Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

güle güle kullan canım:dua:

Bizimki de bana pazardan bo yesillik alip geliyor. :KK66:))
:KK70::KK70::KK70:

oooo bugün yürüyüş güzel ...
tartın hala oynamıyorsa fulya , banu gibi kefirden şüpheleneceğim ve bir süre ara vermeni isteyeceğim .

çünkü düzenli menülerinde artının artık yok olması lazım ...

evet bugün yürümeye çalıştım. iyi oldu.

tartı oynadı. dün akşamüzeri 81 çıktım. bugün biraz şişlik var yine karnımda. bakalım cumaya kaç çıkacağım.

11 temmuz

Kahvaltı : Peynir, 5 zeytin, domates, salatalık, 2 dilim tam buğday ekmeği

Ara: Kahve

Öğlen : 6 kaşık taze fasulye, 1 dilim tb ekmeği, 3 kaşık yoğurt

Akşam : 6 kaşık taze fasulye, 1 dilim tb ekmeği, 3 kaşık yoğurt

Su: 2 litre
Spor : 40 dakika merdiven inip çıkma

Ya havuzda 2 haftadır dikkatimi çeken bir çocuk var ... sanırım 10-11 yaşında erkek .. yok böyle bir kilo ...
3 kat göbek var resmen .
Çok üzülüyorum her gördüğümde .
Umarım diyetisyene götürüyordur ailesi bu da spor desteğidir.

tartı oynadı. dün akşamüzeri 81 çıktım. bugün biraz şişlik var yine karnımda. bakalım cumaya kaç çıkacağım.

hadi bakalım oynayan tartı candır :halay::halay:

11 temmuz

Kahvaltı : Peynir, 5 zeytin, domates, salatalık, 2 dilim tam buğday ekmeği

Ara: Kahve

Öğlen : 6 kaşık taze fasulye, 1 dilim tb ekmeği, 3 kaşık yoğurt

Akşam : 6 kaşık taze fasulye, 1 dilim tb ekmeği, 3 kaşık yoğurt

Su: 2 litre
Spor : 40 dakika merdiven inip çıkma

Den den koyaydım öğle ile akşama ... akşam 1 dlm ekmek olmasa da olurmuş .. onun dışında akmaz kokmaz temiz menü .

Bir iç sıkıntısı geldi oturdu böğrüme. Hayrolsun...:63:

sen bu akşam çarşı teftişine çıkmadın mı ? ondandır :KK48::KK48:

Ya havuzda 2 haftadır dikkatimi çeken bir çocuk var ... sanırım 10-11 yaşında erkek .. yok böyle bir kilo ...
3 kat göbek var resmen .
Çok üzülüyorum her gördüğümde .
Umarım diyetisyene götürüyordur ailesi bu da spor desteğidir.
Benim ufak kardeşimde de var o sıkıntı. Kat kat göbek yok ama O yolda ilerliyor. Antidepresan kullanıyor bizimki. İştahı açık. Yemesi de bizimkilerin hoşuna gidiyor sanırım. Çok kızıyorum:sopa:

Benim ufak kardeşimde de var o sıkıntı. Kat kat göbek yok ama O yolda ilerliyor. Antidepresan kullanıyor bizimki. İştahı açık. Yemesi de bizimkilerin hoşuna gidiyor sanırım. Çok kızıyorum:sopa:

sen el at canım ya ... iştahlı çocuk hep sevilir niçinse de ... sonrası obeziteye el sallayan gençlik .:(

hadi bakalım oynayan tartı candır :halay::halay:

Den den koyaydım öğle ile akşama ... akşam 1 dlm ekmek olmasa da olurmuş .. onun dışında akmaz kokmaz temiz menü .

sen bu akşam çarşı teftişine çıkmadın mı ? ondandır :KK48::KK48:
Ona rağmen açım şu an :KK45:

Efser ayy bende hemen bi 5 lt lik su falan tartarim..
Sende bi tart lütfen benim için :deli: :deli: :deli:
Evde 5 lt su yok :KK57:olsa denerdimde dogrumudurki üzerine bu gibi şeyler koymak :eek:

Teşekkür ederim kuzum :KK19:

sen el at canım ya ... iştahlı çocuk hep sevilir niçinse de ... sonrası obeziteye el sallayan gençlik .:KK43:
O çocuklardan biri de bendim. 10 sene önce hastalanıp da 80 den 58 kiloya düşünce farketmişlerdi çok kilolu olduğumu. Bayramda gittiğimde inanamadım. Hepimizden fazla yiyor. Ki bu çocuk ekmek, kek gibi şeyleri bebekliğinden beri sevmez. bizim oralarda dürüm kültürü çok fazla. O da alışmış şimdi. Gittiğimde pizza istedi. Annem buzluğa karnıbahar atmış kıştan. Onu hamur niyetine kullanıp sebzeli hamursuz pizza yaptım. Bayıla bayıla yedi. Birkaç böyle kandırmacalı tarif yazıp mutfağa astım. Belki anacım yapar diye. Dün aradım yine makarna yiyor. eskiden sabah erkenden kahvaltı yapardı benle. O da gitmiş. Uzaktan da ne söylesem havada kalıyor canım. Laf da dinlemiyor annemler:KK43:

Çok güzel menü elifim ... öğlen ki tercihinde güzel .

bu saatten sonra böğürtlen tavsiye etmen ben ama meyvenin şekerini sabah / gece yüklenme ... en ideali öğle saatleri ..
Benim de canım pek istemedi sadece yeşil çay içtim onu da abartmıyorum artık ekstra ödeme geçiyor diye. Şu saatten sonra da artık bir şey içmem de sabah güzel gelir inşallah.:KK54:

Back
X