Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bence cok güzel biliyomusun ben bıraksam bugünde 1 kilo alırım sen sadece 2 haftada 1 kilo almışsın bunu yarısı ödem desek geriye bir şey kalmıyor yerleşmeden bunu yoolllaman kolay bu hafta sıkı asıl kuzum.
haklısın canım yerleşmeden kış kış yapmalıyımmm :KK66:) evet ödem var eğer dün maydanoz suyu yapsaydım kesinlikle bi -300 daha giderdi..... hiç bişey yapmıyorum yeşil çay dahi içmiyorum...
Benim çok eksilmedi ama sanırım stresle birikenler son günde yapınca çok gitmedi.
Ben tadını çok ragatsız edici bulmadım, daha önceki detoks çorbalarından daha lezzetli en azından ama yeşillik baskın baya. Biraz azaltıp tuzunu galan ayarlayınca daha rahat da yenilebilir. Ben de sevdim.

Canım konudan bağımsız olacak ama tartından memnun musun, ben de tartı değiştirmeyi planlıyorum da..
canım ben çook memenunum bir kere diyetisyene gitmiştim sabah tartılıp gittim diyetisyen tartısıyla aynı çıktı .... çünkü evden çıkmadan kıyafetlerimle tartıldım ki orada da öyle çıkacak mı diye aynısı çıktı.... ben memnunum tavsiye ederim..

Bu hafta benim başımı o yaktı kuzum birde konu idrar yolları olunca şişlik konusunda daha hasas bir hastalık bunuda bu dönemde teçrübe ettim
Sen nicin kullandın ?
Canımm dişime kanal tedavisi olmuştu diş kökü iltihaplanmış onu kurutmak içinn haladaa bencee geçmedii :( :( :( Amaa şükür ağrım sızım yokk

haklısın canım yerleşmeden kış kış yapmalıyımmm :KK66:) evet ödem var eğer dün maydanoz suyu yapsaydım kesinlikle bi -300 daha giderdi..... hiç bişey yapmıyorum yeşil çay dahi içmiyorum...
Hadi hadi toparlan kuzum sallmak bize yakışmaz bilmedigimiz teçrübe etmedigimiz şeyler degil onca kilo boşa gitmesin.....
Göreyim eski adayı:))))

Canımm dişime kanal tedavisi olmuştu diş kökü iltihaplanmış onu kurutmak içinn haladaa bencee geçmedii :KK43: :KK43: :KK43: Amaa şükür ağrım sızım yokk
Geçmiş olsun
Bende impilat için kullamdım kuzum o dönem yavas kilo verdim ama yinede verdim bir yerde okudum metayı yavaslatıyor sanırım bazsıda ödemde yapıyormuş tabi doktolarımız daha iyibilir irmae irmae kelebekolacam kelebekolacam
Her neyse cabuk gider canını sıkma kendini bırakma zaten öyleyse daha cabuk gider :KK19:

Geçmiş olsun
Bende impilat için kullamdım kuzum o dönem yavas kilo verdim ama yinede verdim bir yerde okudum metayı yavaslatıyor sanırım bazsıda ödemde yapıyormuş tabi doktolarımız daha iyibilir irmae irmae kelebekolacam kelebekolacam
Her neyse cabuk gider canını sıkma kendini bırakma zaten öyleyse daha cabuk gider :KK19:
Hayırlısyla inşallahh tezz giderr güzelimmmm 1 yıllık emek evrdim.Artık kgg gelmesinn hiççççç

canım ben çook memenunum bir kere diyetisyene gitmiştim sabah tartılıp gittim diyetisyen tartısıyla aynı çıktı .... çünkü evden çıkmadan kıyafetlerimle tartıldım ki orada da öyle çıkacak mı diye aynısı çıktı.... ben memnunum tavsiye ederim..

Sağol canım o zaman ben de gönül rahatlığıyla alabilirim.

Boy 1 68
Yaş 36
Nisan ayında 97.7 ile basladım simdi 81
Süpersin canım süperrrr maşallah. Ben Ağustosta 93 ile başladım martta bi 74 e indim sonra gerisin geriye aldım ve şimdi 79 kiloyum.

Boy: 1.62-63-64 herhangi biri :-)
Kilo: 79.4

Seninle yol arkadaşı olalım mı 60 lara doğru :KK66:

ramazanın son günü 66,800 idim canımm ...inşallah gider bide ilaç kullanıyorumm yaaa zor tutuyorum iştahta kendimi...spora başladım çook sükür günlük 1 saat 15 dakika yapıyorum ..
Kızlar yazmış bende katılıyorum canım.
Diyetsiz bu kilo iyi sadece yerlesmeden gönder..
Spora baslamissin daha hızlı gider...

geldim güzeller :KK3::KK3::KK3:

hemen geçmişe dönüp toparlama yapayım ... Bugün maalesef kapanacak olan 10. takımın listesi de bende . onu sabah ayarladım bir daha kontrol edeyim ..

Bir kaç konu var açılan bakmam gereken , ertelersem unuturum . o_O

1 saat kadar evdeyim ..hemen turbo takayımmmmmmmmmmm ... bu arada azıcık daha eksi gelmiş bana :KK71:

geldim güzeller :KK3::KK3::KK3:

hemen geçmişe dönüp toparlama yapayım ... Bugün maalesef kapanacak olan 10. takımın listesi de bende . onu sabah ayarladım bir daha kontrol edeyim ..

Bir kaç konu var açılan bakmam gereken , ertelersem unuturum . o_O

1 saat kadar evdeyim ..hemen turbo takayımmmmmmmmmmm ... bu arada azıcık daha eksi gelmiş bana :KK71:
senin turbonun markası nedir canım :KK66:

Günaydın güzellikler hayırlı cumalar

Kaptanım bir gün koltuklarımı aldılar, bir gün arkadaşdaydım akşama kadar, klima takıldı, çamaşırlık takıldı sil süpür bitmedi bir türlü. Bugün de çocukların yatakları geliyor inşallah, odalarını boşaltıyorum. Dün cısları fazla kaçırdım ama şükür -deyim. Ödem gitti hiç değilse

Geçen hafta : 79
Bu hafta : 77,7
Fark : 1,3
Yüzde : 1,65 %

tebrikler kuzum, buradan ayrılmak yok bir daha:KK60:

:KK57::KK57::KK57:
Çokkkk iyi 2 kilo..
55 lere inmissin :super::super:
Maşallah...
Benimde olsun :63::63::63:

Çokk iyi canım Tebrikler.
Haftaya kullanırsın haladan gideni.

Kuzummm niye uzuluyorsun gitmiş işte.
Bi hafta az bir hafta çok verirsin.

Yavrum o sporlara yürüyüşe hakkindi zaten.
Emeginin karşılığı bu işte.
Tebrikler.

Tebrikler canım eksi eksidir inşallah haftaya daha çok gider.

Tebrikler efserim.
Sen bu hafta cok zor sinavlardan gectin.
Sonuç çok iyi bence

teşekkürler canım, :KK68:

Aminnnn ben işte bu yüzden yıldımmm emeğimin karşılığını alamadım çook sabrettim geçtiğimiz aralık sonuda başlamıştım diyetime çoook sabrettim... veeee inann kaçamak yapmadım çook nadirdi o dönem kaçamaklarım ama gitmedi kilooo yıldım nisandan sonra cozuttum içimden gelmedi artık... artı diyetimin yanında ayağımı belimi incitecek kadar sporda yaptım ... sonuç istediğim gibi değil bırak istediğimi istediğime yakın bile kilo veremedim işte bu yüzden yıldımmmm sıkıldım yoruldummmm motivem bozulduuu evet ramazanda bi 66.800 gördüm sonra yine artılardayım işte birazdan kilo bildirimi yapacam zaten ...
ada ada sonuçda verdin mi, verdin, inceldin mi, inceldin, neden böyle negatif düşünüyorsun, kızıyorum sana hemşom:KK60:

Eki Görüntüle 2017498
Diyet hic yapmadim haliyle sonuc bu ....
çok almamışsın maşallah:KK9: ben olsam 4-5 kg gelmişti:mad:
Benim çok eksilmedi ama sanırım stresle birikenler son günde yapınca çok gitmedi.
Ben tadını çok ragatsız edici bulmadım, daha önceki detoks çorbalarından daha lezzetli en azından ama yeşillik baskın baya. Biraz azaltıp tuzunu galan ayarlayınca daha rahat da yenilebilir. Ben de sevdim.

Canım konudan bağımsız olacak ama tartından memnun musun, ben de tartı değiştirmeyi planlıyorum da..

canım bende fakir kullanıyorum ve memnunum, diğer tartılara göre fazla tartıyor ama laf aramızda, diğerleri az tartıyor,

Geçen hafta: 71,6
Bu hafta: 71
Fark: 0,6
Yüzde: 0,837

tebrikler canım

Süpersin canım süperrrr maşallah. Ben Ağustosta 93 ile başladım martta bi 74 e indim sonra gerisin geriye aldım ve şimdi 79 kiloyum.

Boy: 1.62-63-64 herhangi biri :-)
Kilo: 79.4

Seninle yol arkadaşı olalım mı 60 lara doğru :KK66:

betüs sen benim orti mi elimden mi alıyorsun bakayım :-)

Son düzenleme:
Back
X