Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ausencia Ausencia canım spor kaptanım sporumu yaptım duşumu bile aldım geldim he heeyy:KK76:
  • Leslie 1 mile 15 dk *2 -> 30 puan
  • Egzersiz 10 dk*2 -> 20 puan etti benden takımıma 50 puan :KK54:

:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

Allah bereket versin , spor yapan kasların dert görmesin , yağların yansın :KK53:

Ama sporlar için yine rakip kaptan Ahu060812 Ahu060812 yu etiketlemeye devam canım ... puanlar onda olacak yine .:KK66:

10 dakikalık egzersiz içeriğimide sizinle paylaşayım.
Bacak: Reverans hamle * 8
Bacaklar
:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

Allah bereket versin , spor yapan kasların dert görmesin , yağların yansın :KK53:

Ama sporlar için yine rakip kaptan Ahu060812 Ahu060812 yu etiketlemeye devam canım ... puanlar onda olacak yine .:KK66:
Etiketledim bile :) Şimdi de ders çalışmaya gidiyorum :)

tünaydın !
dün gece az uyudum. kızçem sagolsun paso uyandı.
çok şükür kendi kendine uyumayı ögrendi artık sallamıyorum ama maalesef 2-3 saatte bir uyanıp biberondan süt talep ediyor. sonra emziği agzına alıp totişi dönüp yatar çogu zaman.
sabahta 7 de kalkınca ben şişim. dünden bile artı çıktım ama spordan büyük ihtimalle diyorum

Hadi iyi geceler canım :KK15:.. dinlen tabii .. kaslar şişmesin , ödem olmasın ... erken yatılsın , leptin çalışsın :halay:

sen şimdi ben bu kadar dil döktüm , bu gece hiç spor yapmadan uyuyacaksın ve için cız etmeyecek he miiiii ?

günaydınnnnnnnn

uyandım kahvemi içiyorum, ev 56 olmuş heryer bir yerde akşama düğün var oy anam oy :halay

@kelebekolacam geldi cnm köşe balkon takımıda geldi , hafif bir renk kızımız oldu balkonda hahaa

Ausencia Ausencia cnmmmm spordüz olmuyor tabiki ben sporda start vereceğim aynı zamanda ,ayrıca paramı bulamadım

Kedibochi Kedibochi bi sery gördün sanki hoşgeldin cnmmmm

hb masumum bu kez kesinkes geldim inşalla.

tünaydın !
dün gece az uyudum. kızçem sagolsun paso uyandı.
çok şükür kendi kendine uyumayı ögrendi artık sallamıyorum ama maalesef 2-3 saatte bir uyanıp biberondan süt talep ediyor. sonra emziği agzına alıp totişi dönüp yatar çogu zaman.
sabahta 7 de kalkınca ben şişim. dünden bile artı çıktım ama spordan büyük ihtimalle diyorum

hb masumum bu kez kesinkes geldim inşalla.

tünaydınnnnnnnnnnnnnnnn ...totosunu yana devirep eceme de :KK15::KK15::KK15::KK15:

Evet şu an yanıltıcıdır tatlım , hem spor hem uykusuzluk ödemi ..

selam millet. :)

Börülceeeeeeeeeee :halay::halay::halay: nelere kadir olmuş de hele heidi :KK70::KK70:

tünaydınnnnnnnnnnnnnnnn ...totosunu yana devirep eceme de :KK15::KK15::KK15::KK15:

Evet şu an yanıltıcıdır tatlım , hem spor hem uykusuzluk ödemi ..

Börülceeeeeeeeeee :halay::halay::halay: nelere kadir olmuş de hele heidi :KK70::KK70:
börülce bana yapabileceği her türlü iyiliği yaptı aslında aus. :p ama tartıda gram oynamadı. anlamadım sebebini. hem o kadar erken yedim hem de hafif yedim dün. geçen hafta çok verince bu hafta durakladı mı noldu?

börülce bana yapabileceği her türlü iyiliği yaptı aslında aus. :p ama tartıda gram oynamadı. anlamadım sebebini. hem o kadar erken yedim hem de hafif yedim dün. geçen hafta çok verince bu hafta durakladı mı noldu?

Sanmam ... duraklama dönemi için çook erken sana .

Senin bazen 1-2 gün bir vites düşüyor , kaset geri sarıyor :confused: sonra ne oluyorsa tekrar gaz...

O dönem su tutuyor olabilir vücudun , tuz oranı nasıl yediklerinde ?

Sanmam ... duraklama dönemi için çook erken sana .

Senin bazen 1-2 gün bir vites düşüyor , kaset geri sarıyor :confused: sonra ne oluyorsa tekrar gaz...

O dönem su tutuyor olabilir vücudun , tuz oranı nasıl yediklerinde ?
normal tuz oranı. ben ne zaman iyi kilo versem ertesi hafta böyle oluyor birkaç gün. buraya geldiğim ilk 2 hafta 4.3 kilo vermiştim ve 3. hafta yine böyle olmuştum. bütün hafta debelenmiştim kilo vermek için. sonra yine düzelmişti. protein mi takılayım bu hafta ne yapayım? erkenken önlemimi almak istiyorum son 2 gün ağlamayayım sonra.

normal tuz oranı. ben ne zaman iyi kilo versem ertesi hafta böyle oluyor birkaç gün. buraya geldiğim ilk 2 hafta 4.3 kilo vermiştim ve 3. hafta yine böyle olmuştum. bütün hafta debelenmiştim kilo vermek için. sonra yine düzelmişti. protein mi takılayım bu hafta ne yapayım? erkenken önlemimi almak istiyorum son 2 gün ağlamayayım sonra.

Proteinden zarar gelmez .

Karbonhidratı yine sadece sabah 1 dlm kahvaltıda al ...bence

Uzun zamandır böyle güzel uyumadım .dogal kilimalı ortam temiz hava iyi geldi dinç kalktım :rolleyes:kendimi bir yere ayid gibi hissetmet çok güzel benim mekanım demek benim evim demek insanda bir rahatlık veriyor ben bunları uzun süre yaşayamadığım için özlemi içimde saklı .eskide olsa yıkılmış viranede olsa ev herzaman kutsaldır bıraksalar o iç içe girlmiş hayata dönmem ama bazen sizin güçlü dayanıklı olmanız yetmiyor yetmedigi gibi buda sömürülüyor.....
Temiz havada bir iç dökeyim dedim :rolleyes:

efsercim sen kv ile mi aynı evde mi yaşıyorsun? sanki ben öyle anladım:KK39:

Bende sık sık yemeyi sevmiyorum bi sure boyle deniycem iste bakalim.
Kendime baska yemek yapiyorum hep yoksa pilav patates surekli pisiyo.
Dun annemede soylendim niye patates yapiyosun diye.
Ben iyiydim ama o 3 saat sonra kotulesti

Hipoglisemi gibi gozukuyo ama oyle bir tani koymadilar.

Insulin direncim yuksek zaten ramazan oncesi yaptirdim.
Troitler iyi ailede olmasina ragmen. Kolesterolde iyi. Karaciger yaglanmasi ve insulin direnci tek sorunum yani KILOM.

Yeni degil daha oncede yukselmisti ilac vermislerdi tanidik dr ilaca gerek yok kilo ver dedi bunu diyeli 4 sene oldu veremedim araya birde dogum girdi.
Bir sure dusuktu tekrar yukseldi iste devlet hastanesinde bir dr a gittim israrla ilac vermedi kilo vericeksin dusucek dedi.
Yaglanmada aynen kilo vericem gecicek ins

geçmiş olsun bonuscum. bence karatay tarzı beslen.

protein ağırlık ye bence.

Bonus Bonus Mor Vampirella Mor Vampirella ben pazartesiyi bekleyemedim. dün akşam bir bardak kefirin içine zerdeçal zencefil ve tarçını koyup bardağın 3/4 ünü içtim. kalan 1/4 ünü de kahvaltıdan sonra içtim. başladım yani. muhtemelen salı akşamı içerim ya da ev yoğurduyla yapar yerim ikinciyi:KK53::KK53::KK53:

Back
X