Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Daydream- Daydream- kimin bebegi oldu hayirli olsun sağlıkla büyütün
Gorumcemin oglu oldu canim..amin..
Masum evet biraz üst kısımda var.
Onu da verince cok daha güzel olursun..

Bebek gelmiş Allah sağlıklı uzun yıllar versin.

Sherryy hayırlı olsun maaşin..
Güle güle harca.
Ne güzel bir duygu demi daim olsun..
Bakk zaman nasıl hızlı geçiyor daha gitmek icin ugrastigin gün dün gibi...

Ooo hayırlı olsun.
Rabbim tamamına erdirsin.♡♡♡
Sagol canimm.

Bacilarim nasil napiyor..

Ben diyet yapmiyorum ama geldigimden beride sicaklardan dogru durustte yiyemiyorum..diyetsiz sicaklardan zayiflicam herhalde..bugun ayran corbasi ve smothie ictim..sicak yemege tahammulum yok..yalniz yasasam yemek falanda yapmam yani..mutfak 50 derece oluyor resmen..

Ben geldiiim. Bacaklarım pert. Menümü bildireyim de şarj edeyim kendimi :uykucu:

Kahvaltı(07:00)
1 kk peynir
3 çeri
5 zeytin
kuzu kulağı, tere, roka, dereotu
1 dilim çavdar ekmeği

Öğlen(12:00)
mantarlı tavuk sote
1 bardak ayran

Ara(13:30)
domates, salatalık, 1 kk peynir

Akşam(18:30)
ton balıklı omlet(2 yumurtay ve azıcık lor peyniriyle)
sabahki yeşilliklerden. Yakında mööölemeye başlarım ben :KK70:
Ton balıklı omlet benim testimden geçti.Bunu arada yaparım ben. Yumurta tadı pek gelmiyordu. Balıkla sırıtmadılar:kk77:

Su:2,5 lt
Spor: 50 dk yüzme(seri şekilde 25+25) üstüne de 60 dk yürüyüş tempolu:KK53: Ausencia Ausencia Ahu060812 Ahu060812

12 Haziran 2017

Kahvaltı:
1 yumurta 2 dlm kk keçi peyniri
1 dilim tb ekmeği

Öğlen:
3 yk zeytinyağlı kabak yemeği
1 bardak ayran

Akşam:
1 parça biftek
1 kase salata

2 kupa yeşil çay, 1,5 litre kadar su içildi. Yatmadan en az 2 te tamamlayacağım. 1 saat de yürüyüş. Ahu060812 Ahu060812

Geçmişi de bitirdim şükür. Güzel bi türkü açıp balkonda yeşilçayım eşliğinde dinleyeyim bari. Yüzme beni cidden çok yoruyor ve aşırı acıktırıyor. Akşamı protein bombasıyla kapattığım için kendimi tebrik ediyorum :deli:
Söylemeden geçemeyecem bugün herkes formundaymış hee ne konuşmuşuz arkadaş oku oku bitmedi. Güya kitap okuyacaktım. Kafam yoruldu şu an Platon amcanın diyaloglarıyla uğraşamayacam :confused:

Geçmişi de bitirdim şükür. Güzel bi türkü açıp balkonda yeşilçayım eşliğinde dinleyeyim bari. Yüzme beni cidden çok yoruyor ve aşırı acıktırıyor. Akşamı protein bombasıyla kapattığım için kendimi tebrik ediyorum :deli:
Söylemeden geçemeyecem bugün herkes formundaymış hee ne konuşmuşuz arkadaş oku oku bitmedi. Güya kitap okuyacaktım. Kafam yoruldu şu an Platon amcanın diyaloglarıyla uğraşamayacam :confused:
Olsun kuzu beynin yorulunca daha cok acikirsin.
Leptinin aktiflesir gitsin kilolar.
Ah ah bende su tutunamayanlari bi bitireydim.
Resmen beynim yandiiiij

Bacilarim nasil napiyor..

Ben diyet yapmiyorum ama geldigimden beride sicaklardan dogru durustte yiyemiyorum..diyetsiz sicaklardan zayiflicam herhalde..bugun ayran corbasi ve smothie ictim..sicak yemege tahammulum yok..yalniz yasasam yemek falanda yapmam yani..mutfak 50 derece oluyor resmen..
hemşerin olarak seni o kadar iyi anlıyorum ki. :rolleyes: sanki saç kurutma makinesi en yuksek ayarda üflüyor insanın suratına.

Geçen hafta Tokat'a gittiğimde bizde de mevzusu oldu. Erkek arkadaşımın ailesi ormanda çalışıyor. epey ağır bi iş. Odun kesip taşıyorlar. Müstakbel kv şaka yollu takılır sürekli. Seni de alırız ormana işçi masrafı olmaz diye. Ben de valla belim sakat çalışırsam ağrım olur 1 hafta bakarsın bana . Ayakbağı olurum size dedim:KK45: Sen yaşlarda olsaydım diyemezdim herhalde.
hazırcevap gelin:KK70::KK70::KK70:

Canım 10 yıl olacak. Eşim de öyleydi. Hala çarşıya çıkmıyorum tek. İşte bu semtte parka markete anca. Sen nasıl başardın peki. Şimdi yalnız takılıyorsun değil mi. Benim niyetim diyardan gitmek de dur bakalım. Küçük de okul yaşına gelsin bor.
çok mu kıskanç yoksa sadece huysuz mu canım? gerçekten bunaltıcı bir durum. Allah kolaylık versin.

geçmiş çok uzun oluyor. gün içinde bazen siteye girmeden dışarıdan okuyorum ama yazamıyorum. alıntı da yapmayınca kalıyor. maşallah ama gerçekten kitap gibi oluyor:nazar:

Back
X