Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hadi yine yavaş yavaş bana ayrılan sürenin sonuna geliyoruz ... Çamaşır asayım , çıkıp yusufu alayım ...

Arada gelirim ... akşam yine yüzme yolları ...

Perşembeniz tatsız tutsuz olsun :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: sulu sulu yağ sökücülü ödem atıcılı olsun :KK71:

• Vicdan Çorbası
2 kabak, 2 soğan, 2 domates, 2 yemek kaşığı bulgur, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı, 1 demet nane, 1 demet maydanoz, 1 demet dereotu, kuru nane, istenirse pul biber, sarımsak az tuz 5-6 bardak su ile haşlanıp blender sonrası veya taneli olarak büyük bir kase içilebilir…

irmae irmae netteki dilara koçak tarifi bu ... öğle akşam birer büyük kase içiyorsun sanırım . sabahta proteinli kahvaltı ... diye biliyorum .

Teşekkür ederim kaptaniçem akşam tarifi alıp kaçtım yazamadım. Hazır ettim çorbamı yanına da maydanoz yeşil elma ve tarçından ödem atıcı suyumu da hazırladım onu da içiyorum inşallah yarın sabaha gelir 70liler. :dua:

Spor. En etkili incelme kisa zaman içinde

Yarın bakacağım inş

Evet o yüzden dün itibariyle başladım spora yeniden, düzenli olarak da devam edeceğim.

Ahhh bi taş geldi kafama..

Ahanda bi tane daha...sağdan soldan geliyolar...kilo vermek farz oldu...

Kaptaniçem klasik tarif vermiş ben şöyle yaptım.az zeytin yağı ile soğanı sarımsağı kavurdum içine apaçık biber salçası koydum domatesleri attım çevirdim kabakları artım çevirdim bulgur yerine kinoa ve greçka (karabuğday) attım göz kararı birer kaşık onları bi güzel haşladım..sonra bahçeden elime ne ot geçtiyse topladım maydonoz ve dere otu azdı nane kuzu kulağı falan doğradım attım kapağınkapayıp altınıda kapattım..sabah yumurtalı kahvaltı öğlen akşam yoğurtla çorba yedim bakalım cuma ola hayrola

Ben de sabah yumurta ve peynirli kahvaltı yaptım ödem suyumu da yaptım içiyorum. Klasik olanını yaptım ama haftasonu greçkayla kinoa alıp bir de öyle denerim bu ara bana bol bol lazım zaten vicdan.:halay:

:halay::halay::halay::halay::halay::halay:

İşte motivenin hası buuu !
Olmayan kıyafetlerin olması .... sonra sırada onların bol gelmesi ve yenilerinin alınması var kiii ; tadından yenmez nisacım :KK19:

Aynen kuzum ... her sıkıntı bir imtihan .

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

mücver :KK200: white lily :KK70::KK70::KK70::KK70:

Anaaaaaaaaaaaaaaaaaam hiçte merak etmedim o başka sebepleri :confused::confused::confused:

bundan sonra her hafta börülce salatası ve mücver yicem. :D

Güzel sebepler :D :D

Bu arada aklımdayken yazayım ... exmadon'un da sorunları düzeldi :KK36::KK36::KK36:

Bi hafta daha bekleyeydi , listeden ayrılmamış olacaktı :KK12: şimdi hava atıyor bana ...6 ay sonra korumaya gelirim yanına diye :KK70: hadi inşallaaaah .

Bak ex diyince @Antepia27 geldi aklıma niçinse ... dönüş yoluna geçiyordu ... yineee sessiz :işsiz:

Niye korumaya geliyor yahu, erkenden gelse ya :D

Eki Görüntüle 2017085 Eki Görüntüle 2017086 Eki Görüntüle 2017087

kızlar koltuklarım geldi, ama renk ofsayt yani capicino rengi diye konuştuk bu bildiğiniz lila, hadi değişik dedin ama kumaş rengi uymamış bu mobilyaya ,

nasıl keyfim kaçtı
Masum bende arkadaşlara katılarak minderleri değiştir diyorum..bide kaça yaptırdın bende döşettircem koltuklarımı da...merak ettim.

Bu arada biz arkadaşız tabiki sadece diyet konuşmuycaZ...
herkese gunaydin
artilarimi temizledim cok sukur regl beni mahvediyor. bitmek uzere.
dunku menumu yazayim
sabah bir dilim ekmek kadar olan iki kucuk dilimin arasina beyaz peynir tost bol maydanoz cay

ogle domates corbasi ve bol akdeniz salata lorlu

aksam oncesi bir kofte//bir kayisi
aksam kuzenlerle bowling yapildi spor sayyilir belki.bowling sonrasi iki top serkersiz dondurma

2.5 lt su
yesilcay
kiraz sapi aralardaki caylar
bugun kahvaltimi bir kayisi 7 8 dal maydanoz ve yesil cayla gecistirip oglen arkadaslarla anlastik kahvalti yapacagiz ve ben kahvalti sonrasi guni kapatacagim:KK66:))
spor yapsammi bugun
Dondurma bowlingi götürmüş.otur sıfır...:70: :70:

Angaralılar bi buluşma ayarlayın artıkın ...
Tamam ne zaman olsun..adını koyalım
Nare83 Nare83 saydin78 saydin78 Nefs Nefs ecemavi ecemavi
Varmı başka atladığım

begum75 begum75 Begüş gözlerim yine seni arıyor bugün yemekte ciğer yedim belki duyupta gelirsin :KK70:

ciğer mi hemide bensiz yedin :confused::confused::confused:

Oooooo bu ne ya ? Korku filmi gibi.
Ben gidip konuştum bugün . Bu çocukta 11-12 yaşlarında .. yusufun iki katı boyu .. güzel konuştum ..laftan anlayacak temiz yüzlü bir çocuk .. epey bir konuştuk bahçede , diğer çocuklarda toplandı . Abla ne iyi biri dedi bi tanesi arkamdan (ayyy evet iyiyi geçtim abla dedi:deli:)
Bir daha olursa diye de Yusufu uyardım , iki türlü çocuk vardır annecim dedim bu yaptığının yanlış olduğunu anlayıp , bir daha yapmayanlar ile yarın daha da hırslanıp aynı kötü sözleri sana söylemeye gelecek olup peşinede sakkınnn anne babana söyleme diye tehditler ekleyecek olanlar ... bu 2.si olursa ne yapacağını biliyorsun dedim .
Çok zor ya .
Şöyle uzaktan dinliyorum küfürler havada uçuşuyor :KK12:

begum75 begum75 begümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm evlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat

Açaydımmmmmmmmmmm kollarımıııııııııııııııııııııı gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee diyeydimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

gel dondurma ye diyeydimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:KK70:

Bana bi sıcaklık , bi yakınlık hisset banaaa:KK12:

Hadi bakalım , işleri bitir de gel ... kaynatalım azıcık kim şişirdi bizim elifimizi :KK200:

:super::super::super::super::super::super::super:

İşte bu yaaaa. süper iradeni yaradan kurban ... :KK19: akşamı da atlatacaksın eminim

ada adaaaaaaaaaaaa

izinde de olsa menü yazmayı zorunlu kılacağım sana .... sanki o gelenler gitmiyor gibi hissediyorum da :KK71:

:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Ben bunları şimdiden bırakayım da sana ...cuma beni uğraştırma :KK70:

:super::super::super::super::super::super::super::super:

amaaaaaaaaaaaaaaaan eflal amaaaaannnnnnnn valla dakka başı mesajla taciz ederim , pikniği burnundan getiririm bak :cool::cool::cool::cool:

yarın menü yazdığında ucundan şunun tadı , bi çatal bu .. tek satır olmasın .

Zaten daha eksileri görmedik bu 2 gün çooooooooooook önemli .

akşam tavuk salata nereye gitti mimu ... bence azaltma çoğaltma bozma listeyi

bence de fotoğraftan rengi farklı çıkmıştır .

güle güle kullanın canım

ahhhh mumu ahhhh diyorum ...kenara çekiliyorummm:KK12:

bi dondurmam vardı onuda çok gördünüz bana morallerim eksilere düştü:confused::KK12::63::KK70:

günaydın canım begum75 begum75 den haber var mı , göremiyorum minnakımızı:KK19:

:KK3::KK3:geldum geldum:KK55::KK55:

geliyorruummm:KK55::KK74:

nehirnil111 nehirnil111 begüme de kiiiii ; tez zaman dööön .... kaptan senin yokluğunda zaafiyete yakalandı 50 kilo oldu :rolleyes::rolleyes:

bende olmasam napardın nasıl kilo verirdin bilmem kaptanım:süslü::KK75:

19554131_1871002056559521_389670687912907107_n.webp

:KK70::KK70::KK70::KK60:
dün akşam rüyamda gördüm ki,buraya yeni emojiler eklenmiş hemde baya jan jan lı,dedim 2 gün gelemedim neler değişmiş vayy beee:KK70::KK70::KK70:

Bilinç altına işlemiş işte sensiz buralarda ne cevizler fındıklar kırdık haberin yok:KK53:

Masum bende arkadaşlara katılarak minderleri değiştir diyorum..bide kaça yaptırdın bende döşettircem koltuklarımı da...merak ettim.

Bu arada biz arkadaşız tabiki sadece diyet konuşmuycaZ...

Dondurma bowlingi götürmüş.otur sıfır...:KK70: :KK70:

Tamam ne zaman olsun..adını koyalım
Nare83 Nare83 saydin78 saydin78 Nefs Nefs ecemavi ecemavi
Varmı başka atladığım

ahucum cnm ben toplu yaptırdım, 3 lü ve 2 tekli kaplama +boyama
köşe koltuk yapımı
6 sandalye+1 masa +1 sehpa orta+3 servis sehpası boyaması 5,250

masa ve sandalyeyi ben ayrı aldım

ben ctesi gelebilirim ancak

begum75 begum75
küçüle küçüle puffff hava olup uçmuş olabilir :p

uçacaksın uçacaksın havalara uçacaksın:halay::halay::halay:
hala korkuma kantara çıkamadım yarın böyük gün:ıslık::ıslık::ıslık::skandal:

Nasıl götürdüm bilirsin :KK70::KK70::KK30:

Evet bir daha gitme özlendin çok:KK19:İşlerini bitir çabucak:21:

afiyet bal olsun bol bol gıda olsun vitamin olsun,yağ olmasın:KK76:
işlerimi bıraktım patronada dedim büyük patron Ausencia Ausencia çağırıyor :cool:hasretimden prangalar eskitmiş:KK35:, tamam sorun değil sen raporları yarın teslim etsende olur dedi,ama teslimattan sonra muhasebeye bi uğra da dedi acaba ne demek istedio_O:KK70:

işlerimi bıraktım patronada dedim büyük patron Ausencia Ausencia çağırıyor :cool:hasretimden prangalar eskitmiş:KK35:, tamam sorun değil sen raporları yarın teslim etsende olur dedi,ama teslimattan sonra muhasebeye bi uğra da dedi acaba ne demek istedio_O:KK70:
Ahaha maaşına zam işine son demiştir :KK70::KK70:Olmadı hatta işe yaradı ciğer :sampiyon:

Teşekkür ederim kaptaniçem akşam tarifi alıp kaçtım yazamadım. Hazır ettim çorbamı yanına da maydanoz yeşil elma ve tarçından ödem atıcı suyumu da hazırladım onu da içiyorum inşallah yarın sabaha gelir 70liler. :dua:

Evet o yüzden dün itibariyle başladım spora yeniden, düzenli olarak da devam edeceğim.

Ben de sabah yumurta ve peynirli kahvaltı yaptım ödem suyumu da yaptım içiyorum. Klasik olanını yaptım ama haftasonu greçkayla kinoa alıp bir de öyle denerim bu ara bana bol bol lazım zaten vicdan.:halay:

Geleceeeeeeeeeeek ...kaçarı uçarı yok ... en az eksi 1.3 kg gider vicdanla ... en az ...:halay::halay:

geçmişş olsun canımmm .. spor yapınca bazen çok yükleniyoruz vucuda dikkat etmek lazım...

evet canım benim , tamamen zorlama , artık zangır zangır titriyordum son 20 sn de

İşe yaradı kabullenmem gerekiyormuş demek ki:KK70:

Söyledim kaptanım cevabını yazarım:KK53:

Gelmiiiş gelmişşşşşşş , o da hasretime eriyip bitmeme dayanamamış :confused::confused::confused:

Sabaha kadar uyuyamayan ben çocukları okula gönderince bi uyumuşum saat 12.15 ti uyandığım..bissürü iş güç ammaaaannn bitmiyor anacım bitmiyor..

kız uyuyup şişme mübarek perşembe :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

bundan sonra her hafta börülce salatası ve mücver yicem. :KK70:

Güzel sebepler :KK70: :KK70:

Niye korumaya geliyor yahu, erkenden gelse ya :KK70:

6 ay giriş yok listeye şimdi ona , kural gereği .

hele bi eve dönsün , liste dışı takılmaya ikna edeceğim ....

bi dondurmam vardı onuda çok gördünüz bana morallerim eksilere düştü:confused::KK12::63::KK70:

:KK3::KK3:geldum geldum:KK55::KK55:

geliyorruummm:KK55::KK74:

bende olmasam napardın nasıl kilo verirdin bilmem kaptanım:süslü::KK75:

oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy begümüm , takımın minnak böğürtlenli dondurması :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

özledim ve valla ... her gün gelmesine alıştıklarımız görünmeyince bi boşluk oluyor .

Sorma bu arada bence bu cuma sennden aşağıdayım :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Back
X