- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.627
- 598
merhaba canım, yazdıklarınla hep pozitif enerji alıyorum senden nedenseayrıca sende bu tempo ve azimle gayet güzel kilo vereceksin inanıyorum
kuzum sabah kilom çok iyiydi bakalım yarın ne olacak.fazla çıkarsam kesin ödemdir, zira çok dikkat ediyorum, akşam da çocuklarla gezeceğiz artık kaç bin adım atarım bilmiyorum, kucağımda 16 kg lık oğluşum olacak, normalde çok hareketli ama gezmeye gidersek tepemden inmiyor
![]()
Di miii yaaaa çok pozitif , çok şekerleme

İyi ki gelmiş diyorum bende ...
Canım şöyle hedefe ulaşınca özdilekte bi buluşalım senle ... baksana ankara tayfası hava atıyor ... bizde o gün felekten bi gü çalarız

Sanırım o düzen değiştiğinden bu kadar hızlı gidiyor. Gitsin de zaten. Yaşıtlarım abla demeye başlamıştı. Kilo insanı çok değiştiriyormuş.
Bilmiyorum sizde de oldu mu ama ben ayna karşısında sürekli popoma bakıyorum. Hatta dışardayken de mağaza camlarından gözüm sürekli orada. Elimle yokluyorum küçülmüş mü diye bakıyorum. Geçen gün erkek arkadaşıma yakalandım o halde. Uzuuun uzuuun baktı. Nası açıklayacağımı şaşırdım![]()
Ayyyy ben çok bakmıyorum herhalde kendime ... geçen pazardan bi elbise aldım dedmiştim ... onu giyince foto çektim ...anaaaam kendime ilk kez zayıf geldim ... eşime dedim arada şöyle yolda yürürken falan arkadan kameraya çek beni