- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
Nana senlemi alay edecekhakkat nana yaşıyor muGeldiğimi duymasın hemen alaya gelir halayı çeker
![]()

Tencere dinin kara seninki benden misali merak etme oada sana uymuş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nana senlemi alay edecekhakkat nana yaşıyor muGeldiğimi duymasın hemen alaya gelir halayı çeker
![]()
Nere kaybolduki betüş hep buralarda olurdu ...günaydın canım @begum75 den haber var mı , göremiyorum minnakımızı![]()
elhamdulillahya betül kız valla canım çekmedi
yani elim gitmedi , ben severim simiti aslında ama kendimi tutma konusu degil yani
canım istemedi çok ilginçç
sağolasınKaçak betüş hoş gelmişen
O altta kalan 2. Dl yeme yarına birde hş. Yumurta ekle o tabaga . Karbonu çok prosu az olmuş![]()
Kendi söylesinsağolasıntamam canım, dediğin gibi yapayım
Nananın son kilosu 58 görünüyor, sen de başka malumat mı varBilelim de söz düvellosuna hazır olalım
![]()
hadi bakalımmmKendi söylesin![]()
Sabahta ben sınandımm otobüs duragında 1 kasaa sıcacıkkk kokusuuu ve duamanı üstünde olan simitlee çok taa severimm.Lakinnn alamadım şimdi salata kemiriyorummayy bi poşet simit taze yeni çıkmış fırından,
gözümün önünde duruyor
migdemi yarın , öglene taze fasulyeyi keyifle yiyemem diye yemiyorum
cool'luğa bakarmısınız![]()
Feministim hoş geldin .. Güle güle büyüt benişinimrb 7.takımdaki arkadaşlar çok uzun bir Amanda sonra tekrar beraberiz çok şükür oğluşumu kucağıma aldım ve yine zayıflamaya devam ama Ben emziriyorum nasıl kilo vercez bilmiyorum
Hoşgeldin canımm Allah analı babalı büyütsün oğluşunumrb 7.takımdaki arkadaşlar çok uzun bir Amanda sonra tekrar beraberiz çok şükür oğluşumu kucağıma aldım ve yine zayıflamaya devam ama Ben emziriyorum nasıl kilo vercez bilmiyorum
Saģol hemşom buralar serin eve gidesim yokgünaydın hemşom ortim nasılsın canım![]()
Afiyet olsun canım çok lezzetli görünüyor
ayy bi poşet simit taze yeni çıkmış fırından,
gözümün önünde duruyor
migdemi yarın , öglene taze fasulyeyi keyifle yiyemem diye yemiyorum
cool'luğa bakarmısınız![]()
Heee o günki bulutta gelmedi angaraya bilesin .. Artık nasıl tuttuysan gelemedi bi türlü![]()
dün eşime dedimki bu yogurtlu mor lahana olmuş dedimm
tövbee kadın mobilya rengine bile diyet yaptırıyor diyorr![]()
Ausencia kaptanım ilginç şekilde konuşunca iştahım azaldı
Kepekli ekmeğe şuanlık başlamadım ama aklımda
Dün ki menümü sunuyorum
Sabah; 07:40 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf
Ara; 09:00 - 1 kupa demleme yeşil çay
Öğle; 12:15 - Yarım kase domates çorbası + 1 porsiyon ciğer sote + 180 ml ayran
Ara; 15:30 - 2 fincan şekersiz türk kahvesi + 1 ad.maden suyu
Akşam; 19:00 - 1 ad.kıymalı biber dolması + 1 kase yoğurt + 1 lokma ekmek
Nana senlemi alay edecek
Tencere dinin kara seninki benden misali merak etme oada sana uymuş![]()
Nere kaybolduki betüş hep buralarda olurdu ...
Ha birde üzümü sormuşsunuz malesef teli bendede yok![]()
Sabahta ben sınandımm otobüs duragında 1 kasaa sıcacıkkk kokusuuu ve duamanı üstünde olan simitlee çok taa severimm.Lakinnn alamadım şimdi salata kemiriyorumm![]()
İyi saatler olsunnnnnnn ...keyfin yerinde bakıyorum daGünaydınlaaar![]()
mrb 7.takımdaki arkadaşlar çok uzun bir Amanda sonra tekrar beraberiz çok şükür oğluşumu kucağıma aldım ve yine zayıflamaya devam ama Ben emziriyorum nasıl kilo vercez bilmiyorum
Saģol hemşom buralar serin eve gidesim yok
Ama diyetin selameti için eve gitmem lazım
Ablam lahana sarıyorkendimi tehlikeye atamam
![]()