• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın hanımlar :KK200: çok şükür evime döndüm dün gece, yol uzun olunca yorgunluktan hiç uğrayamadan direkt devrildim yattım. Sabah hafif bir kahvaltı ile başladım, şimdi de yeşil çaya gömüldüm. Cuma hazırlıklarıma başladım.:)
Şükür canım gözün aydın olsun

Günaydınlar :KK16:

Maşallah kaptanım bu ne hız :deli::KK9::KK9:Harikasın:KK73:

Günaydın kuzu ohh benimde bugünden belli mi yani:confused:

Günaydın kuzum dün doğum gününde elbet pastan olacak minnakmış eritmişsindir :KK37:Hayırlı olsun mobilyaların güle güle kullan inşallah:nazar:

ayyy kuzuu oo devasa artıları gönderdim çok şükür bakalım ne kadar eksi olacak...

4 günlüğün 3. gününde erikkk (bahçemizden, köyden geldi) ve ev yoğurdu yiyorummm:)

Özlendinn güzelimm iyisin dimii çocuklar ve sennn :KK15::KK15:
ay delycim bende özledim wallah.bilirsin deli deliyi imam ölüyü severmiş.seviyom kız seni.
çocuklar iyi cok şükür.ben koşturuyorum.sen nasılsın sanki bi ara bi iş kazası felan gözüme çarptı ama yazamadım ?

ay delycim bende özledim wallah.bilirsin deli deliyi imam ölüyü severmiş.seviyom kız seni.
çocuklar iyi cok şükür.ben koşturuyorum.sen nasılsın sanki bi ara bi iş kazası felan gözüme çarptı ama yazamadım ?
Cansınn güzelimmmm sağolasınn vallahi yoklugun çok belli oluyorr ufak bir iş kazası uçtumda azcık morluklarım vardı gewçti çok şüükürr iyiyimm işyerinde sıcakla mücadeledeyim :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

kız minnaklar nerdesiniz @begum75 @nehirnil111
minnak adayı @Ahu060812
pirim @irmae
hızlı gonzales @Efser ve sarayca (seni etiketleyemedim.
kaptaniçemmmmmmmmmmmmmmmmm @Ausencia
devami gelecek:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Aynen canummm. Mübarek cuma :KK19: her şey olabilir.
Bi de hep yazarım bu 4 gün diyetinde ben ilk iki gün toplam 100 gr vermiştim. Aebenle ne oluyoo ya olduk. Sonra 2 liloya yakın gitti son 2 gün.

Kaşıdım:63:
:skandal:o nasil bi diyetmis kaptaanim.
Ne diyeti ki bu

Aynen canummm. Mübarek cuma :KK19: her şey olabilir.
Bi de hep yazarım bu 4 gün diyetinde ben ilk iki gün toplam 100 gr vermiştim. Aebenle ne oluyoo ya olduk. Sonra 2 liloya yakın gitti son 2 gün.

Kaşıdım:63:
Ne diyeti ki bu

Ne diyeti ki bu
merhaba :kahve:
ben cevap vereyim bizim ünlü 4 günlük diyet burda bi ara herkes denedi en az @masumm ve ben verdik galiba herkes 2 üstü verdi.listeyi paylaşırlar birazdan.

kız minnaklar nerdesiniz @begum75 @nehirnil111
minnak adayı @Ahu060812
pirim @irmae
hızlı gonzales @Efser ve sarayca (seni etiketleyemedim.
kaptaniçemmmmmmmmmmmmmmmmm @Ausencia
devami gelecek:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
sağol canım gördüm etiketlemesende ;)

ağzım kulaklarımda bu gün, sen nasılsın,

Back
X