Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eflal bu 4 gün diyetinde görülmüş şey değil .

Yani denenip sonuç alınacak en büyük kozdu bu .

Sanırım ilaçlardan ya da metandan ... kilo vermeye müsait bir bünyen yok .

Her hafta bir artı stresi .

Ki bu hafta olması ... aeben aeben Iyi bilir 4 günü ... hiç vermeden artı çıkmak neye delalet
?
Gerçekten çok kötüyüm bütün hevesim gitti moralim dipde. Dün hiç bir şey yemedim parkta, arkadaşlar valla sen böyleysen çok güzel kilo verirsin dediler. Hepsi ramazanda yiyerek 5-6 kilo vermiş, ben aç kalarak 1 kilo verdim, bu nasıl iş...

eşimde diyorki farklı bir renk işte ne güzel , götürün kumaşını yenilesin diyor
marjinal duruyor degişik diyor
o ne öle sütlü kahve, kahve , beyaz burasıda degişik olsun diyorrr

:işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:

Bence doğru diyor :)
Ben lilayı çok beğendim.
Kumaş değişse cıvıl cıvıl olur balkon

Ha bu arada son güne kadar moral düşürmek yok .
Artı diye moral bozup diyet bozmak yok .
Kendini salsan takıma sorumluluğunu unutmadan cumayı edelim
Şu an ağzıma lokma atasım yok bırak salmayı...

Eflal bu 4 gün diyetinde görülmüş şey değil .

Yani denenip sonuç alınacak en büyük kozdu bu .

Sanırım ilaçlardan ya da metandan ... kilo vermeye müsait bir bünyen yok .

Her hafta bir artı stresi .

Ki bu hafta olması ... aeben aeben Iyi bilir 4 günü ... hiç vermeden artı çıkmak neye delalet
?
Eflalil menüleri ve kilo veremeyişini daga evvelde konuşmuştuk ...
Seninde dediğin gibi engel bişiler var ..
Ben tam takip edemediğim için bilemiyorum ..
Eflalim kullandıgın ilaçlarmı var ?
İncelip basküldemi kilo veremiyorsun ?
Bünyende bişilermi eksik , kansızlık ve bazı şeylerin eksikliğide kilo vermeye engel ...
Ya değilse 4 günlüğün kilo verdirmemesi ihtimal dahilinde pek değil hele kilo aldırması çok mümkün değil ...
Bir uzman yardımı aldınmı bu süreçte ? Diyetisyen yada bir dahiliye dr. Gibi ..

Gerçekten çok kötüyüm bütün hevesim gitti moralim dipde. Dün hiç bir şey yemedim parkta, arkadaşlar valla sen böyleysen çok güzel kilo verirsin dediler. Hepsi ramazanda yiyerek 5-6 kilo vermiş, ben aç kalarak 1 kilo verdim, bu nasıl iş...

Eflal bir şey tutuyor kilo vermeni . Ne bilmiyorum .
Normalde gitmese eyvallah ama bu diyetle 1 kilo oynar .
Zaten artında vardı.
Iki hafta üst üste artı :( ve listedesin ... bu hafta takım olarak hedef büyüktü.
Bi artı tepetaklak .
Benim de keyfim kaçtı şu anda . Çünkü burda moral vererim , destek olurum,gaza getiririm , liste tavsiye ederim ... elimden gelen bu.
Ama sende bunlar işe yaramadı . Bi umut şişkinlik diyorum gün içinde iner diyorum ama yediklerin ortada iken neden şişkinsin ?
Bugünü bekle lütfen. Bunu benim biraz hatrım varsa yap .
Yarın ola hayrola .

herkese gunaydin
artilarimi temizledim cok sukur regl beni mahvediyor. bitmek uzere.
dunku menumu yazayim
sabah bir dilim ekmek kadar olan iki kucuk dilimin arasina beyaz peynir tost bol maydanoz cay

ogle domates corbasi ve bol akdeniz salata lorlu

aksam oncesi bir kofte//bir kayisi
aksam kuzenlerle bowling yapildi spor sayyilir belki.bowling sonrasi iki top serkersiz dondurma

2.5 lt su
yesilcay
kiraz sapi aralardaki caylar
bugun kahvaltimi bir kayisi 7 8 dal maydanoz ve yesil cayla gecistirip oglen arkadaslarla anlastik kahvalti yapacagiz ve ben kahvalti sonrasi guni kapatacagim;)))
spor yapsammi bugun

eşimde diyorki farklı bir renk işte ne güzel , götürün kumaşını yenilesin diyor
marjinal duruyor degişik diyor
o ne öle sütlü kahve, kahve , beyaz burasıda degişik olsun diyorrr

:işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:
Banum o vakit kumaş rengini gri yaptır mobilyanın 2-3 ton koyusu o vakit hoş durur bence .

Eflal bir şey tutuyor kilo vermeni . Ne bilmiyorum .
Normalde gitmese eyvallah ama bu diyetle 1 kilo oynar .
Zaten artında vardı.
Iki hafta üst üste artı :KK43: ve listedesin ... bu hafta takım olarak hedef büyüktü.
Bi artı tepetaklak .
Benim de keyfim kaçtı şu anda . Çünkü burda moral vererim , destek olurum,gaza getiririm , liste tavsiye ederim ... elimden gelen bu.
Ama sende bunlar işe yaramadı . Bi umut şişkinlik diyorum gün içinde iner diyorum ama yediklerin ortada iken neden şişkinsin ?
Bugünü bekle lütfen. Bunu benim biraz hatrım varsa yap .
Yarın ola hayrola .
Canım listeden çıkayım ben. İzin olmuyor sanırım, diskalifiye mi olabiliyorum. Seni zora sokmak hiç istemiyorum ona ayrı canım sıkılıyor hem de fazlasıyla :( %

Eflalil menüleri ve kilo veremeyişini daga evvelde konuşmuştuk ...
Seninde dediğin gibi engel bişiler var ..
Ben tam takip edemediğim için bilemiyorum ..
Eflalim kullandıgın ilaçlarmı var ?
İncelip basküldemi kilo veremiyorsun ?
Bünyende bişilermi eksik , kansızlık ve bazı şeylerin eksikliğide kilo vermeye engel ...
Ya değilse 4 günlüğün kilo verdirmemesi ihtimal dahilinde pek değil hele kilo aldırması çok mümkün değil ...
Bir uzman yardımı aldınmı bu süreçte ? Diyetisyen yada bir dahiliye dr. Gibi ..
Antidepresan kullanıyorum, yeni tahlil yaptırdım bir tek insülin direncine bakılmadı, d vitamini ağır eksik çıktı, ampul verdi doktor, birde demir depo düşük

yok kb evdeydi , firma geri alıp boyarız diyor zaten
amaa nasıl boyacack o var nasıl güvencem :(
bu boyayı nasıl çıakrtcak ikinci bir boya
ya belki basit bunda ne var diyceksinde cidden keyfimi kaçırdı
Birde banum bu renk mobilya ve şu anki minder renklerin nerdeyse aynı .. Bu aynılık zaten pek güzel durmazdı .
Boya üstüne boya biraz sıkıntılı kat sayısı artınca sorunn olabiliyor diye biliyorum . Boya kalitali duruyor . Bencede sen eşini dinle minder kumaşlarını değiştir ;)

Antidepresan kullanıyorum, yeni tahlil yaptırdım bir tek insülin direncine bakılmadı, d vitamini ağır eksik çıktı, ampul verdi doktor, birde demir depo düşük
Eflalim bunlar kilo verememen için geçerli sebepler :(

Bence bunları bi tedavi etmek lazım .
Antidepresanların bazısı kilo verdiyor bazısı aldırıyor diye duymuştum , bunu dr söyleyip değiştirmen olasımı ?
Demir ve D viramini konusundada gerekeni yap lütfen bunlar başlı başına kilo verememe sebebi..
İnsülin direncine gelince beslenme şeklin ( gördüğüm kadarıyla) sana bu firenci yaşatmıycak gibi ama bilinmez yinede birde ona baltır derim , çünki kendimden biliyorumki buda kilo verimini zorlayan bir sebep ;).

Eflalim bunlar kilo verememen için geçerli sebepler :KK43:

Bence bunları bi tedavi etmek lazım .
Antidepresanların bazısı kilo verdiyor bazısı aldırıyor diye duymuştum , bunu dr söyleyip değiştirmen olasımı ?
Demir ve D viramini konusundada gerekeni yap lütfen bunlar başlı başına kilo verememe sebebi..
İnsülin direncine gelince beslenme şeklin ( gördüğüm kadarıyla) sana bu firenci yaşatmıycak gibi ama bilinmez yinede birde ona baltır derim , çünki kendimden biliyorumki buda kilo verimini zorlayan bir sebep :KK66:.
İlacım üç kere değişti canım kilo aldırdığı için, bu son ki iyi geldi . D vitamini için hemen kullanmaya başlıyım ben. En iyisi dahiliye ye gitmek

Bence doğru diyor :)
Ben lilayı çok beğendim.

Kumaş değişse cıvıl cıvıl olur balkon

Canım mobilya rengine bayıldım, imkan varsa kumaş rengini değiştir. Mobilya şahane. Hep kahve olmasın farklı olmuş.

Nare83 Nare83 cum, mobilyalarını bende beğendim, güle güle kullan

Banum o vakit kumaş rengini gri yaptır mobilyanın 2-3 ton koyusu o vakit hoş durur bence .

Bende direkt lila kalsın kumaş gri olsun düşündüm ... çok ta güzel olur .

Ben gri koltuk kullanıyorum ... çok memnunum Nare83 Nare83

Birde banum bu renk mobilya ve şu anki minder renklerin nerdeyse aynı .. Bu aynılık zaten pek güzel durmazdı .
Boya üstüne boya biraz sıkıntılı kat sayısı artınca sorunn olabiliyor diye biliyorum . Boya kalitali duruyor . Bencede sen eşini dinle minder kumaşlarını değiştir :KK66:

ay kızlar , kusura bakmayın ne olur görmemiş hesabı bıdı bıdı :ukala::ukala::ukala::ukala:konuşuyorum aynı şeyi özür dileyerekten
iş yerindekilerde çok begendi degişik olmuş dedilerrr:KK57::KK57:

bayıldım, degiştimr diyenler bile olduuu
eee sizlerde böyle ddiniz sanırım minderleri degiştirecegimmm

herkes çok marjinal buldu , capicino degil franbogazlı süt valla
yada togurtlu mor lahana salatası bu :-):-):-):-):-)

tekrar özür kızlar ya diyet tpigini mobilyacıya çevirdim:KK51::KK51:

Kemik torbasından yağlanan aebene ...kemik torbasından yağlanan aebene ...sesim geliyor muuuuu :deli:

Kafanda planını yap , ucundan diyete başla bacııııı .

Şimdi yağ gelir ... yapışıır Allah muhafaza :)
Ay sabah sabah güldürdün beni :-).

Ses gelii arada olsun böylede iyisin parazitleri olsada :D:D
Şaka bi yana kenfini çok şişko hissediyorum son haftalarda çok yiyorum miğdem genişledi haliyle gönüşte sanırım ondan ..

Bugun menü vereyim :işsiz:

Sıkı plan yapamıyorum şu anda ...

Back
X