Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

eger mtforminse kızlar bahsettiginiz ben içmediigmde eksilkigini hissediyorum
yeme krilerim başlıyor , iştahla baş edmiyorum
ara sıra bırakıp balıyorum 15 gündür yine içmiyordum tekrardan başladım :kızgın:

eger mtforminse kızlar bahsettiginiz ben içmediigmde eksilkigini hissediyorum
yeme krilerim başlıyor , iştahla baş edmiyorum
ara sıra bırakıp balıyorum 15 gündür yine içmiyordum tekrardan başladım :kızgın:
masum günde kaç kere,ne zaman ve kaç mg alıyosun peki?

ben uzun süre alıncada bu sefer şekerimi düşürmeye ve yeniden titretmeye başlamıştı,doktora danışmadan bırakmıştım ilacı :işsiz:

sanki bugün Bonus Bonus hanım hiiiiiiiiiiiç buralara uğramamış .... kesin saldı diyeti :sopa:

Ausum :KK200: patronicem kralicem burdayim (yalakaligin dibini siyirayim)

Ayrica kesin ne demekmis :KK11:

Dun evde degildim kv ye gittim sabahtan esimle kp erzuruma gitmislerdi ordan donduler hep ordaydim bende.
Koyden gelen yoresel organik urunlerin icine dustum :confused:
Bir miktar yedim tabisi dun ve bu sabah ama cozutmadim vallahi.
Eksi bile gordum.

Aksamda biraz sinirim bozuldu biseylere gelince menu falan yazamadim.
Zirlamaya icimi dokmeye ihtiyacim vardi bizim topik sagolsun o iside hallettim :KK200:

Dun ikindi gibiydi yemekten sonra biraz yuruyus yapicaktim ne bulasik bitti ne cay servisi bitti birde ustune beklemedigim bi anda dayanilmaz bir bel agrisiyla sizin meshur hala dan geldi ve yuruyusum kaldi.
Mazeretse harbi mazeretti hem yorgunluk hemde regl beni zorladi.

Beyleylen beyle yani :))

suspushanimcim suspushanimcim suspus olmuşsun bugün berbat esprimi şuracığa bırakayım :confused:
Okuyorum sizi bilgisayardan.
Ama morelim zıfır zıfır .
O kadar yuruyus yap yeme icme arti cik .
Niye boyle anlayamiyorum.
Yediklerim de ortada spor desen onu da yapiyorum eksigi yok fazlasi var :((( ;(

Okuyorum sizi bilgisayardan.
Ama morelim zıfır zıfır .
O kadar yuruyus yap yeme icme arti cik .
Niye boyle anlayamiyorum.
Yediklerim de ortada spor desen onu da yapiyorum eksigi yok fazlasi var :KK43:(( ;(

Gecmise bakmadim ama baska bi sorun yoksa sporu azaltabilirsin.
Diger topikten biliyorum bazen cok spor yapan arkadaslar bu durumda oluyolar.
Kilo vermesede sıkılaşıyor ama fucut hic moralini bozma ve dipdiri oldugunu hisset :rapci:

Ankara benim ne zaman olur kuzum ... Niğde ziyareti planımız var ... Ancak o zaman .

Canım oralar inatçı yağlar ..sırt hele ki ... 60 tan sonra ancak gördüm oralarda incelme ..sende de inecek merak etme ..

Hmmmm iner iner , sen az yemeye devam . bu ara gelenleri gönderme sorunu var ..MazaAllah seni de vurmasın .

güzel menü canım . Sporu da okudum tamam yarıştasın ama bugün iyi bir puan bekliyorum senden takımına

hu huuuuuuuuuuu dely , spor bildirmeye devam edeceksen spor yarışsındasın unutma.

bomba gibi döndü hülyacım şükür , hele haftaya lunya ile kapışacak ...yürek dayanmaz .

hadi o zaman kalk silkelen bakayım .....

hadiii
hadiiiiiii
enerjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

güzeller güzeli mimummmmm , ne yapalım iyiyiz bu ceuma senin mezuniyete hazırlanıyoruz :)))

Sen onu puuuuuuuuuf diye uçurursun hayrişim ... spora bi mola ver ..valla bak rakip takım diye demiyorum :)) şişirmiş olabilir , eeee birazcık fazla idi .

Ayakkabı çok önemli şeri .. ben ne farkeder diyordum da çooooooooooooook farkediyormuş .. sanki seni bi güç uçuyor :))

Menün güzel tatlım .
Canım egzrersizi çarparız çarpmasına da , o zaman tüm egzersizleri ayırmak lazım . O da gerçekten çok uzun iş.
Yani kimi egzersiz de 1 puan değerinde ... evet kimi de 3 ... o yüzden ortalama 2 de kalalım dedimk @Ahu060812 ile

hücceten gitmeden bu mesajı okuduğum iyi oldu :)
bana 69 larla geeeel irmaeeeeeeeeeeeeeeeeee

tabiiii takımdaşın yaaaaaa motivasyon destek tam gaz :)

ayneeeeeeeeeeeeeeeeen devam hiç durma , sağa çekme .:)

o an salladım , aşırma söz değil yani :) kullan canım

o bıçağı benim elimde hayal et :))))))))))))) bak nasıl aldığın yere bırakıyorsun :)

aman canım neyse canını sıkan , tez vakit düzelsin .
senin içinde koca 3 gün var ..çok güzel sonuçlarla geleceğine eminim ben cumaya .

süpersin ece .... seni yardımcı yapıp ..listede olmanın sorumluluğu dersleri verdirmeli yeni gelenlere:)

emojiler çıkmadı ...sen ......................... bu noktaları sopa say ....
Dün sadece yüzmüştüm. Bugün yapmayayım mı yani ? Ausum spor yapmayınca yediklerimbana kalıyormuş gibi geliyor.

Ankara benim ne zaman olur kuzum ... Niğde ziyareti planımız var ... Ancak o zaman .

Canım oralar inatçı yağlar ..sırt hele ki ... 60 tan sonra ancak gördüm oralarda incelme ..sende de inecek merak etme ..

Hmmmm iner iner , sen az yemeye devam . bu ara gelenleri gönderme sorunu var ..MazaAllah seni de vurmasın .

güzel menü canım . Sporu da okudum tamam yarıştasın ama bugün iyi bir puan bekliyorum senden takımına

hu huuuuuuuuuuu dely , spor bildirmeye devam edeceksen spor yarışsındasın unutma.

bomba gibi döndü hülyacım şükür , hele haftaya lunya ile kapışacak ...yürek dayanmaz .

hadi o zaman kalk silkelen bakayım .....

hadiii
hadiiiiiii
enerjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

güzeller güzeli mimummmmm , ne yapalım iyiyiz bu ceuma senin mezuniyete hazırlanıyoruz :)))

Sen onu puuuuuuuuuf diye uçurursun hayrişim ... spora bi mola ver ..valla bak rakip takım diye demiyorum :)) şişirmiş olabilir , eeee birazcık fazla idi .

Ayakkabı çok önemli şeri .. ben ne farkeder diyordum da çooooooooooooook farkediyormuş .. sanki seni bi güç uçuyor :))

Menün güzel tatlım .
Canım egzrersizi çarparız çarpmasına da , o zaman tüm egzersizleri ayırmak lazım . O da gerçekten çok uzun iş.
Yani kimi egzersiz de 1 puan değerinde ... evet kimi de 3 ... o yüzden ortalama 2 de kalalım dedimk @Ahu060812 ile

hücceten gitmeden bu mesajı okuduğum iyi oldu :)
bana 69 larla geeeel irmaeeeeeeeeeeeeeeeeee

tabiiii takımdaşın yaaaaaa motivasyon destek tam gaz :)

ayneeeeeeeeeeeeeeeeen devam hiç durma , sağa çekme .:)

o an salladım , aşırma söz değil yani :) kullan canım

o bıçağı benim elimde hayal et :))))))))))))) bak nasıl aldığın yere bırakıyorsun :)

aman canım neyse canını sıkan , tez vakit düzelsin .
senin içinde koca 3 gün var ..çok güzel sonuçlarla geleceğine eminim ben cumaya .

süpersin ece .... seni yardımcı yapıp ..listede olmanın sorumluluğu dersleri verdirmeli yeni gelenlere:)

emojiler çıkmadı ...sen ......................... bu noktaları sopa say ....
Ausum dün sadece yüzdüm. Bugün yürümeyim mi yani ? Beni yarışta saf dışı bırakmak için değil di mi güvenebilirim yani :KK70:

Dün sadece yüzmüştüm. Bugün yapmayayım mı yani ? Ausum spor yapmayınca yediklerimbana kalıyormuş gibi geliyor.

Ausum dün sadece yüzdüm. Bugün yürümeyim mi yani ? Beni yarışta saf dışı bırakmak için değil di mi güvenebilirim yani :KK70:
yüzme, yürüme kuzum bu aralar yoksa şişersin bak, ablalarını dinle:KK70::KK70:

Back
X