Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl bir alışmaysa bu, başım feci ağrıyor. birkaç saat takınca böyle oldum. alışana kadar baş ağrısı eksik olmayacak herhalde. lens bence de rahatlık ve lüks. emzirme ve hamilelikle olan alakasını anlayamadım ama korkuttu gözümüastigmat odaklanma sorunu, zamanla alışırsın.
benim yıllardır iki gözde de astigmat vardı. şimdi birinde varmış digerinde yok.
hamileliğimden beri devamlı lens takamaz oldum. önceden sol gözümde arada iltihap hasıl oluyordu şimdi hamilelik ve emzirme boyunca hep oluyor.
emzirmeyi azalttım sol gözün lensi reddetmesi de azaldı.
bence lens süper bir lüks ve rahatlık. ama bende evde oldugumda genellikle gözlük kullanıyorum. cünkü lens takınca ertesi güne sol gözde çapaklanma olabiliyor. ve bu bazen gözlük kullansam da göz damlası vermişlerdi onu kullansamda geçmiyor.
kronik her halde. ama gebelik ve emzirmenin bir etkisi var bana nedi r bilemiyorum
alışma süreci gerçekten sinir bozucunasıl bir alışmaysa bu, başım feci ağrıyor. birkaç saat takınca böyle oldum. alışana kadar baş ağrısı eksik olmayacak herhalde. lens bence de rahatlık ve lüks. emzirme ve hamilelikle olan alakasını anlayamadım ama korkuttu gözümü![]()
Ausencia çok duygulandım bir iki damla akıtmış da olabilirim
Ne de güzel yazmışsın. Ne kadar kalbi güzel insanlar burada. İyi ki gelmişim. Buraya gelmesem hala 80 kiloyla uğraşıyordum. Hepinizi çok seviyorum...
Bu arada Manas destanı gibi yazmışsın yine kaptan. Gözümden kaçmadı![]()
Oyyyyy yirimmm seni, çok tebrik ederimtabi bu mezuniyet için artı için değil
O pis artı bende de var, hemde öyle böyle değil, bizde annemle başladık![]()
Kv nin süpriz gezmeleri![]()
Bonus spor yaptın mi hee bakk şimdi ben lesli yapcemm.Ausencia ben birisine bir yakinlik hissediyorsam onunla bag kuruyorsam bosuna degildir demistim dimi
Aşık atışması yaptigin sarkiyi gorunce istemsiz sesli guldum tip tip baktilar bana :)) eski ozlemcilerdenim severimde sarkiyi.
20 senedir diynememis olmanda ilginc![]()
valla ne alaksı var bende çözemedim ama var böyle bişi.nasıl bir alışmaysa bu, başım feci ağrıyor. birkaç saat takınca böyle oldum. alışana kadar baş ağrısı eksik olmayacak herhalde. lens bence de rahatlık ve lüks. emzirme ve hamilelikle olan alakasını anlayamadım ama korkuttu gözümü![]()
mutfaktaydım. mama yaptım. kahve içiyorum![]()
bende bendeAfiyet olsun.
Bende içiyorum şimdi bitsin spor yapcemm
lensle kafayı bozmuşum, lesliyi lens okuyorumBonus spor yaptın mi hee bakk şimdi ben lesli yapcemm.
lensle kafayı bozmuşum, lesliyi lens okuyorum![]()
Sana da afiyet olsun canım.bende bende
sade kahve içiyorum.
ben alışmışım ya, kahve içmezsem uyku bastırıyor
hele yemek yemişsem.
mutfaktaydım. mama yaptım. kahve içiyorum[/QUOTE
İster diyete ol ister olma kuzum gezme her zaman vardır üstelik akşama misafirim var![]()
![]()
Kizz bu kaynanan senin başını yiyecek valla.
Biliyor mu diyette olduğunu komplo mu düzenliyor![]()
Bonus spor yaptın mi hee bakk şimdi ben lesli yapcemm.
lensle kafayı bozmuşum, lesliyi lens okuyorum![]()
Nasılsın canım yenilmelere doyamadığım
Ezeli rakibem kil
8 senedir çapaklanma sorunu yaşatmadı bana hiç lens. hatta sık sık da uyuruz kendisiyle mışıl mışılvalla ne alaksı var bende çözemedim ama var böyle bişi.
hele hamile iken hiç takamıyordum. sanki gözümde lensle uyumuşum gibi hemen çapaklanıyordu.
emzirirken de devam etti. şu ara süt vermeyi azaltttım kızım 13,5 aylık ama lens takınca çokta tepki vermiyor gözüm.
senin gözün korkmasın, cinslik bendedir![]()
Oyyy oyyyy de bakam bana kaç KilosunEyi gunlerrrr
Birde gılgamış vardı
Lunya bende burdayim artik :))
![]()
AblacimNasılsın canım yenilmelere doyamadığım
Ezeli rakibem kil