Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
• Vicdan Çorbası
2 kabak, 2 soğan, 2 domates, 2 yemek kaşığı bulgur, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı, 1 demet nane, 1 demet maydanoz, 1 demet dereotu, kuru nane, istenirse pul biber, sarımsak az tuz 5-6 bardak su ile haşlanıp blender sonrası veya taneli olarak büyük bir kase içilebilir…
irmae netteki dilara koçak tarifi bu ... öğle akşam birer büyük kase içiyorsun sanırım . sabahta proteinli kahvaltı ... diye biliyorum .
Spor. En etkili incelme kisa zaman içinde
Yarın bakacağım inş
Ahhh bi taş geldi kafama..
Ahanda bi tane daha...sağdan soldan geliyolar...kilo vermek farz oldu...
Kaptaniçem klasik tarif vermiş ben şöyle yaptım.az zeytin yağı ile soğanı sarımsağı kavurdum içine apaçık biber salçası koydum domatesleri attım çevirdim kabakları artım çevirdim bulgur yerine kinoa ve greçka (karabuğday) attım göz kararı birer kaşık onları bi güzel haşladım..sonra bahçeden elime ne ot geçtiyse topladım maydonoz ve dere otu azdı nane kuzu kulağı falan doğradım attım kapağınkapayıp altınıda kapattım..sabah yumurtalı kahvaltı öğlen akşam yoğurtla çorba yedim bakalım cuma ola hayrola
geçmişş olsun canımmm .. spor yapınca bazen çok yükleniyoruz vucuda dikkat etmek lazım...Sırtım ağrıyor .. sanırım ben plank süresinin gaitasını çıkarıyorum![]()
İşe yaradı kabullenmem gerekiyormuş demek kiO zaman heeep konuşalım nehirrrrr![]()
nehirnil111 begüme de kiiiii ; tez zaman dööön .... kaptan senin yokluğunda zaafiyete yakalandı 50 kilo oldu
![]()
İşte motivenin hası buuu !
Olmayan kıyafetlerin olması .... sonra sırada onların bol gelmesi ve yenilerinin alınması var kiii ; tadından yenmez nisacım
Aynen kuzum ... her sıkıntı bir imtihan .
mücverwhite lily
Anaaaaaaaaaaaaaaaaaam hiçte merak etmedim o başka sebepleri![]()
Bu arada aklımdayken yazayım ... exmadon'un da sorunları düzeldi
Bi hafta daha bekleyeydi , listeden ayrılmamış olacaktışimdi hava atıyor bana ...6 ay sonra korumaya gelirim yanına diye
hadi inşallaaaah .
Bak ex diyince @Antepia27 geldi aklıma niçinse ... dönüş yoluna geçiyordu ... yineee sessiz![]()
Masum bende arkadaşlara katılarak minderleri değiştir diyorum..bide kaça yaptırdın bende döşettircem koltuklarımı da...merak ettim.Eki Görüntüle 2017085 Eki Görüntüle 2017086 Eki Görüntüle 2017087
kızlar koltuklarım geldi, ama renk ofsayt yani capicino rengi diye konuştuk bu bildiğiniz lila, hadi değişik dedin ama kumaş rengi uymamış bu mobilyaya ,
nasıl keyfim kaçtı
Dondurma bowlingi götürmüş.otur sıfır...herkese gunaydin
artilarimi temizledim cok sukur regl beni mahvediyor. bitmek uzere.
dunku menumu yazayim
sabah bir dilim ekmek kadar olan iki kucuk dilimin arasina beyaz peynir tost bol maydanoz cay
ogle domates corbasi ve bol akdeniz salata lorlu
aksam oncesi bir kofte//bir kayisi
aksam kuzenlerle bowling yapildi spor sayyilir belki.bowling sonrasi iki top serkersiz dondurma
2.5 lt su
yesilcay
kiraz sapi aralardaki caylar
bugun kahvaltimi bir kayisi 7 8 dal maydanoz ve yesil cayla gecistirip oglen arkadaslarla anlastik kahvalti yapacagiz ve ben kahvalti sonrasi guni kapatacagim))
spor yapsammi bugun
Tamam ne zaman olsun..adını koyalımAngaralılar bi buluşma ayarlayın artıkın ...
Oooooo bu ne ya ? Korku filmi gibi.
Ben gidip konuştum bugün . Bu çocukta 11-12 yaşlarında .. yusufun iki katı boyu .. güzel konuştum ..laftan anlayacak temiz yüzlü bir çocuk .. epey bir konuştuk bahçede , diğer çocuklarda toplandı . Abla ne iyi biri dedi bi tanesi arkamdan (ayyy evet iyiyi geçtim abla dedi)
Bir daha olursa diye de Yusufu uyardım , iki türlü çocuk vardır annecim dedim bu yaptığının yanlış olduğunu anlayıp , bir daha yapmayanlar ile yarın daha da hırslanıp aynı kötü sözleri sana söylemeye gelecek olup peşinede sakkınnn anne babana söyleme diye tehditler ekleyecek olanlar ... bu 2.si olursa ne yapacağını biliyorsun dedim .
Çok zor ya .
Şöyle uzaktan dinliyorum küfürler havada uçuşuyor![]()
begum75 begümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm evlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat
Açaydımmmmmmmmmmm kollarımıııııııııııııııııııııı gitmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee diyeydimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gel dondurma ye diyeydimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Bana bi sıcaklık , bi yakınlık hisset banaaa
Hadi bakalım , işleri bitir de gel ... kaynatalım azıcık kim şişirdi bizim elifimizi
İşte bu yaaaa. süper iradeni yaradan kurban ...akşamı da atlatacaksın eminim
ada adaaaaaaaaaaaa
izinde de olsa menü yazmayı zorunlu kılacağım sana .... sanki o gelenler gitmiyor gibi hissediyorum da
Ben bunları şimdiden bırakayım da sana ...cuma beni uğraştırma
amaaaaaaaaaaaaaaaan eflal amaaaaannnnnnnn valla dakka başı mesajla taciz ederim , pikniği burnundan getiririm bak
yarın menü yazdığında ucundan şunun tadı , bi çatal bu .. tek satır olmasın .
Zaten daha eksileri görmedik bu 2 gün çooooooooooook önemli .
akşam tavuk salata nereye gitti mimu ... bence azaltma çoğaltma bozma listeyi
bence de fotoğraftan rengi farklı çıkmıştır .
güle güle kullanın canım
ahhhh mumu ahhhh diyorum ...kenara çekiliyorummm![]()
nehirnil111 begüme de kiiiii ; tez zaman dööön .... kaptan senin yokluğunda zaafiyete yakalandı 50 kilo oldu
![]()
ciğer mi hemide bensiz yedin![]()
dün akşam rüyamda gördüm ki,buraya yeni emojiler eklenmiş hemde baya jan jan lı,dedim 2 gün gelemedim neler değişmiş vayy beee![]()
Eki Görüntüle 2017206
Bilinç altına işlemiş işte sensiz buralarda ne cevizler fındıklar kırdık haberin yok![]()
Nasıl götürdüm bilirsin
aynen böyle yedin demi
anaaa neler neler kaçırmışım desene![]()
Masum bende arkadaşlara katılarak minderleri değiştir diyorum..bide kaça yaptırdın bende döşettircem koltuklarımı da...merak ettim.
Bu arada biz arkadaşız tabiki sadece diyet konuşmuycaZ...
Dondurma bowlingi götürmüş.otur sıfır...![]()
Tamam ne zaman olsun..adını koyalım
Nare83
saydin78
Nefs
ecemavi
Varmı başka atladığım
Nasıl götürdüm bilirsin
Evet bir daha gitme özlendin çokİşlerini bitir çabucak
![]()
Ahaha maaşına zam işine son demiştiruçacaksın uçacaksın havalara uçacaksın
hala korkuma kantara çıkamadım yarın böyük gün
afiyet bal olsun bol bol gıda olsun vitamin olsun,yağ olmasın
işlerimi bıraktım patronada dedim büyük patronAusencia çağırıyor
hasretimden prangalar eskitmiş
, tamam sorun değil sen raporları yarın teslim etsende olur dedi,ama teslimattan sonra muhasebeye bi uğra da dedi acaba ne demek istedi
![]()
Ahaha maaşına zam işine son demiştirOlmadı hatta işe yaradı ciğer
![]()
Teşekkür ederim kaptaniçem akşam tarifi alıp kaçtım yazamadım. Hazır ettim çorbamı yanına da maydanoz yeşil elma ve tarçından ödem atıcı suyumu da hazırladım onu da içiyorum inşallah yarın sabaha gelir 70liler.
Evet o yüzden dün itibariyle başladım spora yeniden, düzenli olarak da devam edeceğim.
Ben de sabah yumurta ve peynirli kahvaltı yaptım ödem suyumu da yaptım içiyorum. Klasik olanını yaptım ama haftasonu greçkayla kinoa alıp bir de öyle denerim bu ara bana bol bol lazım zaten vicdan.![]()
geçmişş olsun canımmm .. spor yapınca bazen çok yükleniyoruz vucuda dikkat etmek lazım...
İşe yaradı kabullenmem gerekiyormuş demek ki
Söyledim kaptanım cevabını yazarım![]()
Sabaha kadar uyuyamayan ben çocukları okula gönderince bi uyumuşum saat 12.15 ti uyandığım..bissürü iş güç ammaaaannn bitmiyor anacım bitmiyor..
bundan sonra her hafta börülce salatası ve mücver yicem.
Güzel sebepler![]()
Niye korumaya geliyor yahu, erkenden gelse ya![]()
ciğer mi hemide bensiz yedin
bi dondurmam vardı onuda çok gördünüz bana morallerim eksilere düştü
geldum geldum
geliyorruummm
bende olmasam napardın nasıl kilo verirdin bilmem kaptanım![]()
uçacaksın uçacaksın havalara uçacaksın
hala korkuma kantara çıkamadım yarın böyük gün
afiyet bal olsun bol bol gıda olsun vitamin olsun,yağ olmasın
işlerimi bıraktım patronada dedim büyük patronAusencia çağırıyor
hasretimden prangalar eskitmiş
, tamam sorun değil sen raporları yarın teslim etsende olur dedi,ama teslimattan sonra muhasebeye bi uğra da dedi acaba ne demek istedi
![]()