Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

dely im geçmişe dönmeden gördüm , iyi değil mi şimdi ?
Napsak acaba azıcık gözünü korkutmak için annenin ? Yemek için bu kadar gözü kara olunmaz ki ...

Gel ben onu teyzemle kanki yapayım :) yaşları da yakındır ... :KK48: teyzem illa ki yiyecek ya , sanırım diyabetik tatlılar kitabı yazacak kadar tatlı öğrendi :rolleyes:
hahaa bencede ikisinii kampaa alalım kuzüm nazii kampınaa :D :D :D :D :D

:KK200::KK200:

Vallaha da aklımı okudun :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: senin kısır ... igdedali igdedali nın mısır :KK70::KK70: için düşünmedim değil :confused::confused::confused::confused:

Ama sonra dedim elleşme aus , şimdi böyle yaparsan haftaya ödülmüzü çalıyor diye 1.liğe oynamaz white :KK70:

Hayıııır olmaz öyle. Cıs hakkım olduğunu bilsem mısırdan yana kullanmazdım. Hem yediğime pişman oldum. Ondan mıdır nedir çoook acıktım midem kazındı sürekli. Onu bugün halledecem ben :KK45:
Menum 07.07.2017 Cuma

Sabah

1 yumurta

1 kk peynir

5 adt zeytin

1 dlm ekmek

2 bardak cay

Ara

1 salata

Öğle

1 tbk barbunya

Akşam

1 kepce corba

2 yk pilav

1 kase yoğurt

4 lt su sade 60 dakika yürüyüş

Iyii geceler kizlar annem hastahanede yattigi icin hem ona akşam ziyareti hemde evin işleri pestilim çıkıyor.
Geçmiş olsun kuzumm:KK200:
Teşekkürler canım:KK200::KK200::KK200:

igdedali igdedali tebrik ederim kuzum hakettin sen.
Teşekkürler Saraycammm:KK19:

igdedali igdedali masallah tebrik ederim bende :nazar::nazar::nazar:

Ausencia Ausencia ausum senide ayrica :KK200::KK200:
Çok teşekkürler
:oops::oops::oops:
Tüm arkadaşlarımızı birinciligimizden dolayı kutluyorum :KK9::sampiyon:iğdedalı ve Ausencia bireysel aldıkları derecelerde dolayı tebrik ediyorum :sampiyon::KK73::halay::rolleyes::KK9::KK71:
Bu hafta senden de bir derece gelecekmiş gibi hissediyorum. Teşekkür ederimm:KK60:

Tebrikler kızlar, Ausencia Ausencia igdedali igdedali çok tebrik ediyorum süpersiniz :KK9:
Teşekkür ederim kuzummmm:KK200:

Tebrikler hepinize hanımlar, özellikle igdedali igdedali ve Ausencia Ausencia takımı sırtlayıp götürmüşsünüz.:KK9:
Herkes elinden geleni yaptı bu hafta gerçekten:nazar::nazar::nazar:

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 525.ETAPEn Büyük TÜRKİYE
(30 Haziran- 6 Temmuz)

TAKIM DERECELERİ

1..............1.756 ....... 7. TAKIM:sampiyon::sampiyon::sampiyon:

2..............1.748........ 14. TAKIM :sampiyon::sampiyon:

3................1.367..... 9. TAKIM:sampiyon:

BİREYSEL DERECELER

1..........%3.98...... Ausencia (7. Takım):sampiyon::sampiyon::sampiyon:

2..........%3.96..... sekerpancarii... (14.Takım) :sampiyon::sampiyon:

3..........%3.90.. .... igdedali ... ( 7.Takım) :sampiyon:

Tüm takımı 1.liğinden dolayı ... igdedali igdedali nı bireysel derecesinden dolayı tebrik ediyorum :sampiyon:
En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 525.ETAPEn Büyük TÜRKİYE
(30 Haziran- 6 Temmuz)

TAKIM DERECELERİ

1..............1.756 ....... 7. TAKIM:sampiyon::sampiyon::sampiyon:

2..............1.748........ 14. TAKIM :sampiyon::sampiyon:

3................1.367..... 9. TAKIM:sampiyon:

BİREYSEL DERECELER

1..........%3.98...... Ausencia (7. Takım):sampiyon::sampiyon::sampiyon:

2..........%3.96..... sekerpancarii... (14.Takım) :sampiyon::sampiyon:

3..........%3.90.. .... igdedali ... ( 7.Takım) :sampiyon:

Tüm takımı 1.liğinden dolayı ... igdedali igdedali nı bireysel derecesinden dolayı tebrik ediyorum :sampiyon:
Oooo maşallah maşallah :7: :7: :7:
Tebrikler igdedali igdedali
Ausencia Ausencia dönüşün muhteşem oldu Tebrikler.

14 TEMMUZ CUMA HEDEF LİSTESİ

@Ahu060812 69.9 (Bir hafta rötarlı ... bu hafta gelmesi için elinden geleni ardına çrş dan değil bugünden koymalısın ahu )

@mimu88 64.5 ( sözün söz .. mezuniyetten önce , tepene ekşimem için ..bak 64 demedim ben yine , orası sende:) )

Efser Efser 79.3 ( bu haftaki sessizliği güzel bir 79 la bozmalıyız bence , hadi bakalım efserim )

@irmae 69.9 (70 i görmeden veda edeceğiz demiştim değil miii ? eveeeet ... )

@eflalim 71.5 (hedefi küçük tut dedin tuttum canım , ola ki izne çıksan dahi eminim elinden geleni yaparak olacak bu takım için kendin için )

@ErSeSi 68.8 (hedef belli , 69 a alışmadan 70 lerden koşarak uzaklaşmak )

@WhiTe Lily 79.5 ( eveeeeeeet gelelim 7 lere , ucundan kıyısından gelmeyelimde su içsek 80 görmeyelim :) )

@_SARAYCA_ 57 ( benceee çook makul eksiği var fazlası yok mortime )

igdedali igdedali 69.9 (tabii ki de 60 lar , aksi beklemez ...perş. geldiğinde hedefi görüp yine gülmeler tutsun inşallah çook amin )

Ausencia Ausencia 54.5 hadi inşallah :)

@ecemavi 65 ( canım benim inşallah bu hafta 65 i küsursuz göreceğiz )

Nefs Nefs 55.8 (minnağıma minnak hedef )

@suspushanimcim 71.5 ( haftaya olası listeye girişinde elinden geleni yapıp bomba giriş olacaktır eminim )

kuzularinannesi kuzularinannesi 77 (daha küçük koyacaktım , baktım iyi gidiyorsun bende dayanamadım )

Kedibochi Kedibochi 73 (ilk hedef pozitiflik , ikinci hedef kaybedilen 73 ü bulmak )

@Antepia27 109.9 ( bu rakama gelebileceğine öyle eminim kiiii )

@Bonus 105 (özel talep üzerine :)yeniden aynı hedef )

saydin78 saydin78 61 (çabuk gelen çabuk gider , bence sen bu hafta 61 olursun saydınım )

@60kiloyum 80.5 (bunu yapabileceğini sonsuz inanıyorum , sende inan )

@masumm 64 ( hadi bakalım bu hafta banuyu sahalara dönmüş görelimmmm )

DelyDoly DelyDoly 81.5 ( senin için kolay hedef olduğunu düşünüyorum dely im )

ada81 ada81 67.5 (bool spor ve menüler .... bence çok kolay gelecek bu sefer adacım )

@Betulina 78.5 ( görür müyüzzzzz ? görürüz tabii ki .. hadi bakalım betülüm )

@nehirnil111 53.0 (geçen hafta ki hedef tazelensin bakalım )

@begum75 56.5 ( 57 i düzelttim mi ben :) şimdi geldi aklıma ...neyse 56.5 gelince şaşırıp 55.5 yazrım ödeşiriz )

hedefler minimum dur :)

Ausencia Ausencia 54.5 hadi inşallah :KK57::KK57::KK57::KK57:
Çok değil mi canım...
Fazla yorma kendini.

:KK200::KK200::KK200:

tamamdır o zaman , sorun yokmuş ortada zaten :)) kilo bildirimini bekliyorum yarın .:deli:

Teşekkürlerrrrr ... :KK68:

canım tekrardan geçmiş olsun anneciğine ...
nasıl durumu şimdi ?

Sende karbona yüklenmişsin akşam ...

hadi bakalım sıkı dönüş yap ortam şenlensinnn:KK49::KK49::KK49::KK49:

:KK200::KK200::KK200::KK200:haftaya da seni görelim inşalah bireyselde .Senin metan mezun olmadan bunu görmeyi hakkediyor

Teşekkürleeer ... iddalıı olmuş :confused:

lokum , kuru,pilav .... giden 500 gr mı geri mi çağırıyorsun nefsimmm ?

aynen bende ölçü aldım sana yazacaktım unuttum .. kilodan çok ölçüyü merak ediyorum 3 hafta sonunda

az sonraaaaaaaaaaaaaaa :))

Yokk yokk geri çağırır mıyım hiç.
Ben onları sporla yok ettim kii :KK8::KK8:

kuzularinannesi kuzularinannesi annesi günaydınnn canım ve çok geçmiş olsun sana da ... güzel diklerin içinde teşekkürler çook

White Lily White Lily şişirmenin akıbetini bana da yaz .... ona göre sopa bileyeceğim ..hazırlıksız yakalanmayayım :halay:

Efser Efser im ada81 ada81 cım yusuf iyi canım , yani şişte değil ... kelebek yazmıştı ilk olduğunda , boğaz enf. streptokok mu neydi ? işte onlar oluşuyor beyaz lekeler ... ateş 38 civarı oluyor , öksürük vs olmuyor ..
antibiyotikle geçiyor sadece .. şu an iyi yanı başımda .:KK68:

@Lunya :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68: dur daha karar ...nasipse inşallah . :KK200:

Kedibochi Kedibochi immmmmm 70 i görmem di mi :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

hadi bakalım seni de bi enerjik gördüm sankiiiii :KK73:

DelyDoly DelyDoly NAZİ kampı derken :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: kıyma onlar yaaaa ...minnoş minnoş bi kanka takılsın :KK70:

igdedali igdedali canım yok yok o ödül hakkındır ..bileğinin hakkı ile kazandın .. :sampiyon:

@Auscencia bence görmezsin kuzum.
sen çok iyi motive oldun bu saglıklı beslenme olayına.
günlük yürüyüşte patlattın mı fit anne oldun gitti !
Allah çok bekletmeden versin inşalllah. Kilo verilir kilo nedir ki? senin elindne asla kurtulmaz ;)

Anladımmm .... ve daha görür görmez ... belki de 20 yıldır dinlemediğim şu şarkı geldi aklıma ... Neden bu şarkı geldi diye sorgulamadan paylaşıyorum , vardır bir hikmeti ...

Hatta bak ne yapacağımmmm :)
azıcık sözünü değiştireyim o mantıkta düşünelim :halay:

Allah'ın cezası bir kaç hafta süre
Alışmadan aman abi yakınlaşmadan şu mesele
DİYETTEYSEN korkuyorsan kayıp
İSTİYOR DA YAPMIYORSAN ayıp yazık
Daha gerçek ne var hayatta
Hem ne var korkup kaçacak bunda
Biter tabi istersen
Yeter çeker gidersin ayrı
Ama bil başarırım
Sen olmasan da yaşatırım ben bu DİYETİİİİİİ :deli:

takıma sadece kilo bildirimine gelip mezun olma rekoru kıracaksın mirjam :rolleyes::rolleyes::rolleyes: ne güzel ... demek o veya bu şekilde aklında bitmiş bu iş ... tebrik ederim valla .

İzin günü için şimdiden kolay gele ..3 7 saatleri benim bile gözümü korkuttu

Ahahahahh ödül kazandığını bilmeden ödül yiyen nisa :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: canım hemen söyleyeyim takım olarak böyle ekstra yarışma ödüllerini kendi içimizde yapmadığımız sürece , bugün cuma kendime ödül vereyim demiyoruz ..
Bize asıl ödül , hedefe varıp mezun olmak ...
Menün epeeeeeey ödül olmuş şükür kilo oynamamış çok .
Haftaya listeye girme ihtimalin var evet ... ama bu konuda kararlı olmak ve en önemlisi kendini tanımak önemli . şu an güzel gidiyor , katılım da iyi
3 gün sonra kilon durunca auus beni listeden :rolleyes:çıkar dersen , çıkamıyorsun da ha diyince . ben metanın bizi yanıltmayacağını hatta bireysel 1.lik bile alabilecek bir meta olduğunu görüyorum ama kısmet bakalım

günaydınnn canım ..temizliğe dalarken öğünlerini atlama sakın :KK19:

teşekkürler güzelim , darısı sizin de başınıza :KK68:

sağol canım ... nasılsın bugün ? moraller toparlandı değil mi ?:KK19:

Yusufta 6 kilo aldım ben :KK73: ama 90 la hamile kaldım :rolleyes:

teşekkürler elifcim ..... sizleri de görelim inşallah .... :KK19:

tamamdır canım :KK68:

ne güzel gelmiş işte ...erken gelen halaya :işsiz: yapılır mı :KK70:

Gelmeyeydi daha iyiydi kuzum ya, kısmet :110:

tünaydın !

hedeflerimiz hayırlı olsun.
bugünden itibaren sporuma asılarak hedefim yolunda ilk adımı atmış olacağım.
geç kalktım yine, hele bi hafif kahvaltı ypayım 2. hedefim bisiklet!

ayrıca teyze olmana biz dünden hazırız.
güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyor olacağım.
sen bu azimle 70 filan görmeden dogurursun azizem :KK66:

Hoşgeldin shery kayboldun gittin.
Daha sık gell .

kuzularinannesi kuzularinannesi annesi günaydınnn canım ve çok geçmiş olsun sana da ... güzel diklerin içinde teşekkürler çook

White Lily White Lily şişirmenin akıbetini bana da yaz .... ona göre sopa bileyeceğim ..hazırlıksız yakalanmayayım :halay:

Efser Efser im ada81 ada81 cım yusuf iyi canım , yani şişte değil ... kelebek yazmıştı ilk olduğunda , boğaz enf. streptokok mu neydi ? işte onlar oluşuyor beyaz lekeler ... ateş 38 civarı oluyor , öksürük vs olmuyor ..
antibiyotikle geçiyor sadece .. şu an iyi yanı başımda .:KK68:

@Lunya :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68: dur daha karar ...nasipse inşallah . :KK200:

Kedibochi Kedibochi immmmmm 70 i görmem di mi :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

hadi bakalım seni de bi enerjik gördüm sankiiiii :KK73:

DelyDoly DelyDoly NAZİ kampı derken :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: kıyma onlar yaaaa ...minnoş minnoş bi kanka takılsın :KK70:

igdedali igdedali canım yok yok o ödül hakkındır ..bileğinin hakkı ile kazandın .. :sampiyon:
zaten biliyorduk şişirecegini ve ondan cuma günü yemedik mi :D şişi inmeyecek mi kendiliğinden? İnmeyecekse ben kendimi antalya falezlerinden atayim :D şişirmiş çünkü. Sayı vermicem döversin. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Gelmeyeydi daha iyiydi kuzum ya, kısmet :110:

:KK60::KK60::KK60::KK60: İnşşalaaaah en kısa zamanda o da olacak kuzum :KK200:

zaten biliyorduk şişirecegini ve ondan cuma günü yemedik mi :KK70: şişi inmeyecek mi kendiliğinden? İnmeyecekse ben kendimi antalya falezlerinden atayim :KK70: şişirmiş çünkü. Sayı vermicem döversin. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

veeeer veeer çekinme sen 83 görmüş insan evladısın perşembeden .. cumartesiden duyduğumuzdan mı korkacağız :rolleyes::KK72::KK72::KK72::KK72::KK72:

Back
X