- 28 Haziran 2010
- 10.024
- 30.731
- 598
Evde 5 lt su yokolsa denerdimde dogrumudurki üzerine bu gibi şeyler koymak
Teşekkür ederim kuzum![]()

Ayy Nolcakk üzerine biz gibi şeyler çıkıyoruz da 5 lt lik sudan nolur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evde 5 lt su yokolsa denerdimde dogrumudurki üzerine bu gibi şeyler koymak
Teşekkür ederim kuzum![]()
Ayağımın üstünü hafif incittim, umarım yarına geçer yoksa spor yapamam, tam da yeni başladım![]()
Aklıma kullanma klavuzu geldi alım satım işlerinde kulanılmaz uyarılı resimler var ya![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ayy Nolcakk üzerine biz gibi şeyler çıkıyoruz da 5 lt lik sudan nolur
![]()
![]()
![]()
![]()
O çocuklardan biri de bendim. 10 sene önce hastalanıp da 80 den 58 kiloya düşünce farketmişlerdi çok kilolu olduğumu. Bayramda gittiğimde inanamadım. Hepimizden fazla yiyor. Ki bu çocuk ekmek, kek gibi şeyleri bebekliğinden beri sevmez. bizim oralarda dürüm kültürü çok fazla. O da alışmış şimdi. Gittiğimde pizza istedi. Annem buzluğa karnıbahar atmış kıştan. Onu hamur niyetine kullanıp sebzeli hamursuz pizza yaptım. Bayıla bayıla yedi. Birkaç böyle kandırmacalı tarif yazıp mutfağa astım. Belki anacım yapar diye. Dün aradım yine makarna yiyor. eskiden sabah erkenden kahvaltı yapardı benle. O da gitmiş. Uzaktan da ne söylesem havada kalıyor canım. Laf da dinlemiyor annemler![]()
Aklıma kullanma klavuzu geldi alım satım işlerinde kulanılmaz uyarılı resimler var ya![]()
Ona rağmen açım şu an![]()
O çocuklardan biri de bendim. 10 sene önce hastalanıp da 80 den 58 kiloya düşünce farketmişlerdi çok kilolu olduğumu. Bayramda gittiğimde inanamadım. Hepimizden fazla yiyor. Ki bu çocuk ekmek, kek gibi şeyleri bebekliğinden beri sevmez. bizim oralarda dürüm kültürü çok fazla. O da alışmış şimdi. Gittiğimde pizza istedi. Annem buzluğa karnıbahar atmış kıştan. Onu hamur niyetine kullanıp sebzeli hamursuz pizza yaptım. Bayıla bayıla yedi. Birkaç böyle kandırmacalı tarif yazıp mutfağa astım. Belki anacım yapar diye. Dün aradım yine makarna yiyor. eskiden sabah erkenden kahvaltı yapardı benle. O da gitmiş. Uzaktan da ne söylesem havada kalıyor canım. Laf da dinlemiyor annemler![]()
Benim de canım pek istemedi sadece yeşil çay içtim onu da abartmıyorum artık ekstra ödeme geçiyor diye. Şu saatten sonra da artık bir şey içmem de sabah güzel gelir inşallah.![]()
İyi akşamlar ...
Menü yazıp çıkayım moral vs kalmadılys sonuçları açıklandı kuzum aglıyo sonucuda demiyo . Lafta anlatamıyorum
. Sınavında değilim ne olursa olsun o meskek olmazsa başkası olsun ,hayırlısı olsun .bu kadar üzülmesi göz yaşı mahvetti beni
.
Sabah
2 dl ekmek peynir
domates salatalık, az kuşburnu
Ara:
15-20 fındık 2 hurma
Ara:
1 kase meyve .1br ayran.
Akşam
Taze fasulye kıymalı .
7-8 yaprak sarma
Spor:
45 dk lokale yürüyüş bol yokuşlu.
1 saat yüzme .
Akşam 1,5 saat yürüyüş .
2 kupa karışık yağ yakıcı çay.
2,5 lt su .
İyi akşamlar ...
Menü yazıp çıkayım moral vs kalmadılys sonuçları açıklandı kuzum aglıyo sonucuda demiyo . Lafta anlatamıyorum
. Sınavında değilim ne olursa olsun o meskek olmazsa başkası olsun ,hayırlısı olsun .bu kadar üzülmesi göz yaşı mahvetti beni
.
Sabah
2 dl ekmek peynir
Ara:
15-20 fındık 2 hurma
Ara:
1 kase meyve .1br ayran.
Akşam
Taze fasulye kıymalı .
7-8 yaprak sarma
Spor:
1 saat yüzme .
Akşam 1,5 saat yürüyüş .
2,5 lt su .
Regle 10 gün kala ovulasyon değildir sanmam.Kedibochi senin ovulasyon mevzusunu okumuştum. sonra kendimi biraz inceledim ve ben de regl haftası rahat kilo veriyorum ama zayıflamaya giriştiğimden beri ne zaman regle 10 gün civarı kalmış olsa şişkinlik oluyor. hatta şu anda da o dönemi yaşıyorum. ovulasyona da denk gelmiyor bildiğim kadarıyla. illallah ettim bu hafta
gelecek ay da takip edeceğim ve yine aynısı olursa o zaman emin olacağım artık bu durumdan. 4 ağustos cuma ve onu takip eden haftaya denk geliyor bu dediğim tarih de.
![]()
Kuzum benim kızda biraz üzüldü daha ilk senesi zaten çok ümitli degildi valla bu sinav sitemleri çocukların pisikolijisiyle oynuyorİyi akşamlar ...
.
Sabah
2 dl ekmek peynir
Ara:
15-20 fındık 2 hurma
Ara:
1 kase meyve .1br ayran.
Akşam
Taze fasulye kıymalı .
7-8 yaprak sarma
Spor:
1 saat yüzme .
Akşam 1,5 saat yürüyüş .
2,5 lt su .
kız Fatmam, nasıl gidiyor. Ben çok yaramaz oldum...Start verince haber ver, belkii senden etkilenirim..
İyi akşamlar ...
.
Sabah
2 dl ekmek peynir
Ara:
15-20 fındık 2 hurma
Ara:
1 kase meyve .1br ayran.
Akşam
Taze fasulye kıymalı .
7-8 yaprak sarma
Spor:
1 saat yüzme .
Akşam 1,5 saat yürüyüş .
2,5 lt su .
Kalp kalbe karşı beraber yazmışız ..Bizimde sonuçlar moralimizi bozdu ama oğlum duygularını pek göstermiyor ama bizim canımız iyi sıkıldı
Ne diyelim haklarına hayırlısı olsun inşallah
Aldığı puan değildi hakkıyla çalışmadığına kızıyorum