönlü değen her birinizin başına :dua::dua::dua:
darısı tüm 7. takıma olsun

Ayyy bi yerde tamdüzen kuruyor um hop bi değişiklik. Tatilde kalacaktık
Oğlanlar eve dönmek istedi ani bi kararla memleket e dönüyoruz annem kizım buralar çok sıcak kalın diyor ama artık malasef çocuklara göre planlar
Hepimize hayırlı günler

Ayyy bi yerde tamdüzen kuruyor um hop bi değişiklik. Tatilde kalacaktık
Oğlanlar eve dönmek istedi ani bi kararla memleket e dönüyoruz annem kizım buralar çok sıcak kalın diyor ama artık malasef çocuklara göre planlar
Hepimize hayırlı günler
kötü olmuş, hayırlısı olsun

Canımmmm doğum günün kutlu ...mutluuuu olsunnn .

Nice nice yaşlara inşallah :KK200::KK200::KK200:

Menü de güzel ... akşam da :))

Editör kadrosu kısıtlamaya gitti , kalanlar için de bu ünvan eklendi canım ... epeydir var
Evet telden ancak burayı okuyacağım zaman giriyorum ... yoksa açmam gereken çooook sayfa oluyor , konular , şikayetler , konu taşımalar , konu açmalar ...

Benim nefesim nam salmıştır ... yarına da o 400 gelir :deli:

geçmiş olsun çok arkadaşına :KK200:

aynen eski haftalara dönüş oldu ...üst üste 1.lik aldığımız haftalara heeeey gidi heeey ... şu an veren de veremeyen hala artı olanda motive ...beni en çok mutlu eden bu :KK19:

he he 100 kilo biri olarak 100 kilo yapardım seni de :KK70::KK70:
:KK200::KK200::KK200:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:düşman başına :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

kim diye baktım ... bu hatun kişisi imiş... eee sen zaten bu kadarsın

561580a4f018fb6340d60fc9

Hayırlı yolcuklaaaaar :KK19: 4 gözle bekleniyorsun

küstü mü begüm bana yaaaa :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:

su hatırlatma programııııııııı ..yükle teline ... bildirim geldikçe zorla da olsa iç .
Menün bugün güzel.
Akşama varsa önüne 1 çorba ... salata ekle mesela

O nazar değdiren gözlere var yaaaaaaaa:KK62::KK62::KK62: çok iyi menülerdi hiç mi oynamadı yahu ibre ?

Seb 2 gün patlat detoks metoks ... hangisi şov yaptırdı ise daha önce

dersaadet adlı tıp öğrencimiz kendileri ..80 e merdiven dayayıp döndü :skandal:

ablacım kızla aramızda 12 kg fark var :/ o 12 kg da göbekte bence benim :) bu kız nasıl 54 ya :D ay deliriciiiimmm

ana kız anlat sen nerelerdeydin kilo mu aldın sen vah vahhhh

Salı perşembe 19:00 / 20:00 yüzmeye başlıyor Yusuf ... Burda değil tabii ki ... burada ne var ki zaten ...sinema vardı yıktılar hala yapılacak :KK62:

Neyse , tabii yüzme şöförü görevi için ben seçildim :KK70:6 gibi çıkmak gerek ... 9 gibi evdeyiz ... artık her salı / perşembe ... neyse ki grubun en sessiz saatleri :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Klup lisanslı olarak alacak Yusufu .. Yüzme konusunda bana çekmiş :KK53: doğuştan bir dalma , dalarak yüzme kabiliyeti var .. geç kalmadan bu sporda profesyonelleşmesi dileğim

maşallah yusufaaa yolu açık olur inşallah kuzunun

Dersim erken bitti. Nası mutlu oldum. Uykusuzluk+ sıcaklar hiç çekilmiyor. bu akşam erkenden uyurum sanırım. Menümü yazıp geçmişe döneyimmm:KK55:

Kahvaltı(07:30)
1 bardak süt
2 kırmızı erik

Öğlen(13:00)
6 köfte
1 bardak ayran
salata

Akşam(17:30)
ton balıklı salata(böyle yazınca az görünüyor ama kocaman bi salata yedim cidden)

Arada da 1 kahve ve 1 de yeşil çayım var. Saatlerini hatırlamıyorum

Su:3,5 lt
Spor:60+30 dk tempolu yürüyüşüm var bugün. @Ahu060812 @Ausencia
menülerimden de yaptığım sporun çoğunlukla yürüyüş olmasından da azcık sıkılmaya başladım. Yürüyüş pek kesmiyor beni spordan sayamıyorum nedense. Her gün ne yesem derdi başladı. bugün güzel bi yemek listesi çıkarayım bakalım neler yapabilirim. :kahve:

Kaptanım bugün süpriz bir gezme çıktı komşu kv ye
Gelinleride al gelin demiş tabi kv de beni aradı gelmiyeyim ben dedim eltimde kv ile gitti komşu aradı toplan geliyosun diye bende rahatsızım dediysemde çok israr edince sonunda utandım meçbur kaldım gittim diyet tabikide bozulmadı ama pek istedigim gibide degil bakalım begenecekmisin...

Kaptanım bugün süpriz bir gezme çıktı komşu kv ye
Gelinleride al gelin demiş tabi kv de beni aradı gelmiyeyim ben dedim eltimde kv ile gitti komşu aradı toplan geliyosun diye bende rahatsızım dediysemde çok israr edince sonunda utandım meçbur kaldım gittim diyet tabikide bozulmadı ama pek istedigim gibide degil bakalım begenecekmisin...
Nedense senin menülerden hiç korkmuyorum ben. Böyle program dışı birşey de olsa kontrollü oluyorsun maşallah :nazar:

Sabah
1 bardak elmalı sirkeli su
1 yumurta
1 k.k peynir domates salatalık
1 dilim tam tahıllı ekmek
Ara 12 kiraz bir soda
Öglen pulbiberli 1 kase yoğurt
1 salatalık domates
Ara biraz karışık cerez
Misafilikte
1 kase yogurtlu ayran aşı çorbası (biraz karbon oldu bugünü karbonduz kapatmak istedim biraz olmadı)
Üzerini damlasakızlı kahve az sekerliydi (buda biraz sevimsiz oldu )
Ara salatalık ve soda içmeyi düşünüyorum
Bugünkü minak menüm böyle

Sabah
1 bardak elmalı sirkeli su
1 yumurta
1 k.k peynir domates salatalık
1 dilim tam tahıllı ekmek
Ara 12 kiraz bir soda
Öglen pulbiberli 1 kase yoğurt
1 salatalık domates
Ara biraz karışık cerez
Misafilikte
1 kase yogurtlu ayran aşı çorbası (biraz karbon oldu bugünü karbonduz kapatmak istedim biraz olmadı)
Üzerini damlasakızlı kahve az sekerliydi (buda biraz sevimsiz oldu )
Ara salatalık ve soda içmeyi düşünüyorum
Bugünkü minak menüm böyle
Kızzz bende dedimm löpp löpp götürdün herhaldeee :D :D :D :D :D Eee maşallahh öyle çok bir çok bir şey yok bencee

Kızzz bende dedimm löpp löpp götürdün herhaldeee :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: Eee maşallahh öyle çok bir çok bir şey yok bencee
Mükeliyeci tavrım bugün karbon yoksa olmamalı bozuldumu sinirde bozuluyor:kızgın:
:KK11::KK53:
Bilsen neler vardı masada domalar tatlılar en sevdigimden börekler hepsi @Ausencia a nin evladiyeligi gibi baktı yermiyim hić:sinirli::KK70:

ablacım kızla aramızda 12 kg fark var :/ o 12 kg da göbekte bence benim :) bu kız nasıl 54 ya :KK70: ay deliriciiiimmm

ana kız anlat sen nerelerdeydin kilo mu aldın sen vah vahhhh

maşallah yusufaaa yolu açık olur inşallah kuzunun
Aldım valla :((((( ama vericem. Buradan da rakibeme selam olsun, sen bu hafta gör bombayı göör @White Lily :KK8:

Valla canım işte bi gittim gidiş o gidiş.. Kopunca diyeti de bıraktım sonra bi baktım olacak gibi değil hızla kilo alıyorum bi dur deme vakti gelmiş de geçiyor didim geri geldim :KK39:

Soracaktım unutmuşum spor yok mu spor? Bence bu menüyü güzel bi spor temizler:KK68:

Diyetisyenim sporu metaya göre devreye sokacak suan degil ben yüzmeye yeltendim o da benim hastalıga denk geldi gecerse haftada 3 gün düşünüyorum ....
Bu arda sporla aram iyi degil....

Aldım valla :KK43:(((( ama vericem. Buradan da rakibeme selam olsun, sen bu hafta gör bombayı göör @White Lily :KK8:

Valla canım işte bi gittim gidiş o gidiş.. Kopunca diyeti de bıraktım sonra bi baktım olacak gibi değil hızla kilo alıyorum bi dur deme vakti gelmiş de geçiyor didim geri geldim :KK39:
sen bi de yeni başladın, ilk 2 hafta fazla gider. :rolleyes: bu cumadan itibaren başlıyor o zaman yarışımız. :KK4:

Back
X