Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende kilo bildireyim
Vicdan bi günde yapıyormuş ne yaparsa ikinci güne faydası olmadı malesef
Vicdana başlamadan 72.3 tü bi günde -1 verdirdi
Geçen hafta 71.8
Bu hafta 71.3
Fark -500
Bende bi d vitamini falan baktırsam iyi olacak artık 3 haftada -500

a haaaa günün aus şoku .... bunu beklemiyordum ... metasını yediğimin ... valla en az 1 diyordum kafamdaki hesaplarda ahu ... hem de biri dolmalı da olsa 2 gün vicdana ...

demek ki artık , değişik şeyler zamanı .... öyle herşeyin ucundan ucundan bakıp 1 kilo verme zamanı 80 li kilolarda idi ... o zaman yağ fazla idi vücutta ...her halikarda gidiyordu ... şimdi yağ yakman gerek eni konu ... bu 500 gr.cığın sebebi kesinlikle bu bence .

Yokkkk artikkk.....
Durrr da yeterr...
:deli::deli::deli::deli:
Tartıldım maalesef 56.1 çıktım. :63: :63: :63:

Geçen hafta : 56.6
Bu hafta : 56.1
Fark : 500
Yüzde : 0.88

maalesef miiiii ?
Bence çok iyi .... 56 diyorduk , 100 gr .için maalesef mi olur yahu ?

hadi hadi gel yamacıma bekliyorum 55 lerde

Kaç oldun:KK57:uçacaksın yakında ya:KK57:

55 ler diyelim :confused::confused::confused::confused: sen ilk mezuniyet haftanda aldın mı bakem :sinirli:

tebrikler ahum:nazar::KK9:

nedir bu böyle:confused:

efkarlarndı kafayı çekiyor bence :rolleyes: bize de dukan birası diye yutturuyor DelyDoly DelyDoly :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
şimdi arka fona da enişte geçecek , bi türk sanat musikisi patlatacak içli içliiii .... :KK71:

Yeminle uçacak...
Yahuu hatunn eridi gitti..
Bide bize minnakk diyodu.
Kapakk olsun bize
:p :p :p :p

Ben örnek teşkil etmek uğruna eriyorum zaten :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: tamamen amme hizmeti :KK70:

a haaaa günün aus şoku .... bunu beklemiyordum ... metasını yediğimin ... valla en az 1 diyordum kafamdaki hesaplarda ahu ... hem de biri dolmalı da olsa 2 gün vicdana ...

demek ki artık , değişik şeyler zamanı .... öyle herşeyin ucundan ucundan bakıp 1 kilo verme zamanı 80 li kilolarda idi ... o zaman yağ fazla idi vücutta ...her halikarda gidiyordu ... şimdi yağ yakman gerek eni konu ... bu 500 gr.cığın sebebi kesinlikle bu bence .

maalesef miiiii ?

55 ler diyelim :confused::confused::confused::confused: sen ilk mezuniyet haftanda aldın mı bakem :sinirli:

efkarlarndı kafayı çekiyor bence :rolleyes: bize de dukan birası diye yutturuyor DelyDoly DelyDoly :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
şimdi arka fona da enişte geçecek , bi türk sanat musikisi patlatacak içli içliiii .... :KK71:

Ben örnek teşkil etmek uğruna eriyorum zaten :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: tamamen amme hizmeti :KK70:
Hahahhaaa kaptaniçemm ne güldümmmm yaaa hahaha alemsinnn :confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Ayy Sağol canım...
Kiz beni yakalarsin da kaptanii ne etcegiz..
Onu yakalamaya var mısın?
:deli: :deli: :deli:

onun eşi daha fazlasına müsade etmez, benim eş memnun hiiiç verme yeter demiyor:KK45:

söylemem ki artık .... sabahta sordu ... 55 ler ucundan dedim :KK70: bak tamam dedi (kıyamıyor işte ) 55 ten başka inmek yok :rolleyes: 2-3 kiloyu da farketmezz ... spora daha asılıp ...sarkık ve dikitleri :KK70: toparlamam kas yapmam lazım .... eeee kas yaparken şişmemek için yağda vermem lazım ...

Bu hafta diyetisyene bir gideyim , kas yağ oranıma bakayım ... yolumu çizeyim ...

gerçi onun tartısı +1.3 tü canımı sıkacak :KK71:

Maşallah kuzum :nazar:tebrikler :KK73::KK73:

Canım benim şu an listede değilsin . Cumadan cumaya net kilo bildirimin olması için bu sabah ki kilonu kayıt altına alabilirim dilersin .

:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73: tebrikler morticannnn .... sabah gelmediğin içinde :63::63:

Bende sanırım bundan 10 gibi yapacağım ... sabah sabah zor geldi ... Level 1 değil , 2 zor .

o Hala kazığı 300 gr.dan önümüzdeki haftaya yatırım olur şimdiden :halay::halay:
:halay:

Eflal canım dediğim gibi fırsatın olursa öğlen yemekten önce bir daha tartıl ...sen kahvaltı da etsen ...ilerleyen saatlerde ve wc olunca daha eksi çıkıyorsun ... şişliğin genelde sabah saatlerinde .
Bir öneri diye sunuyorum . Şimdilik 400 gr . alıyorum baz .
Aslında 73 e çıktığını düşünürsek , yine 900 gr gitmiş 4 günle ... zaten çok az verenlerde de bu civarda oldu ... yani çokta hüsran değil canım

Darısı başına canım .... yani yüzdesel olarak :halay::halay::halay::halay:

teşekkürler fatmacım , sende tez zamanda 95 i gör inşallah :KK19:

:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

sabaha kadar gülsen yeri imiş hedefe :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

tebrikler hayrişim :KK9::KK9:

oooo lalalalallala nın dibini sıyırmışsın resmen :KK73::KK73::KK73::KK73: resmen haftaya 6 lı rakamların sinyali gelmişş

Kız benim heybetim hala var sen merak etme ... kemiklerim iri benim :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Olsun canım benim 200 2oo de olsa o kazulet artılardan hepsi iyidir ...

bak tekrar 52 lere bi şey kalmadı :KK19:
Geliyoooooor 60'lar geliyooooor :KK76::KK76::KK76:

yinede vermişsin tebrik ederim kuzum, moral bozmak yok

teşekkür ederim kuzum, akşam çok güzel bir rakam vardı ama sabaha aynı kaldı maalesef, ödem değilde nedir anlamadım.

teşekkür ederim canım az kaldı inşallah

ooo maşallah kuzum. bireysel 1. sen olacaksın:KK71:

tebrikler tatlım

geçen hafta gayet güzel verdin, buna rağmen yine verdin mortim çoook tebrikler:KK71:

tamam kaptanım sbah olmazsa akşam yapacağım . 3 hafta level 1 diğer 3 hafta level 2 yapılacak bu arada:KK5:
Teşekkürler Saraycam. Ben de seni tebrik ederim çok:KK9::KK9::KK9:

Kaptan bu ne :confused::confused::KK9::KK9::KK9::KK73::KK73::KK73::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Tebrik ederim fıstıklar çok güzel rakamlar vermişsiniz :KK9::KK9::KK9::KK73::KK73::KK73:
Teşekkürler tatlımmmm:KK4::KK4:

:KK57::KK57::KK57:
Çokkkk iyi 2 kilo..
55 lere inmissin :super::super:
Maşallah...
Benimde olsun :63::63::63:

Çokk iyi canım Tebrikler.
Haftaya kullanırsın haladan gideni.

Kuzummm niye uzuluyorsun gitmiş işte.
Bi hafta az bir hafta çok verirsin.

Yavrum o sporlara yürüyüşe hakkindi zaten.
Emeginin karşılığı bu işte.
Tebrikler.

Tebrikler canım eksi eksidir inşallah haftaya daha çok gider.

Tebrikler efserim.
Sen bu hafta cok zor sinavlardan gectin.
Sonuç çok iyi bence
Sen ne diyorsun ya anam ağladı bu hafta:KK70::KK70::KK70:

Harikasın maşallah

Çok iyi canım ya maşallah

Vaavv vav diyorum canım tebrik ediyorum maşallah

İnşaallah canım, elimde değil sinir küpüyüm şu aan

Tebrikler canım

Tamam tartılırım canım

Sağol canım

Tebrikler canım

Haklı olabilirsin canım, bugünden itibaren normal liste olacak
Teşekkür ederim canım:KK200:

Selam kızlar hayırlı cumalar.
benden artı var, 74 kiloyum :oops:
bi türlü adapte olamıyorum yaa. zaten evde olmaktan o kadar sıkıldım ki ofise başlamak için yanıp tutuşuyorum.
kv geldi umreden ama istanbula gelemedi gitti. misafirlerini agırlıyormuş. ee o gelmeden ben ofise yine gidemiyorum.
eşim haftanun 6 günü sabah 7 akşam 8 çalışıyor. yalnızlık ve asosyallikten sıyırmak üzereyim. çok bitkinim ve üzerimde herşeye karşı atalet var. bayram sonras kondisyon bisikletini de biraktım :duduk:
herşeyi işe başlayınca diye başlayan sözcüklere yükledim. hiç anlamlı değil ama elimde değil maalesef.
hiçbişi yapasım yok ki siteye geleyim.
neyse herşeyde bi hayır vardır. zaten diyet yapsamda veremiyordum diyoırum. belki hormon düzenim normale dönmüş vucudum dinlenmiştir. en kısa zamanda yeniden başlarım diye umuyorum.
:bicak:

Yavrummmmm bana bke hesaplatma şimdi ... ama dur allasen diyen hatun 1.83 boyunda 65 kilo :halay::halay::halay::halay::halay:

BU arada düşün sen daha vakit var ... gitmez yavaş gider , liste stressiz gitsin gidecekse de dersen bu güzel rakamla fırlatırız kepi gülüm :KK200:

hadi bismillah ....

yazdıklarınızı okudum ... kilo olarak yakınsınız @Efser ile ... çok iyi gider kendisi bakma bu hafta antibiyotik mağduru olup 400 cık verdiğine ... sana iyi motive kaynağı olacaktır .... senin gibi mezun olup zıbıtmaya meyilli DelyDoly DelyDoly du alın aranıza ... hadi hepiniz önce 70 lereeeeeee :halay:

Bu arada teşekkürler canom , nerden nereye değil mi ?
Girdiğim günü hatırlarsın takıma .
İste gülüm , isteyince oluyor Rabbimin izniyle ....

ada canım seninde yazdıklarını okudum ..
Öyle umutsuz yazmışsın ki ... olmadı ..gitmedi ... eeeee gitmediyse başlangıç 76.8 yazan ada kim :sinirli::sinirli::sinirli:

tam kilo gitmişti .... sen biraz pes edip , biraz ilaç etkisi vs derken biraz geri aldın sadece ....

hadi bakalım , bu isteksiz , pili bitmiş ... umutsuz sözleri duymak istemiyorum ..

Listede de değilsin ... hani onun stresi diyordun , o da yok ...

şöyle güzel bir prog. yap kafanda ..en azından memlekete kadar ...

2 ayın önümüzdek ihafta doluyor evet .... ama bunu konuşmak için henüz çok erken .... bu haftaya odaklan ..izne değil

canım sana da tebrikler , elimde olsa 2 ile çarparım yüzdeni .... o uğraştığında bermuda şeytan üçgeninde ...o stresle ... o km lerce yolla ...
ama münasebetsiz 70 e için için kırıldım ... insan bi 70.9 gösterirdi yahu :rolleyes:

neyse bizde ne yaparız ? haftaya o 70 e küser .... hiç görmeden 69 a geçeriz :halay::halay:

Doğuştan , içten yanmalı dıştan soğutmalı :KK70::KK70::KK70:
Canım yine diyete devam edicem ama olmuyor listeyi zora sokma stresi beni mahvetti, inan sinir makinesi gibi dolanıyorum, ne moral kaldı ne bir şey. Cıs yedim pişman da değilim çok çok sinirliyim.

Halamın geldiği haftayı hep kaybedilmiş zaman olarak gördüm. Genelde o haftalarda spor yapamazdım. Yememe de çok dikkat etmezdim (Nasılsa meta o hafta hızlı çalışıyor diyip karbonu arttırırdım:KK8:). Meğer bu hafta altın haftaymış. Bu kez sancılı sancılı yürüyüşe çıktım. Hatta size söylemedim ama birinde tansiyonum mu düşmüş nolmuş. Gözüm karardı. merdivenden yuvarlanmışım kollarım bacaklarım mosmor :KK70::KK70::KK70: Bir de bişey farkettim regl sancısına tesadüfen çözüm buldum galiba. Önümüzdeki aylarda da deneyecem Callan sanki hafifletti ağrılarımı. Özellikle esneme hareketlerinin belimi bacaklarımı çok rahatlattığını hissettim:KK59:

maalesef miiiii ?

Bende çok istiyorum 55 leri..
Bekle benii geliyorum..
Yaa çok eğlenceli hiç boyle kilo verme isteğim olmamıştı...:21::21:
Amme hizmetin yerine ulaşıyor canım merak etme. :super:

Geçen hafta: 71,6
Bu hafta: 71
Fark: 0,6
Yüzde: 0,837
Tebrikler canım
Yaa niye izine çıkmak istiyorsun..
Listede olmak daha iyi değil mi senin için.
Listeyi zora sokmak istemiyorum
Yokkkk artikkk.....
Durrr da yeterr...
:deli::deli::deli::deli:
Tartıldım maalesef 56.1 çıktım. :63: :63: :63:

Geçen hafta : 56.6
Bu hafta : 56.1
Fark : 500
Yüzde : 0.88
Tebrikler canım
Geçen hafta: 82.9
Bu hafta: 80.9
Fark: 2 kg
Yüzde: 2.41

Mutluyum. :) haftaya 70 leri görürüm umarım.
Vay vay vay süper canım maşallah

söylemem ki artık .... sabahta sordu ... 55 ler ucundan dedim :KK70: bak tamam dedi (kıyamıyor işte ) 55 ten başka inmek yok :rolleyes: 2-3 kiloyu da farketmezz ... spora daha asılıp ...sarkık ve dikitleri :KK70: toparlamam kas yapmam lazım .... eeee kas yaparken şişmemek için yağda vermem lazım ...

Bu hafta diyetisyene bir gideyim , kas yağ oranıma bakayım ... yolumu çizeyim ...

gerçi onun tartısı +1.3 tü canımı sıkacak :KK71:
harika ya, süpersin kaptanım motive ediyorsun, ben ki 59 ları ucundan gördüğüm an cozutan, ablam yanımda olduğunda listelerden ayrılan kişilik, şu an ablam varmış yok yaz gelmiş yok dondurmaymış tatilmiş, hiç bir şey umurumda olmadan yoluma devam ediyorsam bunun müsebbibi sensin seeen.:KK9::KK9::KK9::KK9:

Geçen hafta: 82.9
Bu hafta: 80.9
Fark: 2 kg
Yüzde: 2.41

Mutluyum. :) haftaya 70 leri görürüm umarım.
Tebrikler canım daha ne olsun 70 ler göz kırpmış bile :halay:
Selam kızlar hayırlı cumalar.
benden artı var, 74 kiloyum :oops:
bi türlü adapte olamıyorum yaa. zaten evde olmaktan o kadar sıkıldım ki ofise başlamak için yanıp tutuşuyorum.
kv geldi umreden ama istanbula gelemedi gitti. misafirlerini agırlıyormuş. ee o gelmeden ben ofise yine gidemiyorum.
eşim haftanun 6 günü sabah 7 akşam 8 çalışıyor. yalnızlık ve asosyallikten sıyırmak üzereyim. çok bitkinim ve üzerimde herşeye karşı atalet var. bayram sonras kondisyon bisikletini de biraktım :duduk:
herşeyi işe başlayınca diye başlayan sözcüklere yükledim. hiç anlamlı değil ama elimde değil maalesef.
hiçbişi yapasım yok ki siteye geleyim.
neyse herşeyde bi hayır vardır. zaten diyet yapsamda veremiyordum diyoırum. belki hormon düzenim normale dönmüş vucudum dinlenmiştir. en kısa zamanda yeniden başlarım diye umuyorum.
:bicak:

Hayırlı cumalar canım moral bozmak yok can sıkıntısından yemeğe sarmışsın bende de öyle oluyor adapte olamıyorum:işsiz:Geldikleri gibi giderler inşallah ofise geçersin hemen :KK16:

Cokkk iyi canım maşallah.
Tebrikler.
tesekkurleer :)
Tebrikler canım

Listeyi zora sokmak istemiyorum

Tebrikler canım

Vay vay vay süper canım maşallah

tesekkur ederim eflal :)

Tebrikler canım daha ne olsun 70 ler göz kırpmış bile :halay:

Hayırlı cumalar canım moral bozmak yok can sıkıntısından yemeğe sarmışsın bende de öyle oluyor adapte olamıyorum:işsiz:Geldikleri gibi giderler inşallah ofise geçersin hemen :KK16:

70 ler bekle beni :p çok sağol :)

Back
X