Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

IMG-20170710-WA0001.webp
Banunun foto aus medyadan efenimmmm :halay:

Oyyyy kuzum bitmedi mi daha işler ?

Teşekkürler mirjammm :KK200:
Eşinin ve senin istikrarınıza nasıl mutlu oldummmm ama aman diyeyim tatilde çok salmayın.gidenleer geri gelmesin .

Süpeersinnnnn . Yediğimizi yaktık mııı sabaha mutluyuz demektir :KK19:

Evet sizde :63:
Hadi ya:halay:

Gunaydinnnnnn :KK200::KK200::KK200:

Yeni haftaya yeni gune birlik ve beraberlige En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
:KK200:En Büyük TÜRKİYE

Günaydın kızlar
2 gündür giremedim kk ya.hep kalabalık içindeydim telefon alamadım.geceleride geçmiş okurken uyudum hala duruyo geçmiş-i lugat-ı diyet :-) etiketlere ayrıca bakıp pointlerinizi kurtaracam geçmiş deryasından
Şimdi de kan verdim kahvaltı yapıcam anneme gidip ordan bilgisayarcıya ordan market Pazar eve yemek ortalık koşturmaca çok
Bu arada kan verdiğim doktora ağzımı açamadım d vitamini tsh falan baktırcam dedim saymaya başlarsan şimdi gönderirim seni diye bi çıkıştı yeyze yaşlıydı da sesimi çıkaramadım karşında uzman doktor var dedi neyse kanlarımı verdim 2 tüpçük yarın sonuç bakalım hayırlısı
Ahu tahlilleri direk istemek dr ters etki yapıyor
Ben alttan alttan yavas yavaş istedim şekerim(seker) yüksekti dedim uzun sure arabistanda yaşadım gunese çıkamadım dedim(d vitamini) hamilelikte troidlerim notmal degildi dedim diyet yapiyorum ama yavas veriyorum dedim huc bir tahlili direk demedim cabuk hastalaniyorum kronik yorgunluk var dedim

Ausencia Ausencia süpersin :KK66:
ecemavi ecemavi mezuniyetini tebrik ederim canım
Tesekkur ederim darısı sana
ecemavi ecemavi kuzum tebrik ettim mi hatırlamıyorum tebrik ediyorum mezuniyetini canım kutlarım :KK200::KK19:
Teşekkür ederim sanada kolay gelsin

Kolay gelsin kuzum :KK60: iyiyim canım ev işleri koşturmaca devam canım :KK66:
Cabuk biter inşaallah

Kızlar ayran aşı dışında bildiğiniz detoks var mı? 4 günlük ve vicdan çorbası da hariç
Varsa bildiğiniz bende arıyorum kızlar allahım çok zormuş detoks yapmak canım hep başka şeyler yemek istiyor bi de aksama yemek daveti aldim gidersem nolcak bilmiyorum

teşekür ederim kızlar ama önce 58 sonra 55 inşallah
bi kasıma kadar ne kadar gider çalışması yapayım hemen
ama önce kurban bayramı hedefi koayımda:KK75::KK75:

şuan kilomu bilmiyorum ama :cool::cool:
akşam dügünden geldim tartıldım 66 çıktım:rolleyes::rolleyes:
fakat bir sürü su filan içti m , ayakta kalmak da cabası bir kaç günü net kilo çıkar ortaya ama

taze znecefil+limon+kabuktarçın+karanfil+kaarbiber den detoks suyu yaptım 2 hafta yapıcam

Hadi ya:halay:

:KK200:En Büyük TÜRKİYE

Ahu tahlilleri direk istemek dr ters etki yapıyor
Ben alttan alttan yavas yavaş istedim şekerim(seker) yüksekti dedim uzun sure arabistanda yaşadım gunese çıkamadım dedim(d vitamini) hamilelikte troidlerim notmal degildi dedim diyet yapiyorum ama yavas veriyorum dedim huc bir tahlili direk demedim cabuk hastalaniyorum kronik yorgunluk var dedim

Tesekkur ederim darısı sana

Teşekkür ederim sanada kolay gelsin

Cabuk biter inşaallah
Teşekkür ederim canım ;)

Hepsi Antepia27 Antepia27 ablam için :KK53:

:dondurma::dondurma:

Kız ablam senden yine Survivor nihal Candan performans ı bekliyorum :KK70::KK70:

Bu gülüşler Fatma ablaya değil mi, hep yenildiği için :KK8:

Gine yenmiştim, seri film gibi nana& Fatma 1-2-3
4 yakında diyet gruplarında :confused:

Toplamda 146 cm incelme, 16 kg verdim sporda , incelemek esas ise kesinlikle salon 10 numara 5 Yıldız :super:

kaç kilo iken gitmiştin? :KK64:

Vicdan çorbası nasıl oluyor abla
Vicdan Çorbası-Dilara Koçak
2 kabak, 2 soğan, 2 domates, 2 yemek kaşığı bulgur, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı, 1 demet nane, 1 demet maydanoz, 1 demet dereotu, kuru nane, istenirse pul biber, sarımsak az tuz 5-6 bardak su ile haşlanıp blender sonrası veya taneli olarak büyük bir kase içilebilir

Tarif bu canım ;)

Vicdan Çorbası-Dilara Koçak
2 kabak, 2 soğan, 2 domates, 2 yemek kaşığı bulgur, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı, 1 demet nane, 1 demet maydanoz, 1 demet dereotu, kuru nane, istenirse pul biber, sarımsak az tuz 5-6 bardak su ile haşlanıp blender sonrası veya taneli olarak büyük bir kase içilebilir

Tarif bu canım :KK66:
Tadı nasıl canım bunu olmadı bu hafta yapayım akşamları tok tutuyor mu ? bu akşam eksik olan malzemeleri alıp denemek istiyorum sonra ayran aşına geçerim :deli:

Hepsi Antepia27 Antepia27 ablam için :KK53:

:dondurma::dondurma:

Kız ablam senden yine Survivor nihal Candan performans ı bekliyorum :KK70::KK70:

Bu gülüşler Fatma ablaya değil mi, hep yenildiği için :KK8:

Gine yenmiştim, seri film gibi nana& Fatma 1-2-3
4 yakında diyet gruplarında :confused:

Toplamda 146 cm incelme, 16 kg verdim sporda , incelemek esas ise kesinlikle salon 10 numara 5 Yıldız :super:

Sen görürsün sema veya ogeday performansı. Gösterirsem sende Sabri'ye gibi zorla parkuru bitirirsen şaşırma
Seni geçmek için özel öğretmeni tutsam :işsiz::KK14::KK47::KK53:

Back
X