Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ausencia Ausencia kuzum gilaburu önerdin ya bugün alayım dedim gittim aktara istedim onun suyu var dedi ben bittki filan zannetim bakayım dedim getirdi bir rengi var pespembe iştah acıcı bu güzel bir şeye benziyor dedim içimden :KK45:birde adama sordum şekerli filan olmasın dedim yok abla üzerinde şeker ilavesiz yazıyor dedi eve geldim tadına bakayım dedim demez olaydım :kusmuk:bu kadar ancak kötü olunur yani :kusmuk:
Canım o bir nevi turşu. Evet tadı kötü ama böbrek hastalıklarına kadın hastalıklarına idrar yollarına şifa. Asla pişman olmazsın

inşallah kısa sürede toparlarsın canım
inan insan yeniden doğmuş gibi oluyor
Sağol canım inşallah
Hadi bakalım inşallah daha iyi olacaksinn
İnşallah canım
Ausencia Ausencia takimda yeniyim ama cok sevdim burayi.
Oncelikle canim kaptanim sizi...
Bizleri motive icin cirpinisinizi..
Kim yapar ki sizin yaptiginizi , kimse yapmaz.
Bazen biseye elim gidiyor diyorum kaptanima ne derim yemiyorum .
Bende yeriniz apayri.
Bebis hayirlisiyla gelsin insallah.
Herkes istiyor sartlar uygun ne guzel plur.
Nego Nego ablacim
Kafana takma insallah gidecek o kilolar .
Gram gram da olsa gidecekler.
Cabalamak hic yapmamaktan daha iyi.
İnşallah canım
Birden çıktım canlar ... Yusufu dr a götürdüm .. yine boğazları ..yemek yerken baktım zor yutkunuyor , bir baktım meşhur beyaz iltihapları yine gelmiş mercimek kadar ...
Kbb üniversite hast. den bir randevu alacağım şimdi .
Bu sene başladı , 1-2 ayda bir 5 oldu bu ... en ufak bir şey de hemn boğazına vuruyor .
Yine aldık antibiyotiği geldik maalesef.

Şu randevuyu halledip geleyim
Çok geçmiş olsun canım

Birde adam nasıl ragbeti varsa abla 5 kiloluk al dedi yok tembeligim işere yardı :KK53:çocukla götürürem bunu sen 1 kiloluk ver yeter dedim :KK70:

iyi ya adam eve servimiz var abla diyeydi :KK70:

Seni auran bende yüksek nedesen yaparım tatlım :KK19:bakalım spor inadımı yoksa senmi kazanacaksın :rolleyes:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Sağol canım inşallah

İnşallah canım

İnşallah canım

Çok geçmiş olsun canım

sağol canım benim :KK19:

Şimdi yazacağım yazı bir teşekkür yazısı ..

Bu takıma gireceği zaman , referansla gelmişti . Acaba mı dedim ? Geçmiş yarışma sonuçlarına baktım , biraz çekindim .. bunları da her zaman ki pat pat , açık açık sordum .

Sonra da bismillah dedik yola koyulduk ...

Yanılmıyorsam ... listede hiç artısı yoktu .. artı olduğu hafta tüm paniği ile elinden geleni ardına koymayarak 200 300 ne verebildiyse geldi Cuma gelip çattığında takıma ...

Bazen direncini kırdı , şov yaptı ... Hatta bireysel 1. oldu .

Benim içimde kendi bilmez belki ama yeri çok özeldir . Duruşu , naifliği , zekası , azmi ...

Açıkcası paylaşım alanında düzeltme yapmak için son 55 dk ... ben hala acaba mezun yazmasam mı derdindeyim ..

Sevgili ecemavi ecemavi :KK200:

Sadece kelebekolacam kelebekolacam ın değil , tüm takımın güzel gönüllü ablası oldu ... Gerçekten gördüğüm en güçlü kadınlardan biri.

Ona dair yazacak bir dolu şey var ama gözüm saatte 54..53.. geri sayıyor.

Ecemavi içim rahat değil açıkcası .. seni 65 le mezun edersem , elini bırakmış , yarıda yolda bırakmış hissediyorum ...

Burdayız hep ..devam edeceğiz tabii ki de .. 63 ..60 ... sen nerede durmak istersen :halay:liste de listesiz biliyorum sizler için farketmiyor artık .

Ama yine de dediğim gibi kilo vermen durursa bu mezuniyetle senden çok üzülen ben olurum ....

Takımda , listede olduğun her hafta için sana sonsuz teşekkür ... ciddiyet ve sorumluluğun kitabını yazarsan , başucu kitabım yaparım :KK15::KK15:

Bugünkü menüm
Sabah
Ac karnına 1 büyük bardak elma sirkeli su
1 yumurta
1 kk peynir
1 köz kırmızı biber
1 dilim tam tahıllı ekmek
Domates salatalık
Ara yok
Öglen ile ikindi arası
Mantarlı tavuk sote
Salata
Ayran
Ara bir soda
Galiba bir şey yiyemiyecegim iştahım yok çok şükkür uzun zamandır bu kelimeyi kullanmamıştım ne mutlu oldum :rolleyes:

Şimdi yazacağım yazı bir teşekkür yazısı ..

Bu takıma gireceği zaman , referansla gelmişti . Acaba mı dedim ? Geçmiş yarışma sonuçlarına baktım , biraz çekindim .. bunları da her zaman ki pat pat , açık açık sordum .

Sonra da bismillah dedik yola koyulduk ...

Yanılmıyorsam ... listede hiç artısı yoktu .. artı olduğu hafta tüm paniği ile elinden geleni ardına koymayarak 200 300 ne verebildiyse geldi Cuma gelip çattığında takıma ...

Bazen direncini kırdı , şov yaptı ... Hatta bireysel 1. oldu .

Benim içimde kendi bilmez belki ama yeri çok özeldir . Duruşu , naifliği , zekası , azmi ...

Açıkcası paylaşım alanında düzeltme yapmak için son 55 dk ... ben hala acaba mezun yazmasam mı derdindeyim ..

Sevgili ecemavi ecemavi :KK200:

Sadece kelebekolacam kelebekolacam ın değil , tüm takımın güzel gönüllü ablası oldu ... Gerçekten gördüğüm en güçlü kadınlardan biri.

Ona dair yazacak bir dolu şey var ama gözüm saatte 54..53.. geri sayıyor.

Ecemavi içim rahat değil açıkcası .. seni 65 le mezun edersem , elini bırakmış , yarıda yolda bırakmış hissediyorum ...

Burdayız hep ..devam edeceğiz tabii ki de .. 63 ..60 ... sen nerede durmak istersen :halay:liste de listesiz biliyorum sizler için farketmiyor artık .

Ama yine de dediğim gibi kilo vermen durursa bu mezuniyetle senden çok üzülen ben olurum ....

Takımda , listede olduğun her hafta için sana sonsuz teşekkür ... ciddiyet ve sorumluluğun kitabını yazarsan , başucu kitabım yaparım :KK15::KK15:

Ben niye boyle duygulandim okurken :110:

Bugünün menüsü:

Kahvaltı:
1 dilim peynir
1 dlm tb ekmeği
1 domates
1 yumurta

Öğle yemeği:
1 kase kuru kayısılı yulaf lapası
1 yk zeytinyağlı ıspanak

Akşam:
Hindi fümeli salata
1 kase yoğurt

Yarın yine vicdana döneceğim ama kararlıyım 2 haftada bir kaç kilo atacağım.

Bugünkü menüm
Sabah
Ac karnına 1 büyük bardak elma sirkeli su
1 yumurta
1 kk peynir
1 köz kırmızı biber
1 dilim tam tahıllı ekmek
Domates salatalık
Ara yok
Öglen ile ikindi arası
Mantarlı tavuk sote
Salata
Ayran
Ara bir soda
Galiba bir şey yiyemiyecegim iştahım yok çok şükkür uzun zamandır bu kelimeyi kullanmamıştım ne mutlu oldum :rolleyes:

Çoook iyi menü ... bu saatten sonra zaten yeme gülüm ... acıkırsan da bir kase yoğurtla , biraz meyveye talim (kiraz kayısı tercihim )

Aksam menum degisti
Kabak yemegi
Salata
1 avuc karisik kuru meyve

:super::super::super::super::super:

Ben niye boyle duygulandim okurken :110:

Benim başıma ağrı girdi ..böyle de pis takıntılı bir kadındım .
mesajda attım dört bir koldan ama nasip .

Bugünün menüsü:

Kahvaltı:
1 dilim peynir
1 dlm tb ekmeği
1 domates
1 yumurta

Öğle yemeği:
1 kase kuru kayısılı yulaf lapası
1 yk zeytinyağlı ıspanak

Akşam:
Hindi fümeli salata
1 kase yoğurt

Yarın yine vicdana döneceğim ama kararlıyım 2 haftada bir kaç kilo atacağım.

Çoook iyi menüüüüüü :super::super::super::super:

Yeter ki yemek olsun fizana gider yine de bulurum :KK70::KK70::KK70:

:KK71::KK71::KK71:

Çoook iyi menü ... bu saatten sonra zaten yeme gülüm ... acıkırsan da bir kase yoğurtla , biraz meyveye talim (kiraz kayısı tercihim )

:super::super::super::super::super:

Benim başıma ağrı girdi ..böyle de pis takıntılı bir kadındım .
mesajda attım dört bir koldan ama nasip .

Çoook iyi menüüüüüü :super::super::super::super:

:KK71::KK71::KK71:
Aus ben birkac gündür ögle yemegini canım istemiyorum galiba sıcaktan....

Back
X