Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınnnnnn, tünaydınnnnn her biri sana gelsin hafta sonu kaçıran nehirim![]()
Hadi ya
Oyyyy kuzum bitmedi mi daha işler ?
Teşekkürler mirjammm
Eşinin ve senin istikrarınıza nasıl mutlu oldummmm ama aman diyeyim tatilde çok salmayın.gidenleer geri gelmesin .
Süpeersinnnnn . Yediğimizi yaktık mııı sabaha mutluyuz demektir
Evet sizde![]()
Gunaydinnnnnn
Yeni haftaya yeni gune birlik ve beraberlige![]()
Ahu tahlilleri direk istemek dr ters etki yapıyorGünaydın kızlar
2 gündür giremedim kk ya.hep kalabalık içindeydim telefon alamadım.geceleride geçmiş okurken uyudum hala duruyo geçmiş-i lugat-ı diyetetiketlere ayrıca bakıp pointlerinizi kurtaracam geçmiş deryasından
Şimdi de kan verdim kahvaltı yapıcam anneme gidip ordan bilgisayarcıya ordan market Pazar eve yemek ortalık koşturmaca çok
Bu arada kan verdiğim doktora ağzımı açamadım d vitamini tsh falan baktırcam dedim saymaya başlarsan şimdi gönderirim seni diye bi çıkıştı yeyze yaşlıydı da sesimi çıkaramadım karşında uzman doktor var dedi neyse kanlarımı verdim 2 tüpçük yarın sonuç bakalım hayırlısı
Tesekkur ederim darısı sana
Teşekkür ederim sanada kolay gelsin
Cabuk biter inşaallahKolay gelsin kuzumiyiyim canım ev işleri koşturmaca devam canım
![]()
Kaçırdım kaptanım misafirlikte ama merak etme bugünden itibaren sıkı nehir geliyorRegl olursam diyetle inşallah fazlaca vereceğim moralimi bozmayacağım
![]()
Kizlar istediginiz kadar verin ama bu halinizde güzel bilinEki Görüntüle 2018658 Banunun foto aus medyadan efenimmmm![]()
Vayyy süper Cok güzelsin maşallah Banu cumEki Görüntüle 2018658 Banunun foto aus medyadan efenimmmm![]()
Canım demir ve D vitamini düşük. B12 normalkan değerin demir b12 nasıl ?
Varsa bildiğiniz bende arıyorum kızlar allahım çok zormuş detoks yapmak canım hep başka şeyler yemek istiyor bi de aksama yemek daveti aldim gidersem nolcak bilmiyorumKızlar ayran aşı dışında bildiğiniz detoks var mı? 4 günlük ve vicdan çorbası da hariç
Vicdan çorbası nasıl oluyor ablaKuzum bayramda cozuttum  toparlamaya çalışıyorumvicdan yada ayran aşı yapmalıyım
tatil zamanı geldi toparlanmam lazım
![]()
HarikaaaaaaaEki Görüntüle 2018658 Banunun foto aus medyadan efenimmmm![]()
Benim de aynı sorunum var ikisi de kilo vermeyi zorlastiriyormus bir de ne güzelCanım demir ve D vitamini düşük. B12 normal
Teşekkür ederim canımHadi ya
Ahu tahlilleri direk istemek dr ters etki yapıyor
Ben alttan alttan yavas yavaş istedim şekerim(seker) yüksekti dedim uzun sure arabistanda yaşadım gunese çıkamadım dedim(d vitamini) hamilelikte troidlerim notmal degildi dedim diyet yapiyorum ama yavas veriyorum dedim huc bir tahlili direk demedim cabuk hastalaniyorum kronik yorgunluk var dedim
Tesekkur ederim darısı sana
Teşekkür ederim sanada kolay gelsin
Cabuk biter inşaallah
HepsiAntepia27 ablam için
Kız ablam senden yine Survivor nihal Candan performans ı bekliyorum
Bu gülüşler Fatma ablaya değil mi, hep yenildiği için
Gine yenmiştim, seri film gibi nana& Fatma 1-2-3
4 yakında diyet gruplarında
Toplamda 146 cm incelme, 16 kg verdim sporda , incelemek esas ise kesinlikle salon 10 numara 5 Yıldız![]()
Vicdan Çorbası-Dilara KoçakVicdan çorbası nasıl oluyor abla
Tadı nasıl canım bunu olmadı bu hafta yapayım akşamları tok tutuyor mu ? bu akşam eksik olan malzemeleri alıp denemek istiyorum sonra ayran aşına geçerimVicdan Çorbası-Dilara Koçak
2 kabak, 2 soğan, 2 domates, 2 yemek kaşığı bulgur, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı, 1 demet nane, 1 demet maydanoz, 1 demet dereotu, kuru nane, istenirse pul biber, sarımsak az tuz 5-6 bardak su ile haşlanıp blender sonrası veya taneli olarak büyük bir kase içilebilir
Tarif bu canım![]()
HepsiAntepia27 ablam için
Kız ablam senden yine Survivor nihal Candan performans ı bekliyorum
Bu gülüşler Fatma ablaya değil mi, hep yenildiği için
Gine yenmiştim, seri film gibi nana& Fatma 1-2-3
4 yakında diyet gruplarında
Toplamda 146 cm incelme, 16 kg verdim sporda , incelemek esas ise kesinlikle salon 10 numara 5 Yıldız![]()