Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Haydi bakalım vira vira bir de menü konduralım buraya tam olsun.
kalkınca.
1 bardak nescafe
1 lokma ekmek

kahvaltı . 1 haşlanmış yumurta 3 kayısı, kahve
ara : 3 kayısı

ögle : 1 haşlanmış yumurta, 2 bardak tavuk suyu, 1 dilim etimek

akşam : yarım etimek, bir büyük kase salata.

ayrıca yatmadan 1 kase yoğurt, 3 kayısı daha yiyeceğim.
su : 2,5 lt
spor : 60 dk kondisyon bisikleti.

Bizim buralarda eskiden kadınlar erkekli yada yabancı küçük çocuklu bir ortam olursa kimse anlamasın diye bu gibi bir şifremeleme yapmıslar bende bu takıma gelmeden önce sadece biz biliriz bunu zannederdim önceleri işi çözmeye çalışırken bu bizim hala demiştim :rolleyes:mesala benim görümcem kızım küçüktü anlamasın diye bu kızın halası geldimi diye sordu kızımda yanımdasın ya dedi :KK70:
Efserım
Aybası
Regl
Perıyot
Muayyen gün
Kırmızılar
Dıye bılıyodumda buda +1 oldu
Bu arada sayemde herkeste ogrendı halanızı:KK45:

Benım kosu bandının adı haydar dı
Haydar ismıne gıcıgım da
Neyse haydara gudıyom bınıyom dedıkce komsular :KK53:idi

plank tavsiye ederim.
netten araştırabilirsin.
bende sezaryenliyim. bi ara epey yaptım plank. karın kaslarını hedeflemiyor gibi görünebilir ama acayp agrıyordu kaslarım.
hatta birazdazorluyor. çok uzun tutmamalı 20 sn lik 3 x3 set yeterli günlük olarak.
Plank evet onu yaptim biraz ama surekli olmadi.baslayayim tekrar

Efserım
Aybası
Regl
Perıyot
Muayyen gün
Kırmızılar
Dıye bılıyodumda buda +1 oldu
Bu arada sayemde herkeste ogrendı halanızı:KK45:

Benım kosu bandının adı haydar dı
Haydar ismıne gıcıgım da
Neyse haydara gudıyom bınıyom dedıkce komsular :KK53:idi
Nur topu gibi bir halanız var artık :KK70:
Haydarda güzelmiş :KK70:

Menüm ve ben geldik :D

Şişlik var diye biraz erken yedim bugün. Hatta bu hafta deneme amaçlı mümkün olduğunca erken saatlerde kapatmaya çalışacağım yeme işini. Bakalım ne fark edecek.

Sabah
Peynirli omlet (2 yumurta)
Tulum peynir
Biraz roka
Biraz yeşil biber
Yarım bardak çay

Ara
Pul biberli ve sumaklı yoğurt

Ara
1 limon (Ah benim limon düşkünlüğüm :D)

Akşam
1 tabak börülce salatası
1 bardak çay

Su 2.1 litre

Börülce salatası ve erken yemek yarına bir voltran etkisi yapacak mı bakalım :D ben bi de yeşilçay içeyim üstüne.

Canlar ben bir gider ... bakalım ne palan yapacağız ?

Tabiii önce eşimi uyandırayım :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: ona kahvaltı bize öğle yemeği ... sonrasına bakalım ...

gelmezsem bir yerlere çıktık demektir ... Akşam görüşürüz :KK15:

Cız cozdan uzak hafta sonları temenni ederimmmm ....

Spor yarışını da unutmayınnnnnnnnnnnn ...listeyi bu gece tam teşekkül toparlayacağım . :spor:

Sarayca Sarayca sabah yapmadım kuzum ama kaçarı yok , o 35 dk bugün yapılacak ...sözüm söz :KK19:
Aksam yapcam bende

Ben geldimmmm canlar :KK3::KK3::KK3::KK3:

Tam bir maaile hafta sonu ev hali yaşadık ... Yusufa sordum çıkmak istemedi , hastayım ya çıkarsam pzt kursa iyileşemem dedi :confused: ne yaptık ? PS da NFS turnuvası yaptık (araba yarışı) ....bir ara baba oğul bıraktım onları ben sporumu yaptım :spor: isim /şehir oynadık yusufun favorisidir ...

Yemek , kahve vs derken oldu sana akşam ....

Geçmişe bakayım ... sonra ilk sayfayı güncelleyip , spor gruplarını resmi olarak ilan edeceğim :rapci:

Önce Menü yazayım ....

07:30
500 cc ılık limonlu su (ketentohumu yağı ile)
Sade kahve /yaban mersini

08:00
1 kk süzme peynir
2 zeytin
1 salatalık
Domates / kırmızı ve yeşil biber

13:00 (eşimin kahvaltına eşlik)
Lorlu /dereotlu / 1kaşık yulaf kepeği ile 2 yumurta omlet
Beyaz çay

17:00
1 kase yoğurt isotlu/limonlu
2 parça hindi pirzola ızgara
Salata

18:45 (şu an:) )
sade kahve
2 gün kurusu

Su henüz 1.7 ...

Spor Jillian six pack level 1 35 dk
3 set plank 90*2 / 120 sn 5 dk
Ön arka kol pilates bantı ve çemberi ile çalışma 15 dk ... toplam 55 dk Ahu060812 Ahu060812

60kiloyum 60kiloyum @berilcee
Bi tane Turk filmi var "halam geldi" diye.
Kizlari regl olur olmaz babasi yasindaki insanlarla evlendiriyorlar.
Orda kizlar arasinda geciyor halam geldi ifadesi...
Izlemenizi tavsiye ederim.Cok acikli bi film
Benım Türk televızyonum yok
Yenı bır fılmse kaçırdım
Ama netten bakarım
Kız benım çocuklarımın hepsı kız fılmden önce çarşafı yanıma alıyım o zaman
Keza benım musluklar açılınca kapanmıyor
Kızımda sözlükı

ayyy alıntılara geçmeden yazmam lazım , çok güldüm ya ... ilahi berilceee berilceee

Halan neden metabolizmanı etkiliyor demişsin ya :KK70: bende burada öğrendim ... regl der dururdum da , hala daha bi uydu .
Ben sana yazmaya geldım
Fulya'yı okudum anaaaa dedım
Koca karışır
Çocuk combalak karışır
Kv dede karışsın hadı
Halaya ne olmuş dedım
Bırde kendımı hazırladım halam huysuz vs derse aç bır fılm olmadı ver elıne pirinç seçsın felan dıyecektım
Neyseee hala yok sorun yok

Kızlaaaarrr hepinizi tebrik ederim 1. olmuşsunuz :halay:
Bu arada Ausencia Ausencia kaptanim sen nettin öyle maşallah sübhanallah :nazar:
Yeni h3defi görünce :confused: tam olarak böyle oldum. Yanlış mı takip ettim acaba enişte beyefendi 57 bile istemiyordu.. (listeden çıkarma yollari:KK70:) azmin ve kararlılığın örnek olsun özellikle bana canım... Sevgiler :KK36:

teşekkürler canım ... yok yok doğru hatırlıyorsun :KK70: önce 57 diyordu , en son peki 55 in altına inmek yok dedi ...

Dün kafamdaki planları anlatınca ... serbestsin dedi :halay:

Tunaydin

Buraya yazayim da unutmayayim

Göğüs 90
Bel 76
Gobek en kalin yeri 91
Basen 92
Bacak 54

Kg 58.2 kiyafetle
Bu gun jillian 6s 6w basliycam

Birazdan gezmeye gidecegiz gece ugrarim

Ausencia Ausencia kaptanicem sende yazar misin :-)

Canım şöyle bir baktım ... tek sorunlu yer bel göbek :deli:

ben 3 gün falan oldu burada yazmıştım , aynı ölçüleri yazayım .. bir daha ölçmedim .

Göğüs 90
Bel 69
Basen 89
Göbek (tam deliğin üzerinden) 78
Göbek deliğin iki parmak altı :KK53: 83
Üst kol 27
Bacak ölçmedim ama en son üst bacak 48 di sanırım .

Ausencia Ausencia ben birisine bir yakinlik hissediyorsam onunla bag kuruyorsam bosuna degildir demistim dimi :KK200:

Aşık atışması yaptigin sarkiyi gorunce istemsiz sesli guldum tip tip baktilar bana :)) eski ozlemcilerdenim severimde sarkiyi.
20 senedir diynememis olmanda ilginc :dondurma:

heee yaaa o yıllar özlemciydik şebnemciydik ... ben uzun zamandır rock tan rap e evrildim de ondan dinlemiyorumdur .

tabii bi cem karaca, erkin koray her daim

Ausencia Ausencia kaptanicem
Az once tardildim 73.9olmusum.
Tarti bozukmu diye esim tartildi esim ayni cikti:halay::halay:e:halay::halay:

canım senin cuma bildirimin 73.6 değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum ?

heee bu sevinç dünkü cızlardan sonra kurtarma sevinci mi yoksa :sinirli:

göbek için mekik , plank , pilates videoları ...

Ausencia Ausencia tebrıkler başarı hıkayenı okudumda
Bu kıloda bu kıloyu vermen büyük başarı
Bas donmesı halsızlık yasadınmı
Bır de sabah ıctıgın karışım ne ıcın

Ayrıca tez zamanda ıstedıgın olur ınsallah
5 çocuklu tecrubelı bır teyzede ben olurum
Sevgılerle

5 çocuk süper yaaa .... tembel ben 2 ye ancak karar vermişken ....teşekkürler çok destek için :)

Sabah karışım dediğin suyuma keten tohumu yağı damlatıyorum , keten tohumu bağırsakları çalıştırıyor ... yağ yakma etkisi de var diyorlar , onların yalancıyım :KK48:

yok hiç halsizlik yaşamadım ... benim menüler telden pc ye aktardığım için kayıtlı oluyor ..istersen bir iki tane kopyalayıyım ... öyle halsiz kalacak azlıkta yemediğimi düşünüyorum .

Mısafirim uzak yollandan geliyor eski evde kalmak istiyor zaten bizimde oraya taşınma vakti geldi gećiyor hatta orası burdan hareketli gecer bakalım bana spor olacak mı tartımıda yanıma aldım :rolleyes:
Misafirlikte sıfır kacamak 12 kiraz olayı kapattık :rolleyes:akşam menüsü belli de geç yenecek o canımı sıkıyor :işsiz:

Hadiiii efseeeer sen bunu da atlatırsınnnnnnnnnnnnnnnn .... sporrrrrrrrrrrr :sinirli:

bu halam bütün metabolizmamı değiştiriyor yaa:mad::mad::mad:

ne güzel bugün çarşıda işim de vardı dışarı çıkacaktım. ama sabah öyle fena kalktım ki gezmeye çıkamadım. ne güzel yürüyüş yapacaktım. dökülüyorum resmen:KK20: vücut ayarlarım şaştı valla. şimdi de 1 kupa limonlu civanperçemi çayı içtim. leslie yapayım diyorum ama halim yok. neyse:işsiz:

fulyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :cool: senin enerjini nereden bulacağııızzzzzzzzzzz ? söyle gidip ben alıp geleceğimmmmm

Haydi bakalım vira vira bir de menü konduralım buraya tam olsun.
kalkınca.
1 bardak nescafe
1 lokma ekmek

kahvaltı . 1 haşlanmış yumurta 3 kayısı, kahve
ara : 3 kayısı

ögle : 1 haşlanmış yumurta, 2 bardak tavuk suyu, 1 dilim etimek

akşam : yarım etimek, bir büyük kase salata.

ayrıca yatmadan 1 kase yoğurt, 3 kayısı daha yiyeceğim.
su : 2,5 lt
spor : 60 dk kondisyon bisikleti.

ooooooo şeri bu menü ile erir ben diyeyimmmmmm :confused:

spora Ahu060812 Ahu060812 etiketleyinnn .... giriyorsun değil mi spor yarışlarına ?

Menüm ve ben geldik :KK70:

Şişlik var diye biraz erken yedim bugün. Hatta bu hafta deneme amaçlı mümkün olduğunca erken saatlerde kapatmaya çalışacağım yeme işini. Bakalım ne fark edecek.

Sabah
Peynirli omlet (2 yumurta)
Tulum peynir
Biraz roka
Biraz yeşil biber
Yarım bardak çay

Ara
Pul biberli ve sumaklı yoğurt

Ara
1 limon (Ah benim limon düşkünlüğüm :KK70:)

Akşam
1 tabak börülce salatası
1 bardak çay

Su 2.1 litre

Börülce salatası ve erken yemek yarına bir voltran etkisi yapacak mı bakalım :KK70: ben bi de yeşilçay içeyim üstüne.

erken kapamak ... erken leptin çalışması demektir ... işe yarar .. menü şahane ... börülceler aşkınaaaa :KK71:

bu arada gözlük maceralarını okudum , hiç bilgim yok o konuda ama heidi gibi yürüyorum benzetmene yarıldım :KK70::KK70::KK70::KK70:

Aksam yapcam bende

ben yaptım kiiiiiiiiiii:KK19:

Simdilik soylemesi ayip 1 saat 25 dakikalik sporum var dahada yürüyüş yaparim :63::63:

Ayy daha grupları toparlamadımmmmm , sen benim takımda mıydın evladım :cool: benim takımdaysen Ahu060812 Ahu060812 etiketlemeyi unutmaaaa .... değilsen etiket olmasa da olur :KK70::KK70::KK70:

teşekkürler canım ... yok yok doğru hatırlıyorsun :KK70: önce 57 diyordu , en son peki 55 in altına inmek yok dedi ...

Dün kafamdaki planları anlatınca ... serbestsin dedi :halay:

Canım şöyle bir baktım ... tek sorunlu yer bel göbek :deli:

ben 3 gün falan oldu burada yazmıştım , aynı ölçüleri yazayım .. bir daha ölçmedim .

Göğüs 90
Bel 69
Basen 89
Göbek (tam deliğin üzerinden) 78
Göbek deliğin iki parmak altı :KK53: 83
Üst kol 27
Bacak ölçmedim ama en son üst bacak 48 di sanırım .

heee yaaa o yıllar özlemciydik şebnemciydik ... ben uzun zamandır rock tan rap e evrildim de ondan dinlemiyorumdur .

tabii bi cem karaca, erkin koray her daim

canım senin cuma bildirimin 73.6 değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum ?

heee bu sevinç dünkü cızlardan sonra kurtarma sevinci mi yoksa :sinirli:

göbek için mekik , plank , pilates videoları ...

5 çocuk süper yaaa .... tembel ben 2 ye ancak karar vermişken ....teşekkürler çok destek için :)

Sabah karışım dediğin suyuma keten tohumu yağı damlatıyorum , keten tohumu bağırsakları çalıştırıyor ... yağ yakma etkisi de var diyorlar , onların yalancıyım :KK48:

yok hiç halsizlik yaşamadım ... benim menüler telden pc ye aktardığım için kayıtlı oluyor ..istersen bir iki tane kopyalayıyım ... öyle halsiz kalacak azlıkta yemediğimi düşünüyorum .

Hadiiii efseeeer sen bunu da atlatırsınnnnnnnnnnnnnnnn .... sporrrrrrrrrrrr :sinirli:

fulyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :cool: senin enerjini nereden bulacağııızzzzzzzzzzz ? söyle gidip ben alıp geleceğimmmmm

ooooooo şeri bu menü ile erir ben diyeyimmmmmm :confused:

spora Ahu060812 Ahu060812 etiketleyinnn .... giriyorsun değil mi spor yarışlarına ?

erken kapamak ... erken leptin çalışması demektir ... işe yarar .. menü şahane ... börülceler aşkınaaaa :KK71:

bu arada gözlük maceralarını okudum , hiç bilgim yok o konuda ama heidi gibi yürüyorum benzetmene yarıldım :KK70::KK70::KK70::KK70:

ben yaptım kiiiiiiiiiii:KK19:

Ayy daha grupları toparlamadımmmmm , sen benim takımda mıydın evladım :cool: benim takımdaysen Ahu060812 Ahu060812 etiketlemeyi unutmaaaa .... değilsen etiket olmasa da olur :KK70::KK70::KK70:
Ben baktım kı
Bana az geldı gıbı
Ben az yeyınce halsız mutsuz oluyorum
Teşekkürler cevap icin

Ben baktım kı
Bana az geldı gıbı
Ben az yeyınce halsız mutsuz oluyorum
Teşekkürler cevap icin

benim listeler senin için tabii ki de az berilce .. günde 5-6 dlm ekmeğim vardı benim de 90 lı kilolarda .. zamanla azalıyor ..
Sen de ilerde duraksama yaşamamak için , her 10 kiloda bir azalt menünü tavsiyem

benim listeler senin için tabii ki de az berilce .. günde 5-6 dlm ekmeğim vardı benim de 90 lı kilolarda .. zamanla azalıyor ..
Sen de ilerde duraksama yaşamamak için , her 10 kiloda bir azalt menünü tavsiyem
Ben bu ugurda çok harcadım
Artık vücudumu dınlıyorum ausum
Acıkınca yıyorum ıstedıgımı yıyorum
Bır dengesızlıgım var ya bıtene dek yıyecem
Ya hıc bulasmıyacak tat ağzıma
Ben sporu hayatıma sokmaya caba harcıyom
Bırde ara vs yemeyı sevmıyom sankı hep yıyomus gıbı hıssedıyorum

Şaka maka 9 kilo gitti toplamda benden. 9 kiloya bakınca mutlu oluyorum ama daha vermem gereken 25 kiloyu düşündükçe bi hüzünleniyorum sanki. :confused: 25 kilo ya. :KK34: şimdiden küçük beden birkaç giysi mi alsam acaba :D motivasyon olur gördükçe. 162 boya 55 kilo kaç bedene denk gelir ki ortalama. :confused: inerim değil mi ben bir gün cidden 55 e :KK70:

Back
X