- 30 Mayıs 2017
- 964
- 4.545
- 33
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler canım
Listeyi zora sokmak istemiyorum
Tebrikler canım
Vay vay vay süper canım maşallah
Teşekkürler tatlım ben de seni tebrik ederimmmm
sherym laydmmmm adaptasyon süreci zor oluyor ama hadi hep beraber geri dönelim.. Sen benSelam kızlar hayırlı cumalar.
benden artı var, 74 kiloyum
bi türlü adapte olamıyorum yaa. zaten evde olmaktan o kadar sıkıldım ki ofise başlamak için yanıp tutuşuyorum.
kv geldi umreden ama istanbula gelemedi gitti. misafirlerini agırlıyormuş. ee o gelmeden ben ofise yine gidemiyorum.
eşim haftanun 6 günü sabah 7 akşam 8 çalışıyor. yalnızlık ve asosyallikten sıyırmak üzereyim. çok bitkinim ve üzerimde herşeye karşı atalet var. bayram sonras kondisyon bisikletini de biraktım
herşeyi işe başlayınca diye başlayan sözcüklere yükledim. hiç anlamlı değil ama elimde değil maalesef.
hiçbişi yapasım yok ki siteye geleyim.
neyse herşeyde bi hayır vardır. zaten diyet yapsamda veremiyordum diyoırum. belki hormon düzenim normale dönmüş vucudum dinlenmiştir. en kısa zamanda yeniden başlarım diye umuyorum.
![]()
tesekkurleer :)
tesekkur ederim eflal :)
70 ler bekle beniçok sağol :)
Kız sen bizden zayıf değil misin? Ne aşık atıyon bizim gibi garibanlarlabetüs sen benim orti mi elimden mi alıyorsun bakayım![]()
o e canım, içerikte verseydin
Betüşümüz bekar canısı..
harika ya, süpersin kaptanım motive ediyorsun, ben ki 59 ları ucundan gördüğüm an cozutan, ablam yanımda olduğunda listelerden ayrılan kişilik, şu an ablam varmış yok yaz gelmiş yok dondurmaymış tatilmiş, hiç bir şey umurumda olmadan yoluma devam ediyorsam bunun müsebbibi sensin seeen.![]()
canım ne kadar zamanda kaçtan kaça indin merak ettim?Tebrikler canım
Listeyi zora sokmak istemiyorum
Tebrikler canım
Vay vay vay süper canım maşallah
bak ecoş mavişe aynen bıraktığım gibi tam gaz patronun peşinden gidiyor, maşallahEv bakmaya gidiyorum
gecen hafta 66.5
bu hafta 65.4
Dört günlük basladigimda 67.2idim
Mezuniyeti sana bırakıyorum bu kadar hakkın var ama düzen falan zor ev bakıyoruz annemlerdeyim sabah 8:30 tartıldım anca yazmaya fırsatım oldu
Tebrikler canım daha ne olsun 70 ler göz kırpmış bile
Hayırlı cumalar canım moral bozmak yok can sıkıntısından yemeğe sarmışsın bende de öyle oluyor adapte olamıyorumGeldikleri gibi giderler inşallah ofise geçersin hemen
![]()
Geçen hafta: 82.9
Bu hafta: 80.9
Fark: 2 kg
Yüzde: 2.41
Mutluyum. :) haftaya 70 leri görürüm umarım.
Geliyoooooor 60'lar geliyooooor
Teşekkürler Saraycam. Ben de seni tebrik ederim çok
Teşekkürler tatlımmmm
Sen ne diyorsun ya anam ağladı bu hafta
Teşekkür ederim canım![]()
Selam kızlar hayırlı cumalar.
benden artı var, 74 kiloyum
bi türlü adapte olamıyorum yaa. zaten evde olmaktan o kadar sıkıldım ki ofise başlamak için yanıp tutuşuyorum.
kv geldi umreden ama istanbula gelemedi gitti. misafirlerini agırlıyormuş. ee o gelmeden ben ofise yine gidemiyorum.
eşim haftanun 6 günü sabah 7 akşam 8 çalışıyor. yalnızlık ve asosyallikten sıyırmak üzereyim. çok bitkinim ve üzerimde herşeye karşı atalet var. bayram sonras kondisyon bisikletini de biraktım
herşeyi işe başlayınca diye başlayan sözcüklere yükledim. hiç anlamlı değil ama elimde değil maalesef.
hiçbişi yapasım yok ki siteye geleyim.
neyse herşeyde bi hayır vardır. zaten diyet yapsamda veremiyordum diyoırum. belki hormon düzenim normale dönmüş vucudum dinlenmiştir. en kısa zamanda yeniden başlarım diye umuyorum.
![]()
Canım yine diyete devam edicem ama olmuyor listeyi zora sokma stresi beni mahvetti, inan sinir makinesi gibi dolanıyorum, ne moral kaldı ne bir şey. Cıs yedim pişman da değilim çok çok sinirliyim.
Halamın geldiği haftayı hep kaybedilmiş zaman olarak gördüm. Genelde o haftalarda spor yapamazdım. Yememe de çok dikkat etmezdim (Nasılsa meta o hafta hızlı çalışıyor diyip karbonu arttırırdım). Meğer bu hafta altın haftaymış. Bu kez sancılı sancılı yürüyüşe çıktım. Hatta size söylemedim ama birinde tansiyonum mu düşmüş nolmuş. Gözüm karardı. merdivenden yuvarlanmışım kollarım bacaklarım mosmor
Bir de bişey farkettim regl sancısına tesadüfen çözüm buldum galiba. Önümüzdeki aylarda da deneyecem Callan sanki hafifletti ağrılarımı. Özellikle esneme hareketlerinin belimi bacaklarımı çok rahatlattığını hissettim
![]()
Bende çok istiyorum 55 leri..
Bekle benii geliyorum..
Yaa çok eğlenceli hiç boyle kilo verme isteğim olmamıştı...
Amme hizmetin yerine ulaşıyor canım merak etme.![]()
harika ya, süpersin kaptanım motive ediyorsun, ben ki 59 ları ucundan gördüğüm an cozutan, ablam yanımda olduğunda listelerden ayrılan kişilik, şu an ablam varmış yok yaz gelmiş yok dondurmaymış tatilmiş, hiç bir şey umurumda olmadan yoluma devam ediyorsam bunun müsebbibi sensin seeen.![]()
anaaaaaa mimuya bak sennnn.. Kız sen ne oldun![]()
Bazen öyle bırakmışlık oluyor canım bende hemen hemen son 2 haftadır rahat öyleydim şimdi çabalıyorum işte ufaktan frene bastıminşallah nehirim.
ne yapacağımı aşağı yukarı biliyorum da yapasım yok.
sopalığım dimi
inşallah canım, az kaldı 1 haftaya ofise başlarım. tabi bir de oradaki düzenim var. orayı oturtmadan bişi diyemiyorum işte.
keşke içimde bi istek olsada 4 günlük filan yapıp şu artıların bi kısmından kurtulsam![]()
Dukan birası olarak da bilinen zayıflama kürünün tarifi şu şekilde; bir sürahinin 3’te 2’sini dolduracak kadar kaynamış su koyuyoruz. 2 çay kaşığı yeşilçay, 2 poşet çay ve yarım limon suyunu ekliyoruz. 10 dakika sonra maden suyunu ekledikten sonra kür içime hazır. Gün boyunca aklımıza geldikçe içiyoruz.Kız sen bizden zayıf değil misin? Ne aşık atıyon bizim gibi garibanlarlaHemen gidip kilona bakacağım, sen 63lerde hatırlıyorum
o e canım, içerikte verseydin
Efser
Ah ahhh evli canısı olamadım bi türlü..Her yıl gibi bu yıldan da ümitliyim
![]()
Canımmm çok yogunmuş bu araa ondan bakamam demişti.Biri desin hele bukelebekolacam nerede tatilde mi ?? Islerimi cok yogun ? Diyeti mi birakti ?? Kac kilo suan merak ediyom bu hatun nerelerdeee????
ya aus gece cidden tartıda 83.0 gördüm. Sonra uyuyana kadar ara ara baktım ve inmeye başladı. 81.9 la uyudum ve 1 kilo daha gitmiş sabaha. Öyle korktum ki tüm haftalık emeğim son gün gidecek diye. 83 nedir yahu yuh.vaaay vaaaay vaaaaaay benim white ım lilyayyyy şişştim sabaha mı eksileri mi kaybedeceğim derken beni şişirdin canım burda
süpeeer
ahanda hanimiş 70 ler
muhteşem ve henüz sporsuuuuz .....
geliyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooor
ama şimdilik gördüğüm bir sonuca göre kıl payı bireysel 1.lik kaçmış ... hoş geçen hafta %7 ler %5 ler vardı onlar yine gelebilir
neyse dur bakalım belki ben girerim oralara bir yerlere
şerim şerim şu an beynini ofise başlamaya odaklandırmışsın ... hani klasik salı günü pzt. diyete başlıyorum denir ve 6 gün yenir ya ... işte öyle .
Doğru mu ? değil .
Ama şu an beyninin bu komutunu dinleyerek mutlu olduğunu sanıyorsun . Bunun için sana tek tavsiyem , evdeki sıkıcı aları gel burda bizimle atlat , arada da 200-300 atıverirsin .... daha ne olsun ...der çekilirim .
Oppppppppppps ...haftaya henüz listedesin ... cız mız yok ... yakarımheeee yedin bi de pişman değilsin ... sonra tüm hafta aus un karnı başı ağrısın eflalin artıları diye
hadi hadi hemen toparlanıyorsan ... izne çıksan da çıkmasan da ... haftaya cuma 7. takımın bir parçası olarak burada bizimlesin ve taşın altında hala elin olacak .
benim de geldi gelecek hala ... hele gelince daha çok veriyorum benbana gelmek üzereyken zordu sanıyordum ..değilmiş
Aynen öyle eğlenceli ile karışık stres
canımmmm sizde bana motive ve güç oluyorsunuz .... salar mıydımmmm ? kesinlikle salardım burda olmasam
sen yokken herkes eridi bitti